Třinec – Zlín 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Letňany 5:4 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 3:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:4 (2:2, 2:2, 1:0)
HC Letci Letňany
Úterý 02.08.2016, 13:45 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    52:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    I když neměl Hradec vyloženě drtivý nápor, tenhle gól si za převahu rozhodně zasloužil. A je to DOMINIK SKLENÁŘ, kdo proti svým bývalým spoluhráčům z Letňan zapisuje hattrick! Domácí útočník si počkal za obranou a když k němu došel puk od Pažourka, potáhl si ho bekhendem kolem Paříka, načež gólmana krásně přehodil – 5:4! Asistence: Kryštof Pažourek.
     
    39:07
    Letňany právě vstřelily branku!
    No tak já se snad dám na věštění! Scénář úvodní části se skutečně opakuje, v poslední minutě před odchodem do šaten hosté znovu vyrovnávají! Velké zaváhání hradecké obrany potrestal kapitán Nedorost krásným přenecháním PETERU EG LARSENOVI, jenž se před prázdnou brankou nemýlil. Dánský střelec tak završuje hattrick – 4:4! Asistence: Lukáš Nedorost.
     
    36:16
    Letňany právě vstřelily branku!
    Že by se opakoval scénář první třetiny? Letci se znovu dostávají na dostřel! Do hradeckého pásma pronikli po delší době, ale rovnou ve čtyřech. Lukáš Rousek dokázal protlačit kotouč za obránce PETERU EG LARSENOVI, jenž si ho bleskově přetáhl na bekhend a zakončil mezi Koubovy betony – 4:3! Asistence: Lukáš Rousek.
     
    32:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Chvilku před koncem Hradečtí přesilovku využívají a postarala se o to první formace, která už si gól jednoznačně zasloužila! Martin Štohanzl prokázal, že s FILIPEM JIRÁSKEM si prostě rozumí, neboť svého parťáka našel schovanou přihrávkou zcela nehlídaného před brankou a Jirásek zakončil bez otálení pod břevno – 4:2! Asistence: Martin Štohanzl, Jakub Hašek.
     
    21:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale dneska je to zatím výhradně druhá formace, kdo za hradecké barvy střílí góly! Domácí dostali kotouč za letňanskou obranu a DOMINIK SKLENÁŘ byl u něj jako první. Viděl, že na manévrování nemá moc prostoru, tak se rozhodl okamžitě vystřelit a Vlase propálil nad lapačku. Hradec si bere zpátky vedení – 3:2! Bez asistence.
     
    19:46
    Letňany právě vstřelily branku!
    A Letňany vyrovnávají! PETER EG LARSEN se rozjel bez bázně a hany, Koubovi nasadil forhendovou kličku. Hradecký brankář ho sice dobře vybruslil, ale hostující forvard pak přece jenom dokázal propasírovat kotouč do sítě – 2:2! Bez asistence.
     
    14:33
    Letňany právě vstřelily branku!
    Do brankového osudu pohledné první třetiny se zapisují také Letňany! Po přejezdu modré čáry zkusil štěstí PETR KOCÍK a protože jeho střelu hradecký bek jemně tečoval přesně do růžku klece, Kouba byl téměř bez šance zasáhnout – 2:1! Bez asistence.
     
    11:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ovšem tuhle přesilovku sehráli hradečtí mladíci ná-dher-ně! Dlouho kombinovali v kompletní pětici na ledě, čímž zamotali Letcům hlavy. Kryštof Pažourek pak mohl od pravého mantinelu vrátit puk DOMINIKU SKLENÁŘOVI, který byl mezi kruhy zcela nehlídán a nekompromisně rozvlnil síť za Vlasem – 2:0! Asistence: Kryštof Pažourek.
     
    01:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ani ne po minutě a půl tu máme první změnu skóre, o kterou se postarali Hradečtí! Exletňanský Dominik Sklenář vypálil z levé strany a i když se zdálo, že Vlas bude mít puk v náručí, černá guma mu vypadla. Toho nejrychleji využil KRYŠTOF PAŽOUREK, jenž rychlou bekhendovou kličkou zakončil do prázdné brány – 1:0. Asistence: Dominik Sklenář.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Pažourek (Sklenář), 12. Sklenář (Pažourek), 22. Sklenář, 33. Jirásek (Štohanzl, Hašek), 53. Sklenář (Pažourek) – 15. Kocík, 20. Larsen (TS), 37. Larsen (Rousek), 40. Larsen (Nedorost)


    Mountfield HK: Kouba (Dvořák) – Kukla, Martinec, Pohl, Jonáš, Voňka, Viktorin, Lelek, Kynčl – Jirásek, Štohanzl "C", Hašek – Sklenář, Pažourek, Havelec – Šedivý, Matouš, Vaňát – Jakubec, Šlaicher, Síla. Trenér: Miroslav Krupka.
    HC Letci Letňany: Vlas (30. Pařík) – Antoš, Prepsl, Lytvynov, Novák, Hlinka, Homola – Nedorost "C", Rousek, Larsen – Kocík, Soukup, Bílek – Jelínek, Kalina, Kubíček. Trenér: Martin Rousek.

    Rozhodčí: Veinfurter – Pechánek, Veselý.
    bahis siteleri