Spartak – Samara 1:0 (kon.) | FK Krasnodar – Groznyj 4:0 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
1:0 (0:0)
FK Křídla Sovětů Samara
Pondělí 08.08.2016, 18:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva. Kapacita: 30,075 diváků. • Ruská Premier Liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Ivan Taranov (KSS)
     
    90
    Tak teď pořádně zatrnulo všem moskevským fanouškům. Nenápadný centr Ivana Taranova, ke kterému se snažil neúspěšně prodrat Nádson, orazítkoval břevno! Rebrov jen strnule koukal.
     
    87
    Jasné posílení hostující ofenzívy. Místo záložníka Alana Čočijeva přichází klasický "hroťák" Sjarhej Kornilenka.
    86. Fernando (SPM)
     
    86
    Tentokrát si už Fernando počínal výrazně lépe. Na bránu Samary vyslal štiplavou dalekonosnou ránu, na kterou si Loria sáhl konečky prstů a míč vytlačil na břevno!
    83. Gianni Bruno (KSS)
     
    83
    Gianni Bruno se prodral skrz bílo-červenou defenzívu a tvrdou dělovkou z úhlu prověřil Rebrova, jenž měl co dělat, aby míč vyrazil.
     
    82
    Hned vzápětí střídají také hosté. Místo Dmitrije Jatčenka nastupuje Sergej Božin.
     
    81
    Máme tu poslední změnu na straně Spartaku. Za bouřlivého potlesku opouští hrací plochu Quincy Promes, kterého nahradí Rômulo.
     
    75
    Sergej Tkačjov má pro dnešek splněno. Jeho místo nově zaujme Gianni Bruno.
     
    71
    Na hřišti se nám poprvé v zápase zažlutilo. Potrestaným hráčem se stal domácí pořízek Fernando.
    70. Andrej JEŠČENKO - 1:0
     
    70
    Spartak právě vstřelil branku!
    Když to nejde ofenzivním hráčům, musí zakročit obránce! ANDREJ JEŠČENKO si seběhl do vápna Samary, tam si naskočil na přesný centr Kombarova a hlavou nedal Loriovi šanci zasáhnout – 1:0.
     
    68
    Zé Luís jde překvapivě ze hřiště. Nahrazuje jej paraguayský útočník Lorenzo Melgarejo.
     
    61
    Avizovaná změna je tady. Odstupuje Roman Zobnin, přichází zmiňovaný Popov.
    57. Quincy Promes (SPM)
     
    57
    Sotva jsem dopsal předcházející příspěvek, hned na to přišla obrovská šance Spartaku! Kombarov po vynikající přihrávce za obranu pronikl až do šestnáctky, přesně našel Promese, který ale pálil z gólové pozice, podobně jako před změnou stran Glušakov, mimo.
     
    54
    Adis Jahović se zbavil clonícího obránce a poté z úhlu vypálil do středu brány. Ke své smůle mířil přesně do míst, kde stál gólman Rebrov.
    44. Adis Jahović (KSS)
     
    44
    Samara mohla jít zničehonic do vedení! Rebrov nezvládl výběh ze své brány a hlavičku Jahoviće odkopával z brankové čáry v akrobatické pozici Bocchetti. To mohla být pro Spartak hodně studená sprcha!
    35. Dmitrij Kombarov (SPM)
     
    35
    Dmitrij Kombarov tvrdou střelou z dvaceti metrů prověřil pozornost Lorii, ale ten dnes v bráně doslova čaruje a také jeho projektil vyrazil. O malou chviličku později se snažil vystřihnout nůžky Zé Luís, ovšem míč nedokázal trefit.
    31. Denis Glušakov (SPM)
     
    31
    Spalování šancí pokračuje. V tomto případě se Ze Luís proměnil v nahrávače, ostrou přihrávkou na malé vápno našel Denise Glušakova, jenž měl před sebou prázdnou bránu, ale přesto ji zcela nepochopitelně minul!
    30. Quincy Promes (SPM)
     
    30
    Po chybě ve středu hřiště se vydal do úniku rychlonohý Promes, který dokázal utéct i všem obráncům, přesto ani on následně nemířil přesně. Aby Spartak tyto nevyužité šance nakonec nemrzely...
    28. Zé Luís (SPM)
     
    28
    Ze Luís představuje pro obranu Samary permanentní nebezpečí. Nyní hlavičkoval po centru ze strany asi jen půl metru vedle pravé tyče.
    25. Zé Luís (SPM)
     
    25
    Zkušený Loria čaruje dál! Odražený míč se na hranici vápna dostal k Zé Luisovi, který si jej navedl na střelu a z úhlu vypálil. Loria jeho nepříjemnou ránu bravurně vyrazil na roh.
    23. Quincy Promes (SPM)
     
    23
    Hráči Spartaku znovu testují pozornost brankáře Lorii. Nejprve pálil nebezpečně zpoza šestnáctky Promes, zanedlouho pak z větší vzdálenosti také Glušakov. V obou případech se gruzínský gólman vyznamenal a míč lapil.
    12. Zé Luís (SPM)
     
    12
    Obrovská šance Spartaku! Fernando perfektním pasem středem hřiště našel na hranici vápna Zé Luise, jenž měl před sebou už pouze brankáře, přesto v této stoprocentní tutovce selhal, když nastřelil jen připraveného Loriu.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 70. Ješčenko (D. Kombarov)

    Karty:   71. Fernando (SPM)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 12:9. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:15.
    FK Spartak Moskva: Rebrov – Bocchetti, Ješčenko, Tasci, Kutěpov, D. Kombarov – Fernando, Glušakov, Zobnin (61. I. Popov), Promes (81. Rômulo) – Luís (68. Melgarejo).
    Náhradníci: Maximenko – Timofejev, Kutin, Pucko, Melkadze, Zujev, Rômulo, I. Popov, Melgarejo.

    FK Křídla Sovětů Samara: Loria – Jatčenko (82. Božin), Koncedalov, Nadson, Taranov, Rodić – Baškirov, Callagov, Čočijev (87. Kornilenko), Tkačjov (75. Bruno) – Jahović.
    Náhradníci: Pavlov, Konjuchov – Kornilenko, Bateau, Bruno, Božin, Kirica, Viznovič.

    Rozhodčí: Vilkov – Lebeděv, Vereteškin.
    bahis siteleri