Perm – Ural 1:0 (kon.) | Spartak – FK Krasnodar 2:0 (kon.) | Lok. Moskva – Samara 0:0 (kon.)
konec
FK Amkar Perm
1:0 (0:0)
FK Ural
Neděle 21.08.2016, 14:30 • Stadion Zvezda, Perm. Kapacita: 19,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to k dnešnímu zápasu vše! Užijte si zbytek neděle a u dalšího textového přenosu zase brzy na shledanou. (16:28:33)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:6.
     
    Je za námi utkání nejvyšší ruské ligy mezi domácím FK Amkar Perm a hostujícím FK Ural.

    Domácí se dnes mohou radovat ze zisku tří bodů! Ve druhém poločase pokračovali obě mužstva ve velmi opatrném a hlavně defenzivní fotbalu, místy se již ozývali i fanoušci z tribun a hlasitým pískotem dávali hráčům najevo, co si o předváděné hře myslí. Všechny domácí fandy ovšem rozjásal útočník Darko Bodul, který hlavičkou rozvlnil síť hostujícího celku. Byla to jediná střela na bránu, přesto však stačila na tři body pro domácí. Hosté se v závěru ještě snažili s výsledkem něco udělat, poslední minuty však přinesly i od nich spíše rezignaci a tak je výsledek nejspíše spravedlivý.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hráči hostujícího týmu vypadají v posledních vteřinách velmi odevzdaně a hrají bez jakékoliv bojovnosti nebo snahy o vyrovnání.
     
    90+3
    Domácí měli ještě k dispozici rohový kop, který pochopitelně rozehráli na krátkou a snaží se na půlce soupeře šetřit drahocenné vteřinky.
     
    90+2
    Hráči Permu již jen brání těsnou výhru. Za dlouhým nákopem z vlastních obranných řad se už ani domácí útočníci nijak neženou.
     
    90+1
    Hostující Lungu se snažil vybojovat míč u rohového praporku a také se mu to povedlo. Záhy však jeho spoluhráči míč opět ztrácejí po nepřesné kombinaci.
     
    90
    Rohodčí Nikolajev nastaví za různá zdržení ještě čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Hosté stále prohrávají o jeden gól, jejich útočná aktivita je však velmi malá, vypadá to, jako by už neměli vůbec sílu na to aby vyrovnali.
     
    88
    Domácí brankář Selichov si připisuje další zákrok. Po zisku ve středu pole šel s míčem na bránu Pavlenko, jeho střela však mířila pouze do středu brány.
     
    87
    Poslední střídání v dnešním utkání. Ze hry jde aktivní Šavajev, na hrací ploše jej na poslední minutky nahradí Churcidze.
     
    86
    Hostující Roman Pavljučenko se dostal po centru z pravé strany k hlavičce na bránu, jeho projektil sice mířil k levé tyči, ovšem neměl potřebnou razanci a Selichov jej tak pokryl.
     
    85
    Domácí Anene se dnes poněkolikáté dokázal ve vápně dostat k míči, tam sice obešel jednoho soupeře ale vzápětí narazil na jiného, který jej o míč obral.
     
    84
    Centr z pravé strany si na penaltě našel hostující Pankov, ten však volil nepochopitelně zakončení nůžkami a celou akci totálně zpackal.
     
    83
    Hosté nutně potřebují vstřelit alespoň jednu branku, zatím se však nedokáží udržet ani v blízkosti vápna domácích, natož aby se dostali do větších šancí.
     
    82
    Z dlouhé vzdálenosti napřáhl hostující Pavljučenko, jeho pokus však nebyl vůbec přesný a mířil hodně nad domácí bránu.
     
    81
    Domácí fotbalisté se dostali ke kombinaci na levém křídle, jejich akce však končí pouze dobrým obranným zákrokem jednoho z hostí.
     
    80
    A právě Balanovič střídá, na hrací ploše jej nahradí Jovičić.

    Jakub Hataš

    Branky: 63. Bodul


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:6.
    FK Amkar Perm: Selichov – Miljković, Zajcev, Džikija, Zanev (C), Idowu – Balanovič (80. Jovičić), Ogude, Šavajev (87. Churcidze) – Anene, Bodul (72. Komolov).
    Náhradníci: Chomič, Budakov – Konde, Komolov, Churcidze, Kosťukov, Jovičić, Salugin.

    FK Ural: Zabolotnyj – Dancev, Merkulov (77. Pavlenko), Fontanello (C), Dinga – Pankov, Kulakov – Jemeljanov, Fidler (68. Pavljučenko), Stavpec (59. Korobov) – Lungu.
    Náhradníci: Arapov, Šubin – Pavlenko, Pavljučenko, Žukov, Čanturija, Podoksenov, Korobov, Serčenkov, Ščerbakov.

    Rozhodčí: Nikolajev – Lebeděv, Voroncov. (vš. Rusko)
    bahis siteleri