Bournemouth – Manchester Utd. 1:3 (kon.) | Arsenal – Liverpool 3:4 (kon.)
konec
Arsenal FC
3:4 (1:1)
Liverpool FC
Neděle 14.08.2016, 17:00 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Sadio Mané se vydal do útoku. V ideální moment posunul míč na skvěle postaveného Hendersona, jehož střelu do branky ztečoval na roh bránící hráč! Pokud by tak neudělal, byla by to obrovská šance.
     
    90+2
    Theo Walcott dostal míč parádně do vápna a mohl zakončovat. Místo toho ale o něj zakopl a bylo tak po potencionální akci na vyrovnání!
     
    88
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Kevin Stewart.
     
    86
    Toto už byl třetí zákrok od Granita Xhaky. Nyní podrazil pronikajícího hráče nepěkným faulem, a tak vidí svou první žlutou kartu v novém působišti.
     
    76
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Adam Lallana, přichází Divock Origi.
    75. Calum Chambers (ARS) - 3:4
     
    75
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Drama je na světě! Po přímém kopu z levé strany, který zahrával Santi Cazorla, se k hlavičce dostal obránce CALUM CHAMBERS, který snížil na rozdíl jediné branky!
     
    69
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Emre Can.
     
    67
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Mohamed Elneny, přichází Granit Xhaka.
    64. Alex Oxlade-Chamberlain (ARS) - 2:4
     
    64
    Arsenal právě vstřelil branku!
    To jsou věci! ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN se nejspíše rozzuřil a na levé straně prošel individuálně až do vápna, odkud se střelou na přední tyčku dokázal prosadit!
    63. Sadio Mané (LIV) - 1:4
     
    63
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tak toto je naprostá destrukce domácích! SADIO MANÉ prošel po pravé straně až do vápna a krásnou střelou do levé šibenice dal čtvrtou branku svého celku!
     
    61
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Aaron Ramsey, přichází Santi Cazorla.
     
    59
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alex Iwobi, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.
     
    58
    Ve vzduchu visela čtvrtá branka, ale Gunners nyní zachránil Petr Čech! Ten nejdříve z penalty zlikvidoval pokus Coutinha a následně si poradil i s dorážkou Lallany!
     
    57
    Následně si počínal nedovoleně domácí Alex Iwobi, jenž inkasuje žlutou kartu.
    56. Philippe Coutinho (LIV) - 1:3
     
    56
    Liverpool právě vstřelil branku!
    A nyní to je pro hosty ještě výraznější, tato branka nejspíše musela přijít! Nathaniel Clyne prošel po pravé straně a následně poslal centr na nabíhajícího PHILIPPEHO COUTINHA, jenž zakončoval za záda dezorientovaného Čecha!
    49. Adam Lallana (LIV) - 1:2
     
    49
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Výborná kombinace, až z toho Jürgen Klopp zahodil své brýle! Wijnaldum dostal míč na levé křídlo, kde jej zasekl a poslal centrem do vápna. Tam si jej zpracoval ADAM LALLANA, který následně střelou k levé tyčce otočil stav utkání!
    45+1. Philippe Coutinho (LIV) - 1:1
     
    45+1
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tak to byla naprosto neskutečná branka PHILIPPEHO COUTINHA! Brazilský hráč se postavil k přímému kopu a míč poslal přímo do levé šibenice. Toto Petr Čech prostě nemohl chytit.
    41. Dejan Lovren (LIV)
     
    41
    Jenž skončil dříve, než se dalo čekat. Dejan Lovren na polovině hřiště dlouho otravoval Sanchéze, až z toho byl faul. Rozhodčí neváhal a udělil mu žlutou kartu.
     
    40
    Nyní mohlo být srovnáno! Po kombinaci Liverpoolu se dostal míč na rozeběhnutého Wijnalduma, kterému se ale technickou střelou k pravé tyčce nepovedlo skórovat!
     
    38
    A při dalším útočném snažení si počínal nedovoleně Sadio Mané, který ve vzdušném souboji zasáhl Coquelina. Středopolař Arsenalu ale následně přecijen obdržel kartu za nějaký předešlý zákrok.
    31. Theo Walcott (ARS) - 1:0
     
    31
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Anglický forvard ovšem nemusí smutnit! Alex Iwobi vybojoval míč a krásně našel ve vápně volného THEO WALCOTTA, jenž z pravé části vápna prostřelil Mignoleta ke vzdálenější tyčce!
    30. Theo Walcott (ARS)
     
    30
    Theo Walcott se postavil k penaltě a k levé tyčce zkoušel překonat belgického Simona Mignoleta. Ten ovšem trefil směr a míč skvěle vyrazil!
     
    29
    Španělský zadák Alberto Moreno vidí za tento zákrok dokonce žlutou kartu a je tak druhým potrestaným hráčem Liverpoolu.
    29.
     
    29
    Alberto Moreno se pokoušel ve vápně trefit míč, ale místo toho nakopl Theo Walcotta. Rozhodčí utkání neváhal a odpískal pokutový kop!
     
    26
    Poprvé v utkání se žlutí. Adam Lallana zajel pod nohy jednomu z pronikajících hráčů a dostává za tento zákrok žlutou kartu.
    22.
     
    22
    Domácí středopolař Aaron Ramsey vybojoval na polovině hřiště míč a viděl vyběhnutého Mignoleta. Toho se pokoušel přestřelit. Belgického brankáře sice přehodil, ale s ním i branku!
     
    13
    První zákrok má zasebou také český brankář Petr Čech. Po postupné akci se ke střele dostal pravý obránce Clyne, ale jeho pokus po zemi byl pro domácího brankáře pochoutkou.
     
    7
    První zajímavá akce utkání! Aaron Ramsey dostal míč od mladíka Holdinga a hnal se na brankáře. Celou akci zakončoval u levé tyčky střelou nártem, ale brankář jeho pokus ukryl v rukavicích!

    David Panuška

    Branky: 31. Walcott (Iwobi), 64. Oxlade-Chamberlain (Cazorla), 75. Chambers (Cazorla) – 45+1. Coutinho, 49. Lallana (Wijnaldum), 56. Coutinho (Clyne), 63. Mané (Lallana)

    Karty:   38. Coquelin (ARS), 57. Iwobi (ARS), 86. Xhaka (ARS) – 26. Lallana (LIV), 29. A. Moreno (LIV), 41. Lovren (LIV)

    Neproměněná penalta: 30. Walcott (ARS), brankář Mignolet zneškodnil


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 13:17.
    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Holding, Chambers, Monreal – Elneny (67. Xhaka), Coquelin – Walcott, Ramsey (61. Cazorla), Iwobi (59. Oxlade-Chamberlain) – Alexis Sánchez.
    Náhradníci: Ospina – Gibbs, Akpom, Xhaka, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Wilshere.

    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Lovren, Klavan, A. Moreno – Lallana (76. Origi), Henderson, Wijnaldum (88. Stewart) – Mané, Firmino, Coutinho (69. Can).
    Náhradníci: Manninger – Stewart, Can, Origi, Matip, Grujić, Arnold.

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Smart.

    Diváci: 60033
    bahis siteleri