Jihlava – N.Novgorod 0:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:6 (0:0, 0:4, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 19.08.2016, 16:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Dukla Cup
Partner:
     
    50:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí tým podruhé na Dukla Cupu prohrává 0:6, navíc nyní je do konce ještě devět a půl minuty. Nehlídaní JEVGENIJ GRAČJOV mohl před brankou dvakrát doklepnout puk po zadovce Kirilla Urakova. Pětice domácích hráčů zaspala. Asistence: Kirill Urakov.
     
    44:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    No, na šťastné odrazy si dnes Torpedo rozhodně stěžovat nemůže. Střela od modré šla do zadního mantinelu a puk se odrazil k pravé tyči Jakuba Škarka, kde jej bleskově dopravil do sítě JEVGENIJ GRAČJOV. Asistence: Alexej Potapov.
     
    38:55
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Na střelu od modré v podání ALEXEJE POTAPOVA nemohl Jakub Škarek vůbec vidět, měl před sebou spoustu hráčů. Tím spíš, že puk mohl ještě někdo tečovat, což se ale zřejmě nestalo. Asistence: Maxim Osipov.
     
    36:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod si žádné velké šance nevypracovává, proto je průběžný stav 0:3 z trošku krutý. Při signalizovaném vyloučení vystřelil Verjajev a VLADISLAV BOGOSLOVSKIJ zblízka po záhadném odrazu puk dopravil touš do branky. Asistence: Danil Verjajev, Daniil Žarkov.
     
    33:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo vede o dvě branky a míří za ziskem Dukla Cupu. Žarkovova zkusil poslat puk od pravé tyče Škarka před branku. Touš se pro Torpedo hodně šťastně odrazil právě před Škarka, kde jej doklepl do sítě CARTER ASHTON. Pro jihlavského gólmana to bylo poté hodně těžké, ačkoliv si lehce sáhl na puk. Asistence: Daniil Žarkov, Jevgenij Mozer.
     
    28:26
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    DMITRIJ SEMIN posílá Torpedo Nižnij Novgorod do vedení, když si najel přesně do prostoru mezi kruhy a poslal kotouč mezi betony Jakuba Škarka.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 29. Semin, 34. Ashton (Žarkov, Mozer), 37. Bogoslovskij (Verjajev, Žarkov), 39. Potapov (Osipov), 45. Gračjov (Potapov), 51. Gračjov (Urakov)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Svoboda) – Říha, Bilčík, Dobrovolný (C), Půža, Dundáček, Grebenyuk, Kaláb (A), Kajínek – Diviš, Stoklasa, Jergl – Březina, Síkela, Kondratěv – Anděl, Jícha, Seman – Skořepa, Čachotský, Důras (A). Trenér: Petr Vlk
    Torpedo Nižnij Novgorod: Molkov (Proskurkajov) – Aljajev, Potapov (C), Osipov, Makarov, Lofquist, Višněvskij (A), Jegoršev – Ashton, Mozer, Žerděv – Bogoslovskij, Iljin, Žarkov – Daugavinš (A), Semin, Frolov – Kuljomin, Urakov, Verjajev – Gračjov. Trenér: Peteris Skudra

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Guth, Kuřítko

    Diváci: 1106
    bahis siteleri