Granada – Villarreal 1:1 (kon.) | Sevilla – Espanyol 6:4 (kon.) | Gijón – Ath. Bilbao 2:1 (kon.)
Real Sociedad – Real Madrid 0:3 (kon.) | Atlético – Alavés 1:1 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
0:3 (0:2)
Real Madrid
Neděle 21.08.2016, 20:15 • Estadio Municipal de Anoeta, Donostia-San Sebastián • Španělská LaLiga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany to je pro dnešní den všechno. Děkuji za pozornost a někdy příště na počtenou! (22:11:11)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 0:8.
    Střely mimo: 4:7.
    Rohy: 4:7.
    Ofsajdy: 0:0.
    Fauly: 22:11.
     
    Je konec, Real Madrid vstoupil do nové sezony ligovým vítězstvím 3:0 nad Realem Sociedad!

    Již ve druhé minutě otevřel skóre po vynikajícím centru Carvajala Gareth Bale. Na rozdíl dvou branek pak zvyšoval Marco Asensio, který po parádním pasu od Varaneho přeloboval brankáře Gerónima Rulliho. Real Madrid po poločase vedl 2:0 – a to naprosto zaslouženě.

    Druhý poločas byl ze strany San Sebastianu vydařenější. Domácí se několikrát pokoušeli probojovat do pokutového území soupeře, což se jim podařilo, ale ani jednou z toho branka nepřišla. Poslední gól padl v poslední minutě zápasu, když do otevřené obrany poslal nadýchanou přihrávku James Rodríguez a Gareth Bale se kličkou okolo brankáře Rulliho dočkal své druhé trefy v zápase.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Gareth BALE - 0:3
     
    90+4
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Máme definitivně rozhodnuto, Real Madrid si odveze ze San Sebastianu tři body za tři branky! James Rodríguez nádhernou přihrávkou vyslal do samostatného úniku GARETHA BALEA, který si parádní kličkou poradil s brankářem Gerónimem Rullim. Následně už na něj zívala odkrytá branka, do níž nebylo problémové dopravit hrací předmět. 3:0!
     
    90+4
    Někteří fanoušci již začínají opouštět stadion. Je jim totiž jasné, že Real Sociedad dnes na body nedosáhne... Leda by se stal zázrak.
     
    90+3
    Své střelecké štěstí z dálky vyzkoušel James Rodríguez, narazil ale jen na pozorného gólmana Gerónima Rulliho. Dobrý zákrok argentinského brankáře!
     
    90+2
    Mikel Oyarzabal postupoval do pokutového území. Když už se chystal vystřelit, tak se srazil s Casemirem a domácí žádali penaltu. Píšťalka sudího však mlčí, hraje se dál.
     
    90+2
    Isco se snažil na levém křídle co nejdéle držet balon. Šetření času chtěl podpořit ziskem rohu, s tím už nepochodil. San Sebastian pádí kupředu.
     
    90+1
    Na počátku čtyřminutového nastavení se za vápnem do míče opřel Mateo Kovačić. Rakouský záložník však mířil vysoko nad bránu!
     
    90
    Mohlo být definitivně hotovo. Real Madrid se vydal do přečíslení čtyři na tři, které Mateo Kovačić řešil pasem na Lucase Vázqueze. Ten už si ale neporadil úplně ideáně.
     
    90
    Pro dlouhý pas za obranu si snažil naběhnout Xabi Prieto, uspět ale nedokázal. Obrana Realu Madrid ho zbrzdila.
     
    89
    Po trochu delším přerušení se již pokračuje ve hře! Míč má k dispozici domácí celek, který musí hodně pospíchat s alespoň úvodní brankou...
     
    87
    Žluté karty za tuto velkou strkanici vidí Sergio Ramos s Yurim Berchichem. A hráči mohou být rádi, že jich nebylo uděleno více.
     
    87
    Gareth Bale má křeče a zůstává na trávníku, hra je přerušena a na hřišti se nám strhla strkanice mezi několika hráči obou týmů! Budou se udělovat karty.
     
    86
    Další pokus o vybojování penalty svedl Willian José v souboji o míč s Casemirem. Místo toho je však odpískán útočný faul, a to zcela správně.
     
    85
    Ani jeden z dvou centrovaných míčů Carlose Vely se neujal, obrana Realu Madrid zapracovala velice dobře. Po druhé situaci si San Sebastian přál penaltu, ta však nařízena nebyla.
     
    85
    Hra je přerušena, jelikož brankář Kiko Casilla má nějaké problémy a musí být ošetřen.

    Michal Belšán

    Branky: 2. Bale (Carvajal), 40. Asensio (Varane), 90+4. Bale (James Rodríguez)

    Karty:   37. Oyarzabal (RSC), 68. Zaldúa (RSC), 87. Berchiche (RSC) – 50. Casemiro (REA), 54. Morata (REA), 87. Ramos (REA)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 4:7. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 22:11.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, Mikel González (C) (79. Vela), I. Martínez, Berchiche – Illarramendi, Bergara – D. Concha (56. José), Zurutuza, Oyarzabal – Juanmi (72. Prieto).
    Náhradníci: Toño – Prieto, Vela, José, Pardo, A. Elustondo, Litri.

    Real Madrid: Casilla – Carvajal, Varane, Ramos (C), Marcelo – Kovačić, Casemiro, Kroos (73. Isco) – Bale, Asensio (66. L. Vázquez) – Morata (77. James Rodríguez).
    Náhradníci: Yáñez – Nacho Fernández, James Rodríguez, L. Vázquez, Díaz, Isco, Danilo.

    Rozhodčí: Martínez – Barbero, Noval.

    Diváci: 27 720
    thejrc.org