Švédsko – Jihoafr. republika 1:0 (kon.) | Kanada – Austrálie 2:0 (kon.) | Brazílie – Čína 3:0 (kon.)
Zimbabwe – Německo 1:6 (kon.)
konec
Zimbabwe
1:6 (0:2)
Německo
Středa 03.08.2016, 23:00 • Corinthians Arena, Sao Paulo • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    90+1
    Žlutou kartu obrdžela po tvrdém zákroku Rutendo Makoreová.
    90. Eunice CHIBANDAOVÁ - 1:6
     
    90
    Německo právě vstřelilo branku!

    Nešťastný moment pro Zimbabwe. Centr Goeßlingové si obránkyně EUNICE CHIBANDAOVÁ srazila do vlastní branky a Němky vedou již 6:1.
    83. Melanie LEUPOLZOVÁ - 1:5
     
    83
    Německo právě vstřelilo branku!
    Střídající MELANIE LEUPOLZOVÁ přidává pátou branku svého týmu. Míč k jejím nohám prodloužila Poppová a Leupolzová již měla hodně jednoduchou práci a s přehledem zavěsila.
     
    80
    Hned dvojité střídání nyní připravil trenér Zimbabwe. Emmalulateovou nahrazuje Kaitanoová a končí také Bhasopoová, jejíž místo zaujme Jekeová.
    78. Melanie BEHRINGEROVÁ - 1:4
     
    78
    Německo právě vstřelilo branku!
    Behringerová penaltu kopla katastrofálně, Magwedeová však míč vyrazila pouze před sebe a Němka s číslem sedm dostala druhou šanci, kterou se štěstím proměňuje. Míč po zemi propadl gólmance Zimbabwe až do branky.
     
    77
    Leupolzová byla faulována Majikaovou v pokutovém území a Německo bude zahrávat pokutový kop.
     
    74
    Třetí střídá v německém týmu. Kerschowskou střídá Kemmeová.
     
    64
    Ze hry odchází Mittagová, která přepouští své místo Leně Goeßlingové.
    53. Melanie BEHRINGEROVÁ - 1:3
     
    53
    Německo právě vstřelilo branku!

    MELANIE BEHRINGEROVÁ za to ze standartní situace vzala a trefile míč do horní části branky, kde brankářka Magwedeová nedosáhla, přestože balón rozhodně nebyl nechytatelný. Každopádně Němky vedou zase již o dvě branky a mají situaci zpět ve svých rukách.
    50. Kudakwashe BHASOPOOVÁ - 1:2
     
    50
    Zimbabwe právě vstřelilo branku!

    Tato branka Zimbabwe se zapíše do historie jihoafrické země! Zakončení Makoreové z levé strany vyrazila Schultová pouze před sebe a KUDAKWASHE BHASSOPOOVÁ již neměla s dorážkou žádné potíže! Hráčky Zimbabwe snižují na rozdíl jediného gólu.
     
    46
    Do druhého poločasu již nenastoupí Rudo Neschambaová, hrdinka kvalifikace, která své místo na trávníku přepustila Muzongondiové.
     
    45+2
    Další zaváhání Magwedeové nekončí gólem! Domácí brankářka si došla pro vysoký míč, po dopadu jí však balón vypadl z rukou. Zmatků v defenzívě chtěla využít agilní Behringerová, jenže její střela pouze rozezvonila pravou tyč.
     
    41
    Tvrdý zákrok Makotoové je ohodnocen žlutou kartou, Němky budou rozehrávat standartní situaci od postranní čáry. Dva góly již z podobné situace dnes padly, podaří se Němkám opět udeřit?
    36. Alexandra POPPOVÁ - 0:2
     
    36
    Německo právě vstřelilo branku!

    Německo se dostává do pohodlného dvoubrankového vedení. Na centr z pravé strany si výborně naběhla ALEXANDRA POPPOVÁ, dokázala si poradit s brankářkou soupeře a neomylně zavěsila. Gólmanka Zimbabwe tento míč podběhla a situaci německé útočnici ulehčila.
    22. Sara DÄBRITZOVÁ - 0:1
     
    22
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky dokázaly zúročit tlak na branku afrického celku a dostávají se do vedení. Po rohovém kopu se k hlavičce na malém vápně dostala SARA DÄBRITZOVÁ a zamířila přesně. Magwedeová neměla proti její hlavičce nárok. Vstřelená branka může Němky uklidnit.
     
    18
    Laudehrová opravdu není schopná pokračovat a přepouští místo Melanii Leupolzové.
     
    6
    Němky se solidně dokázaly vykombinovat ze zahuštěné obrany, posléze se k zakončení z voleje dostala Simone Laudehrová, její dělovka orazítkovala pravou tyč! Němky byly velmi blízko k prvnímu gólu, obrana Zimbabwe výrazně zaspala.

    Tomáš Kopecký

    Branky: 50. Bhasopoová – 22. Däbritzová, 36. Poppová, 53. Behringerová, 78. Behringerová, 83. Leupolzová, 90. Chibandaová (vla.)

    Karty:   41. Makotoová (ZIM), 90+1. Makoreová (ZIM)


    Zimbabwe: Magwedeová – Mutokutoová, Makotoová, Majikaová, Chibandaová – Mandazaová – Chiranduová, Nyaumweová – Neshambaová (C) (46. Muzongondiová), Makoreová, Bhasopoová (80. Jekeová).
    Náhradníci: Dringiraiová – Emmalulateová, Kaitanoová, Kapfumvutiová, Jekeová, Muzongondiová, Zuluová.

    Německo: Schultová – Bartusiaková (C), Maierová, Krahnová – Laudehrová (18. Leupolzová), Behringerová, Däbritzová, Kerschowská (74. Kemmeová) – Poppová, Mittagová (64. Goeßling), Marozsánová.
    Náhradníci: Benkarthová – Henningová, Kemmeová, Peterová, Goeßling, Leupolzová, Islackerová.

    Rozhodčí: Ganiová (Malajsie) – Čchuj Jungmei (Čína), Teširogiová (Japonsko)
    bahis siteleri