Mountfield HK – Olomouc 11:2 (kon.) | Sparta – Slavia 4:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Slavia Praha
Úterý 02.08.2016, 16:30Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    52:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Prymula vymyslel zajímavou přihrávku na MARCEL ČÍŽEK zpoza klece a sparťanský útočník toho využil, když z první mířil přesně k tyči! Asistence: Patrik Prymula.
     
    39:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta v závěru druhé části navyšuje vedení! PATRIK PRYMULA se rychlou otočkou zbavil obránce a následně poslal kotouč přesně pod víko!
     
    23:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí využili tlaku z přesilové hry a v momentě, kdy se vracel vyloučený Klapka do hry, zůstal na brankovišti volný RADEK VÍTŮ, který prostřelil Němečka mezi betony!
     
    10:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru po deseti vteřinách a ujímají se vedení! Bláha na modré čáře počkal na pohyb spoluhráčů a ve správný čas naservíroval kotouč ONDŘEJI PŠENIČKOVI, který byl zcela sám v pravém kruhu, odkud poslal kotouč přesně nad rameno Němečka! Asistence: Marek Bláha.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 11. Pšenička (Bláha), 23. Vítů, 40. Prymula, 53. Čížek (Prymula)


    HC Sparta Praha: Švehlák (36. Schneider) – Bureš, Vandírek, Zemčenkov, Gurjevskij, Kuracina, Slavíček, Bláha, Truhlář – Gluzman, Pšenička, Rubeš, Klimo, Čížek, Obadal, Prymula, Čermák, Vitouch, Vítů, Kapoun, Jaroš
    HC Slavia Praha: J. Němeček (30. Dusil) – D. Němeček, Klapka, Topol, Srdínko, V. Kučera, Mareček, Moravec, Hovorka – Vojinovič, Petrák, Jágr – Urych, Křenek, Havrda – Kižlin, Kubánek, Vlček, Labuzík, Martinec, Švec
    bahis siteleri