Anglie – Wales 2:1 (kon.) | Ukrajina – Sev. Irsko 0:2 (kon.) | Německo – Polsko 0:0 (kon.)
konec
Anglie
2:1 (0:1)
Wales
Čtvrtek 16.06.2016, 15:00 • Stade Bollaert-Delelis, Lens Agglo • Mistrovství Evropy • Skupina B
Předzápasové kurzy
    90+2. Daniel STURRIDGE - 2:1
     
    90+2
    Anglie právě vstřelila branku!
    Prosazuje se také druhý hráč, kterého poslal Roy Hodgson na hřiště v poločasové přestávce! DANIEL STURRIDGE se po narážečce dostal ve vápně k míči, protlačil se přes tuhou defenzivu Walesu až k zakončení a střelou k bližší tyči propálil Hennesseyho! Zatímco proti Rusku Angličané v nastavení ztratili dva body, tak teď je naopak zřejmě sami získají!
    56. Jamie VARDY - 1:1
     
    56
    Anglie právě vstřelila branku!
    To je debut na velkém turnaji jako hrom! Angličtí fanoušci oslavují JAMIEHO VARDYHO, jenž přišel na trávník až do druhého poločasu. Po rohovém kopu zůstali Angličané i nadále v tlaku. Daniel Sturridge odcentroval, Ashley Williams míč nešťastně hlavou odehrál přímo k nohám Vardyho a útočník Leicesteru ho z bezprostřední blízkosti dopravil za záda Hennesseyho.
    42. Gareth BALE - 0:1
     
    42
    Wales právě vstřelil branku!
    GARETH BALE přímé kopy umí! Trefil se proti Slovensku a prosadil se také dnes! Křídelník Realu Madrid zakroutil míč ze 30 metrů k levé tyči z pohledu Joea Harta, který balón nedokázal vytlačit do bezpečí. Krásná trefa, ale Hart na ní má také svůj podíl. Tohle chytat mohl.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Martin Augustin

    Branky: 56. Vardy, 90+2. Sturridge (Alli) – 42. Bale

    Karty:   61. Davies (WAL)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 9:2. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:9.
    Anglie: Hart – Walker, Cahill, Smalling, Rose – Alli, Dier, Rooney (C) – Lallana (73. Rashford), Kane (46. Vardy), Sterling (46. Sturridge).
    Náhradníci: Heaton, Forster – Bertrand, Clyne, Stones, Barkley, Henderson, Milner, Wilshere, Rashford, Sturridge, Vardy.

    Wales: Hennessey – Gunter, Chester, A. Williams (C), Davies, Taylor – Ramsey, Ledley (67. D. Edwards), Allen – Robson-Kanu (72. Jonathan Williams), Bale.
    Náhradníci: Fôn Williams, D. Ward – Collins, J. Richards, Cotterill, D. Edwards, A. King, Vaughan, Jonathan Williams, Church, Vokes, G. Williams.

    Rozhodčí: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp (GER)
    bahis siteleri