Do 81 kg - odpolední předkola (muži) (kon.) | Do 49 kg - dopolední předkola (muži) (kon.)
Do 69 kg - dopolední předkola (muži) (kon.) | Do 75 kg - dopolední předkola (muži) (kon.)
Do 91 kg - dopolední předkola (muži) (kon.) | Do 49 kg - odpolední předkola (muži) (kon.)
Do 69 kg - odpolední předkola (muži) (kon.) | Do 75 kg - odpolední předkola (muži) (kon.)
konec
Do 69 kg - odpolední předkola (muži)

Pondělí 08.08.2016, 23:00 • Riocentro - Pavilion 6 • Olympijské hry - Box
Sledujte:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 23:00.
     
    Letní olympijské hry v Riu de Janeiru v pondělí pokračují dalšími zápasy mužské velterové váhy. První duel obstará mexický boxer Juan Pablo Romero, který chce své soupeře co nejdříve poslat k zemi tvrdými háky, a Vincenzo Mangiacapre. Sedmadvacetiletý Ital bude vstupovat do letošní olympiády v Riu s touhou obhájit bronz z Londýna. Celkem má Mangiacapre dvě bronzové medaile, tu druhou získal v roce 2011 na amatérském světovém šampionátu v Baku. Zajímavým boxerským duelem Vás provede Tomáš Reiner.
    Dámy a pánové, seznamte se. Juan Pablo Romero z Mexika.
     
    Ve druhém zápase velterové váhy změří síly Josh Kelly a Walid Mohamed. Josh se pokusil boxovat jako jeho otec Paul, který se později stal trenérem. První zápas podstoupil v jedenácti letech a vyhrál juniorské tituly. Josh Kelly působil jako teenager v akademii známého anglického klubu Sunderland, nakonec se ovšem fotbalu vzdal a koncentroval se výhradně na box.
     
    Začátek duelu mezi Juanem Pablem Romerem a Vincenzem Mangiacaprem začne se zpožděním.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    1. kol
    Oba borci mají za sebou úvodní kolo, které bylo hodně vyrovnané. Juan Pablo Romero ovšem od druhého a třetího rozhodčí dostal dohromady dvakrát deset bodů, zatímco první rozhodčí dal desítku Vincenzovi Mangiacapremu. Vítězem kola se stal Mexičan.
     
    2. kol
    Druhé kolo mělo úplně stejný průběh. Mexický boxer byl o něco aktivnější a uštědřil svému soupeři tvrdé údery, jejichž zásluhou dostal opět dvakrát deset a jednou devět bodů. Vincenzo Mangiacapre prohrává na body a musí ještě přidat, chce-li zápas otočit na svou stranu.
     
    3. kol
    Vincenzo Mangiacapre to dokázal! Ve druhém a třetím kole předvedl soustředěný výkon obohacený o přesné údery, na které Romero nedokázal zareagovat a na body vítězí 2:1 Ital.
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    Vincenzo Mangiacapre zvítězil těsně na body 2:1 a postoupil mezi nejlepších 16 boxerů, mezi nimiž vyzve Gabriela Maestreho z Venezuely. Nyní už druhý zápas.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    1. kol
    Úvodní kolo, které ovládl Brit Josh Kelly, je za námi. Kelly si vysloužil od všech rozhodčích za aktivní přístup a skvělý styl deset bodů, zatímco Walid Mohamed získal třikrát devět bodů. Jak Egypťan odpoví?
     
    2. kol
    Druhé kolo mělo hodně podobný průběh a opět se jeho vítězem stal Josh Kelly, který má souboj dvou dvaadvacetiletých boxerů skvěle rozehraný. Už mnohokrát se ale stalo, že na oko lepší borec nakonec prohrál. A nyní to tak dávno, před pár okamžiky Vincenzo Mangiacapre porazil Juana Pabla Romera, který měl lepší vstup do zápasu, nakonec ale prohrál.
     
    3. kol
    Josh Kelly předvedl suverénní výkon a ve všech třech kolech dostal od všech třech rozhodčích deset bodů! Britský boxer porazil Walida Mohameda na body jednoznačně 3:0.
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    Valterová váha už dnes více nenabídne a rychle spěcháme do střední váhy, kde nás také čekají dva zápasy. Josh Kelly narazí mezi nejlepšími 16 boxery na Daniyara Yeleussinova. (23:36:28)

    Tomáš Reiner

    Výsledky mužské velterové váhy (64-69 kg)
    Juan Pablo Romero (MEX) v Vincenzo Mangiacapre (ITA) 1:2
    Josh Kelly (GBR) v Walid Mohamed (EGY) 3:0
    bahis siteleri