Lok. Košice – Spiš. N. Ves 4:2 (kon.)
konec
FC Lokomotíva Košice
4:2 (2:1)
FK Spišská Nová Ves
sk Pátek 05.08.2016, 17:00 • Futbalový štadión v Družstevnej pri Hornáde • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa napokon po dvoch polčasoch s výsledkami 2:1 skončil dvojgólovou výhrou domácej Lokomotívy, ktorá si do tabuľky pripisuje tri body. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (19:13:51)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Navyše tu máme 4. gól Lokomotívy, ktorý definitívne potvrdzuje výhru domácich Košíc. Po niekoľkých sekundách na trávniku sa do listiny strelcov zapísal aj striedajúci RÓBERT JANO.
     
    90+2
    Tá prvá je už ale prakticky na konci a to znamená pre Košice veľmi dobré správy. Lopta je ďaleko od Brédu a vôbec nič nenasvedčuje tomu, že by sa tam v dohľadnej dobe mala dostať.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 3 minúty.
     
    90
    Domáci striedajú naposledy. Z ihriska odíde Slinčák, nahradí ho Jano.
     
    90
    Bežia posledné sekundy, čakáme ešte na údaj o nadstavenom čase.
     
    89
    Čas teraz beží veľmi rýchlo, Lokomotíva pritom hru kontroluje a loptu drží veľmi ďaleko od vymedzeného priestoru gólmana Brédu. Ten sa teraz musel opäť rozpohybovať, už dlhší čas totiž nezakročil.
     
    88
    Posledné 3 minúty riadnej hracej doby.
     
    87
    S každou ďalšou minútou to má Spišská Nová Ves už len ťažšie, obzvlášť v prípade, keď sa musia riešiť drobné ošetrenia domácich futbalistov. Jedno také sa udialo aj v tejto chvíli.
     
    86
    Košice sa teraz zamerajú na hru vo vlastnej defenzíve, odkiaľ nemá zmysel vychádzať. Uvedomuje si to aj kapitán Zajac, ktorý síce hral takmer celý zápas veľmi vysoko, teraz je ale prakticky nalepený na ľavej žrdi.
     
    85
    Striedanie domácich. Koleka nahradí Hloušek.
     
    84
    Štandardka hostí pokazená, do tvrdej rany sa totiž obetavý múr nebojácne hodil a zabránil nebezpečnejšej situácii.
     
    83
    Momenty, ako je tento, teraz hrajú Lokomotíve do karát. Stret vo vzduchu, pád hráča na trávnik a následné zbieranie cenných sekúnd môžu byť tou správnou cestou k udržaniu si tesného náskoku.
     
    82
    Nuž, záver zápasu môže byť ešte poriadne divoký! Predpokladáme totiž, že Spišská Nová Ves sa nebude chcieť vzdať a pokúsi sa ešte o vyrovnávajúci gól.
     
    81
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Teraz to už neplatí! Obrovský výbuch radosti na domácom štadióne, ktorý sa teraz otriasa v základoch. RASTISLAV CHMELO môže byť hrdinom stretnutia, keď svojím druhým gólom v zápase prinavracia vedenie Košiciam.
     
    80
    Neskutočné! Lokomotíva mohla ísť po tlaku do vedenia, avšak Štefan Harvila opečiatkoval len brvno!
     
    80
    Do konca zápasu ostáva ešte 10 minút.
     
    79
    Lokomotíva to teraz skúšala vysokým centrom, konkrétne kapitán Patrik Zajac sa vo vápne snažil nájsť hlavy spoluhráčov, avšak tvrdá lopta skončila len za bránkovou čiarou. Odkop od brány FK.
     
    78
    Každopádne, zápas sa pomaly blíži k svojmu koncu, do záverečného hvizdu ostáva už len približne 12 minút. Do je dostatok času na skórovanie, avšak hra sa musí jednoznačne „odlepiť“ od stredového kruhu.
     
    77
    Budeme zvedaví, či sa čerstvé sily na strane Košíc i Spišskej Novej Vsi pokúsia o strelenie tretieho gólu, alebo sa už stav zápasu meniť nebude.
     
    76
    Striedanie v tíme Košíc. Odchádza Gáll, prichádza Jass.
     
    76
    Hostia striedajú. Odíde Kováč, na trávnik nastúpi Šoltés.
     
    76
    Nuž a v tomto prípade to už bolo o poznanie nebezpečnejšie, Róbert Cicman sa dostal k opakovanému centru na hranici malého vápna, jeho hlavičkové zakončenie k zemi skončilo niekoľko centimetrov od ľavej žrde!
     
    75
    Lopta bola obranou uprataná len za bránkovú čiaru, celá situácia sa tak zopakuje ešte raz.
     
    74
    Rohový kop v prospech Košíc.
     
    73
    Štandarná situácia v podaní Košíc, center zo vzdialenosti asi 35 metrov v podaní Pavúka bol ale príliš slabý na to, aby preletel ponad múr a skončil pred bránou hostí.
     
    72
    Jeden taký sme videli aj v tejto chvíli, dvojica futbalistov sa zrazila neďaleko striedačky Spišskej Novej Vsi, avšak hráči sa veľmi rýchlo otriasli a v zápase budú pokračovať.
     
    71
    Hráči teraz pomerne často padajú na hraciu plochu, našťastie ale nejde o žiadne vážne zranenia, ale skôr len o nepríjemné strety po vzdušných súbojov.
     
    70
    Do konca zápasu ostáva ešte 20 minút.
     
    69
    Vráťme sa ale k dianiu na trávniku, kde si Košice vytvorili optickú prevahu, avšak tú lepším spôsobom nedokázali využiť a s loptou kombinovali len v okolí stredového kruhu.
     
    68
    V zápase môžeme po neplánovanej prestávke pokračovať, v tejto chvíli má Spišská Nová Ves na hracej ploche 10 futbalistov. Zdá sa pritom, že Sedláček už do hry nezasiahne.
     
    66
    Kapitán Karol Sedláček teraz čelil neľahkej pozícii, keď musel byť po jednom zo súbojov dokonca odnášaný z hracej ploche na nosidlách. Nuž, snáď to nebude nič vážne, v opačnom prípade by išlo pre FK o citeľnú stratu.
     
    65
    Domáci Gáll inkasuje žltú kartu.
     
    64
    Stále sa hrá v okolí stredového kruhu, kde v tejto chvíli kombinovali Košice, avšak tie sa smerom dopredu vysunúť nedokázali.
     
    63
    Pomerne často sa teraz píska ofsajd, a to predovšetkým na strane Spišskej Novej Vsi. Predovšetkým od sporného momentu pri vyrovnávajúcom góle si na to dávajú postranní arbitri obrovský pozor.
     
    62
    Veľmi vysoko sa teraz vysunul Zajac, ktorý očakával center z kopačiek spoluhráčov, avšak ten napokon neprišiel. Kapitán Košíc sa teraz poriadne rozčertil.
     
    61
    Lokomotíva sa s loptou presunula pred bránu súpera, avšak tam nedokázala vymyslieť nič zaujímavé. Aj preto budú musieť Košice kombinovať v okolí stredového kruhu.
     
    60
    Zo zápasu ubehla už hodina hry, momentálne platí nerozhodný stav 2:2.
     
    58
    Na trávniku sa v tejto chvíli nedeje nič zaujímavé, sledujeme len prekopávanie lopty z jednej strany na druhú. Lokomotíva sa potrebuje dostať do tempa zo začiatku zápasu.
     
    57
    Spišská Nová Ves zahrávala štandardnú situáciu, vzrušenie pri tomto momente bolo ale zbytočné, keďže Vilkovský bol postranným arbitrom nachytaný v ofsajde.
     
    56
    Hra hostí sa radikálne mení, FK už vôbec nie je utiahnutý vo vlastnej defenzíve, ale čoraz častejšie vystupuje proti gólmanovi Brédovi. Nuž, dnes to môže byť ešte poriadne zaujímavé.
     
    55
    Spišská Nová Ves dáva gól!
    A je vyrovnané! Domáci futbalisti si mysleli, že stál MICHAL VILKOVSKÝ v ofajde, avšak nestál. Spišská Nová Ves tak vyťažila z minima maximum a prekvapivo vyrovnáva stav zápasu.
     
    54
    Hosťujúci Palutka vidí žltú kartu.
     
    52
    V nezáživnom futbale môžeme pokračovať, vidíme množstvo nepresností na oboch stranách. Tento fakt pritom na tempe zápasu rozhodne nepridáva.
     
    51
    Tak toto bolo katastrofálne prevedenie situácie. Lopta totiž priletela len priamo do múru domácich Košíc, ktoré už vedeli čo s ňou. Sirko teraz len nechápavo krúti hlavou.
     
    50
    Spišská Nová Ves bude zahrávať priamy voľný kop, vzhľadom na vzdialenosť na bránu budeme očakávať center do vápna.
     
    49
    Druhý polčas prináša úplne iný futbal, ako prvý polovica zápasu. Oba celky pôsobia pasívnym dojmom, ani jeden z nich sa s loptou nedokáže dostať na útočnú polovicu. Veríme, že toto nebudú dlhodobé obrázky.
     
    48
    Zápas bol na malý moment prerušený, domáci sa totiž dopustili faulu v okolí deliacej čiary. Spišská Nová Ves tento fakt využila na rozostavenie si hráčov pred Brédom, avšak to sa napokon ukázalo ako zbytočné.
     
    47
    Avšak Lokomotíva je proti, čo dáva už v úvode druhej časti hry jasne najavo aktívnym bránením stredového kruhu, ktorým je teraz len veľmi náročné prejsť.
     
    46
    Druhý polčas začali úvodným výkopom futbalisti zo Spišskej Novej Vsi, ktorí sa nepochybne budú chcieť čím skôr presunúť pred Brédu a vyrovnať stav zápasu.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Spišská Nová Ves: z ihriska odchádza Slejzák, prichádza Vandraško.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas je už minulosťou. Podľa predpokladov bol neporovnateľne aktívnejším celkom ten košický, ktorý svojmu súperovi postupne nastrieľal dva góly. Do listiny strelcov sa zapísal Chmelo a Slinčák. Gólom do šatne v podaní Čekovského ešte FK znížila na 2:1.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:00.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Tá je už ale prakticky na konci, zdá sa preto, že v prvom polčase sa už nič podstatné neudeje.
     
    45
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    45
    Spišská Nová Ves dáva gól! Tak ešte tu máme jeden gól do šatne, keď sa hosťom podarilo využiť prakticky jedinú šancu v zápase. Do listiny strelcov sa po peknom a rýchlom protiútoku zapíše aj TOMÁŠ ČEKOVSKÝ.
     
    44
    Štandardku zahrával opäť Pavúk, ktorý to teraz skúšal nižším centrom do stredu brány, avšak padajúcu loptu hostia odvrátiť dokázali.
     
    43
    Rohový kop pre Košice.
     
    42
    Pre Spišskú Novú Ves sa rysovala zaujímavá príležitosť na skórovanie, avšak zbytočnou finálnou prihrávkou sa oň sama pripravila. Prízemná strela Vilkovského bola len veľmi nepresvedčivá.
     
    41
    Konečne sme sledovali Brédu v zákroku, nešlo ale o nič vážne. Skúsený gólman totiž loptu letiacu vzduchom len ukryl vo svojich rukaviciach. každopádne, Bréda preukázal dobrý reflex.
     
    40
    Brankár Košíc Bréda sa s odkopom od vlastnej brány absolútne neponáhľal. Zdá sa, že oba celky už budú chcieť prečkať zvyšných 5 minút bez inkasovaného gólu a o prehnanú útočnú snahu sa už nepokúsia.
     
    39
    Lokomotíva sa na útočnej polovici dopustila útočného faulu, hlavný arbiter nechal hru plynúť s výhodou pre Spišskú Novú Ves. Futbalistom FK ale tento fakt absolútne nepomohol a rozohrávku pokazili.
     
    38
    Avšak dnes to pôjde len veľmi ťažko. Naznačil to aj Chmelo, ktorý zahral v strede poľa razantne a hrací predmet prebral do moci Lokomotívy Košice.
     
    37
    A Stančák mohol následne loptu aj odkopávať od vlastnej svätyne. Konečne hra mierne stratila na tempe, čo vyhovuje Spišskej Novej Vsi. Tá sa pokúsi zaskočiť súpera.
     
    36
    Kapitán Zajac sa teraz zaujímavým spôsobom zbavil spoluhráča, avšak s tým absolútne nepočítal a loptu poslal len k Stančákovi, ktorý slabučkú strelu bez problémov pokryl.
     
    35
    Od konca prvého polčasu nás delí ešte 10 minút.
    Stretnutie je v plnom prúde
     
    34
    Hostia sa ale sami pripravili o možnosť ohroziť Brédu zo štandardnej situácie, keďže ešte pred dopadom lopty na hraciu plochu sa pískal útočný faul.
     
    33
    Až teraz sa FK presunul na opačnú stranu ihriska, kde vo svoj prospech vybojoval aj rohový kop.
     
    32
    Košičania loptu odovzdali súperovi, ktorý sa s ňou dlhší čas zdržal pred Stančákom, s ktorým si musel dokonca aj niekoľkokrát pomôcť. Pasivita Spišskej Novej Vsi tak pokračuje.
     
    31
    V tomto prípade ale dlhý center od rohového poloblúka zapadol presne medzi dvoch útočníkov Lokomotívy, zakončiť tak nedokázal ani jeden z nich.
     
    30
    Rohový kop v prospech Košíc.
     
    29
    Nepresnosti na strane hostí, Lokomotíva bude v pokoji kombinovať pred Brédom.
     
    28
    Nuž, v žiadnom prípade nechcem hru Spišskej Novej Vsi nijakým spôsobom znevažovať, avšak je prinajmenšom zvláštne, že za najaktívnejšieho hráča na ploche môžeme označiť brankára Stančáka. Uvidíme, ako sa tento fakt v ďalšom priebehu zmení.
     
    27
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Tlak Košíc sa vystupňoval natoľko, že z neho druhý gól jednoducho prísť musel. Lokomotíva vedie už o dva góly, premiérovo sa v drese nového pôsobiska zapísal do listiny strelcov ĽUBOMÍR SLINČÁK.
     
    26
    Lokomotíva sa opätovne presunula k bráne Stančáka, ktorý steraz môže ďakovať svojmu spoluhráčovi z defenzívnych radov! Po zemi nebezpečne vypálil Boris Gáll, famóznym zákrokom obranca loptu odvrátil.
     
    25
    V zápase môžeme pokračovať, do konca prvého polčasu ostáva ešte približne 20 minút. Samozrejme za predpokladu, že sa hlavný arbiter Marsal rozhodne nenadstaviť ani sekundu.
     
    24
    Nasledovať bude občerstvovacia pauza.
     
    23
    Statočne sa teraz Kamenec pasoval s prihrávkou svojho spoluhráča, prízemný center bol ale príliš rýchly a príliš prudký na to, aby ho dokázal zachytiť ešte na hracej ploche.
     
    22
    Boroš loptu prsiami zastavil neďaleko stredového kruhu, avšak v tomto priestore nebol nik z jeho spoluhráčov. Aj preto futbalista Spišskej Novej Vsi loptu vráti pred Stančáka.
     
    21
    Lokomotíva zahrávala nebezpečnú štandardnú situáciu, loptu si na bod vyznačený arbitrom Marsalom opäť postavil František Pavúk. Aj v tomto prípade pritom vyslal skvelý center, ktorý pohladil hlavu jeho spoluhráča, napokon ale loptu hostia do bezpečia upratať dokázali.
     
    21
    A ozývajú sa aj aktívni fanúšikovia Lokomotívy Košice, ktorí sa dnes zišli na štadióne v hojnom počte a neustále ženú svoj tím za ďalším gólom. Pri takejto podpore sa musí Košičanom hrať veľmi dobre.
     
    20
    Zo zápasu ubudlo už rovných 20 minút, stále platí stav 1:0 v prospech domácich Košíc. O tento fakt sa postaral už v 3. minúte Chmelo, ktorý využil zaváhanie Stančáka a napol sieť jeho brány.
     
    19
    Šimon Dunajčan si teraz neodpustil pár slov na adresu centra z kopačky jeho spoluhráča, ktorý síce nebol myslený vôbec zle, avšak jeho prevedenie bolo priam katastrofálne.
    Zápas sa hrá v príjemnom počasí
     
    18
    Zápas mierne stratil na svojom tempe, Lokomotíva po štvrťhodinovom neúnavnom zatláčaní súpera do vlastnej šestnástky potrebuje obnoviť sily a snaží sa ich tak zbierať na vlastnej polovici.
     
    17
    Zekucia to skúšal vysokým centrom od stredovej línie, pričom lopta priletela až do ideálneho priestoru v pokutovom území, na toto vysunutie ale napokon nik z hostí zareagovať nedokázal.
     
    16
    Hra sa teraz na malý moment sústreďovala v okolí stredového kruhu, avšak aj tam kombinovala prevažne aktívna Lokomotíva, ktorá svojmu súperovi stále nedovolila nič vymyslieť.
     
    14
    Róbert Cicman sa teraz ocitol v na prvý pohľad zaujímavej situácii, ktorú už aj chcel zakončiť strelou, avšak Stančák proti nemu nebojácne vyštartoval a loptu ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    13
    Tak napokon nie, vysoký center bol zblokovaný na hranicu šestnástky, kde ešte po jednom zo súbojov padol domáci futbalista, avšak nie zavinene. Hlavný arbiter Marsal ukazuje hrajte ďalej, penalta sa nepíska.
     
    12
    Tretí rohový kop pre Košice. Uvidíme, či aj z tejto štandardky vznikne nebezpečnejšia situácia.
     
    11
    Herný prejav hostí je zatiaľ veľmi zlý, FK sa stále nedokáže sformovať v strede poľa, tobôž nie niečo vymyslieť smerom dopredu. Uvedomuje si to aj Palutka, ktorý zúfalo odkopol loptu k Brédovi.
     
    10
    Tretia veľká šanca v zápase, tretia pre Lokomotívu! Ani domáci futbalisti teraz nepredpokladali, že ich obrana súpera nechá v šestnástke kombinovať, šokovaný Slinčák preto zo vzdialenosti asi 5 metrov nedokázal zakončiť.
     
    9
    Avšak táto štandardná situácia bola mimoriadne nevydarená, center smerujúci na bližšiu žrď totiž domáci stopéri dokázali poslať hlavami do bezpečia.
     
    8
    Rohový kop v prospech Spišskej Novej Vsi.
     
    7
    Naopak, Lokomotíva pokračuje vo svojom skvelom výkone, ktorý už dokonca stihla vyšperkovať aj otvárajúcim gólom. Ja len pripomeniem, že išlo o prvý presný zásah domáceho celku v sezóne.
     
    6
    Hostia sú dnes absolútne jaloví, nedarí sa im v prechode stredovou líniou a dokonca ani v rozohrávke vo vlastných obranných radoch. To sa rozhodne nepáči trénerovi Ondášovi, ktorý sa len chytá za hlavu.
     
    5
    Nuž, ak to takto pôjde ďalej, pri jednom góle určite neskončíme! Opäť sme videli skvelý center letiaci od rohovej zastávky v podaní Pavúka, tentokrát pálil Kolek a Spišská Nová Ves mala obrovské šťastie, že táto rana v sieti neskončila.
     
    4
    A Košice budú zahrávať aj druhý rohový kop.
     
    3
    Lokomotíva Košice dala gól!
    A pozrime sa na to! To, čo si Spišská Nová Ves nepredstavovala ani v tom najhoršom sne, sa stáva realitou. Košice strelili veľmi rýchly gól, po centri Pavúka totiž Stančák nepochopiteľne chyboval a podbehol loptu. Tá sa dostala až k Chmelovi a RASTISLAV CHMELO už dokázal rozjasať tribúny.
     
    3
    Prvý rohový kop v zápase pre Košice.
     
    2
    Sledujeme opatrný úvod stretnutia, v ktorom nechce ani jeden z tímov zbytočne chybovať. Predovšetkým hostia sú si dobre vedomí útočnej sily svojho súpera a poctivo sa formujú v obranných radoch.
     
    1
    Lopta po prvýkrát preťala stredovú čiaru a dostala sa na polovicu Spišskej Novej Vsi, avšak tam bol Harvila len veľmi vysoko napádaný a radšej tak prihral opäť pred Brédu.
     
    1
    O úvodný výkop stretnutia sa postarala domáca Lokomotíva. Jej hráči, oblečení v tmavomodrých dresoch, sa s loptou okamžite stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ sa pokúsia o založenie prvej útočnej akcie.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
    Predzápasový nástup hráčov na trávnik
     
    Úvodné zostavy:

    FC Lokomotíva Košice: Bréda – Kamenec, Cicman, Pavúk, Dický, Harvila, Kolek, Zajac (C), Chmelo, Slinčák, Gáll
    Náhradníci: Jass, Hloušek, Hejnuš, Cmarko, Jano, Fabini

    FK Spišská Nová Ves: Stančák – Slejzák, Sedláček (C), Boroš, Zekucia, Dunajčan, Sirko, Palutka, Kováč, Vilkovský, Čekovský
    Náhradníci: Baranyi, L. Šomšák, Šoltés, Vandraško, Vantroba, M. Šomšák, Dzurilla

    Rozhodca: Marsal – Poracký, Zemko – Ochotnický.
    Predsezónna tlačová konferencia v klube SNV
     
    Vážení priaznivci slovenského futbalu, vítame vás pri priamom prenose z 1. kola 2. futbalovej ligy skupiny Východ, v rámci ktorého si v Družstevnej nad Hornádom sily zmerajú FC Lokomotíva Košice a FK Spišská Nová Ves. Zápas sa začne v piatok o 17:00 a my vám z neho prinesieme detailný prenos.

    FC Lokomotíva Košice prežila v uplynulej sezóne mimoriadne vydarený ročník. Aj keď pokazená jesenná časť vôbec nenapovedala, že sa košický celok dostane do bojov o postup do Fortuna ligy, opak bol pravdou. Lokomotíva sa navyše v nadstavbovej časti pohybovala na tých najvyšších priečkach a spoločne s FC VSS Košice a Tatranom Prešov tvorila trojicu najväčších ašpirantov na postup. Avšak hráči „Loky“, ako klubu vravia fanúšikovia, si postup vystrieľať nemohli. Dôvodom bol fakt, že Košice boli v tom čase „farmou“ Michaloviec a nemohli teda hrávať rovnakú súťaž. Tento fakt je už ale minulosťou. Navyše, FC Lokomotíva sa pred sezónou 2016/2017 výrazne posilnila, veď jej funkcionárom sa podarilo udržať nielen kompletné jadro mužstva, ale doladili aj 7 podpisov nových zmlúv, či už išlo o definitívne prestupy z hosťovaní, alebo úplne nové podpisy. A ako sa tréner i vrchní predstavitelia zhodujú, ciele budú len rásť.

    Posledný prípravný zápas Lokomotívy:

    FC Lokomotíva Košice – Výber hráčov z Ukrajiny a Poľska 16:0 (7:0). Góly: 24., 27. a 50. Gáll, 46., 55. a 74. A. Sovič, 39. a 40. Kamenec, 82. a 84. Jass, 26. Cmarko, 31. P. Zajac, 37. Jano, 60. Slinčák, 70. Hejnus, 82. F. Pavúk (z 11m)

    FK Spišská Nová Ves nie je v druhej najvyššej futbalovej súťaži Slovenska príliš ostrieľaným mužstvom, napriek tomu ale môžeme vravieť o tíme, ktorý má všetky predpoklady na to, aby mohol hrať v skupine Východ vyšší nadpriemer. Avšak už v prvom kole natrafia futbalisti FK na mimoriadne náročnú prekážku, ktorú bude, ako si sami uvedomujú, len veľmi ťažké zdolať. Ak by sa to však hráčom zo Spišskej Novej Vsi podarilo, mohlo by ísť o ten najlepší impulz v prvých kolách 2. futbalovej ligy.

    Posledný prípravný zápas Spišskej Novej Vsi:

    ŠK Harichovce - FK Spišská Nová Ves 2:5 (1:5).
    Góly FK: Čekovský, Palutka, Kováč, Zekucia, Vilkovský.

    Zápas sa odohrá v Družstevnej nad Hornádom, kde má momentálne tím FC Lokomotíva svoj domovský stánok. Počas leta činovníci nezaháľali a zamerali sa na kvalitu trávnika, ktorý najnovšie dostal automatický samozavlažovací systém.

    Náš tip na výsledok:
    Keďže pôjde o prvý zápas sezóny, oba celky môžu pôsobiť nezohraným dojmom. Z tohto dôvodu nepredpokladáme, že sa dnes dočkáme vyššieho počtu gólov. Podľa nášho názoru sa zápas skončí výsledkom 1:0 v prospech domácich Košíc.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 3. Chmelo, 27. Slinčák, 81. Chmelo, 90+2. Jano – 45. Čekovský, 55. Vilkovský

    Karty:   65. Gáll (LKE) – 54. Palutka (SNV)


    FC Lokomotíva Košice: Bréda – Kamenec, Cicman, Pavúk, Dický, Harvila, Kolek, Zajac (C), Chmelo, Slinčák, Gáll
    Náhradníci: Jass, Hloušek, Hejnuš, Cmarko, Jano, Fabini

    FK Spišská Nová Ves: Stančák – Slejzák, Sedláček (C), Boroš, Zekucia, Dunajčan, Sirko, Palutka, Kováč, Vilkovský, Čekovský
    Náhradníci: Baranyi, L. Šomšák, Šoltés, Vandraško, Vantroba, M. Šomšák, Dzurilla

    Rozhodčí: Marsal – Poracký, Zemko – Ochotnický
    bahis siteleri