Česko – Portugalsko 5:1 (kon.) | Slovensko – Skotsko 1:1 (kon.)
konec
Slovensko
1:1 (1:0)
Skotsko
sk Pondělí 22.08.2016, 19:00ME v malé kopané • Skupina H
     
    38
    Whitelaw predviedol úžasný zákrok, keď svoje kilá zvalil na zem a famózne vychytal jedného z našich v obrovskej šanci tesne pred ním.
    37. Kučera napálil loptu do žrde.
     
    37
    Perfektný signál našich z priameho kopu! Félix sa rozbehol, ale loptu preskočil, na čo brankár a niekoľkí hráči už zareagovali, takže Kučera mal o niečo ľahšiu pozíciu. Svoju ranu po zemi nasmeroval do žrde!
    33. WELLS - 1:1
     
    33
    Škótsko dalo gól!

    LEE WELLS kopol penaltu po zemi do stredu brány, lenže náš brankár urobil pohyb doprava, takže nedokázal zakročiť. Je vyrovnané.
     
    32
    Škótsko získalo po sklze Bednára pokutový kop. Dokáže Harag odolať a udržať náš tím vo vedení?
    31. Defenzíva nášho tímu.
     
    31
    Ramsay sa dostal k strele, no neprepálil obrancov Slovenska. Následne ale mohol páliť znova a takmer poslal loptu Andersonovi pred prázdnu bránu. Kapitán Škótska ju minul.
    23. Anderson nedokázal presne zakončiť.
     
    23
    Ian Anderson sa ocitol úplne sám pred prázdnou bránou, kam dostal loptu, lenže pri zakončení v obrovskej šanci zlyhal. Pošmykol sa a nezakončil!
    17. KUČERA - 1:0
     
    17
    Slovensko dalo gól!


    Ramsay fauloval tesne pred hranicou vlastného pokutového územia Félixa. K priamemu kopu sa postavil MICHAL KUČERA a tvrdou strelou do rohu brány otvára skóre.
    13. Félix neprekonal brankára Škótska.
     
    13
    Škóti absolútne zlyhali pred vlastným pokutovým územím. Naši získali loptu a Félix pálil do takmer prázdnej brány, kde ale Whitelaw dokázal hodiť a aj na dvakrát loptu chytil. Najväčšia príležitosť ostáva nevyužitá.
     
    10
    Po tom, ako sa našim v defenzíve nepodarilo loptu odkopnúť prišla obrovská šanca, no gólman Harag dobre vybehol, zmenšil strelecký uhol a vyrazil do bezpečia.
     
    6
    Vangel veľmi dobre potiahol loptu po pravom krídle, zasekol si protihráča a prihrávkou cez pokutové územie našiel Félixa. Ďalšie zakončenie našej hviezdy ide tesne vedľa.
    5. Prvá šanca Slovenska.
     
    5
    Félix vyslal prvú nebezpečnú strelu od našich smerom k žrdi, ale tučný brankár Whitelaw dokázal zakročiť. Chvíľu na to prichádza ďalšie zakončenie, brankár Škótska opäť zasiahol.
     
    Prvý zápas našej skupiny sa už odohral, Bosna vyhrala nad Ukrajinou 2:1.

    Matej Kubove

    Branky: 17. Kučera – 33. Wells


    Slovensko: Harag (Kapičák) – Bednár, Kučera, Szabo, Milota, Vangel, Hvizdoš, Félix, Ryban, Krempaský, Caňo, Uhliarik
    Skotsko: Whitelaw – Anderson, Andrew, G. Finlay, S. Finlay, Hagan, Ramsay, Scott, Steele, Wells, Keith
    bahis siteleri