Slavia – Sparta 4:3 (2:1 po s.n.) | Olomouc – Pardubice 4:5 (kon.) | Třinec – Francie U20 0:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:5 (1:1, 2:4, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 02.08.2016, 14:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    58:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti znovu těží z důrazu před brankou. Olomoučtí junioři chvíli doráželi z pravé strany, překonat Provazníka se nakonec podařilo DENNISI ŠŤASTNÉMU. Asistence: Dominik Marek, Radek Jelínek.
     
    34:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Velmi rychle nato přidávají hosté další přesnou střelu, když se až za záda olomouckého brankáře trefil ROHLÍK. Asistence: Martinec, Zukal.
     
    34:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A právě díky tomu přidávají hosté další přesnou střelu. VOŽENÍLKOVA střela prošla Sonnkovi mezi betony až do branky. Asistence: Paliešek.
     
    32:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Teď se ale domácím důraz do branky vyplatil. Kuba prokličkoval až před hostujícího brankáře, v rozhodující chvíli mu ale ve střele zabránila hokejka jednoho z Pardubických. K odraženému puku se pak na pravé straně dostal Podlaha, který to zkoušel zprava, až po dalším odrazu a dorážce MIROSLAVA KUBY se ale Olomoučtí mohli radovat ze srovnání. Asistence: Josef Podlaha.
     
    26:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je blesková odpověď a znovu v podání dvojice Planý – Martinec. Pardubičtí útočníci se dostali do rychlého brejku a PLANÝ našel skulinku v Sonnkově výstroji. Asistence: Martinec.
     
    26:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Velmi rychle je srovnáno. S trochou štěstí Olomoučtí srovnávají skóre, když se po střele PATRIKA ŘÍČKY z těsné blízkosti odrazil puk od betonu Provazníka až do branky. Asistence: Jan Beier.
     
    24:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    I Pardubice využívají přesilovku a otáčí vývoj utkání. PLANÝ dostal dobrou přihrávku těsně před branku a z levé strany poslal puk za záda olomouckého strážce svatyně. Asistence: Martinec.
     
    10:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po závaru před brankou už ale v klasické přesilovce hosté přece jen srovnávají. Střelou nad pravé rameno překonal Sonnka HOSKOVEC. Asistence: Dušek.
     
    08:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci využívají přesilovku! Říčkovi se ještě nepodařilo procpat puk kolem levé tyčky, napodruhé ale dokázal do odkryté brány dostat puk JIŘÍ HORÁK. Asistence: Patrik Říčka, Jan Beier.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 9. Horák (Říčka, Beier), 27. Říčka (Beier), 33. Kuba (Podlaha), 59. Šťastný (Marek, Jelínek) – 11. Hoskovec (Dušek), 25. Planý (Martinec), 27. Planý (Martinec), 35. Voženílek (Paliešek), 35. Rohlík (Martinec, Zukal)


    HC Olomouc: Sonnek (Pospíšil) – Spurný, Hudeček, Škoda, Brabec, Spálovský, Kališ, Šteffko, Frojda – Jelínek, Marek (C), Šťastný – Kuba, Jeklič, Podlaha – Beier, Horák, Říčka – Cach, Husták, Malý.
    HC Dynamo Pardubice: Provazník (Klouček) – Zukal, Rudy, Trejbal, Kučera, Faltys, Benýšek, Šklíba – Rohlík (C), Martinec, Planý – Dušek, Hoskovec, Štefka – Kubišta, Voženílek, Paliesek – Roubal.
    bahis siteleri