CSKA Moskva – K. Vary 7:1 (kon.) | Riga – Třinec 4:5 (kon.) | Blues – Vítkovice 1:6 (kon.)
Jaroslavl – Sparta 4:5 (kon.) | Riga – K. Vary 5:2 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:2 (kon.)
Třinec – Blues 3:7 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (1:2, 1:0, 3:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 27.08.2016, 15:30 • WERK ARENA • President Cup • Semifinále
Partner:
     
    55:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    To už ale domácí příliš mrzet nemusí. Hned po přejetí modré čáry se do kotouče opřel PATRIK PRYMULA a prudkou ranou nedal Mickovi šanci. Asistence: Marcel Čížek.
     
    48:06
    Čermák vyfasoval menší trest za podražení a Vítkovice tak mohou snížit v početní výhodě.
     
    45:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Podobná situace jako u třetího gólu Sparty. Čížek poslal puk zpoza branky před Micku, odkud se prosadil ERIK ČERMÁK a domácí vedou již o dva góly. Asistence: Marcel Čížek, Simeon Guzman.
     
    41:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jdou krátce po startu třetí části do vedení. Guzman poslal puk od zadního mantinelu před branku, odkud usměrnil puk do levého horního rohu vítkovické branky. VÁCLAV RUBEŠ. Asistence: Simeon Guzman.
     
    37:05
    Pšenička se dle hlavního rozhodčího provinil sekáním a dostává tak menší trest.
     
    33:18
    Plánka vyfasoval dvě minuty za podražení a Spartu tak čeká přesilovka.
     
    26:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ránu Haše od modré Micka pouze vyrazil, v prostoru před brankou se nejrychleji zorientoval MARCEL ČÍŽEK, jenž zvedl puk pod horní tyč a podruhé je tak v dnešním utkání vyrovnáno. Asistence: Martin Hugo Haš, Patrik Prymula.
     
    19:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tentokrát už byl ale JAKUB LEWANDOWSKI úspěšný. Vítkovický útočník se na modré čáře vyhl obránci Sparty, pokračoval sám na branku a překonal Škorpíka. Asistence: Vojtěch Planka.
     
    12:50
    Vitouch mohl vrátit vedení zpět na stranu Sparty, z blízkosti branky ale domácí útočník puk nedorazil.
     
    09:47
    Čížek u mantinelu tvrdě dohrál jednoho z hráčů Vítkovic a od hlavního rozhodčího tak vyfasoval dvě minuty a osobní desetiminutový trest za vražení na hrazení.
     
    08:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravanům se nejprve podařilo vyrovnat hru a teď i skóre na světelné tabuli. Beránek poslal před brankou Škorpíka puk VOJTĚCHU PLANKOVI, jenž dorazil puk za záda sparťanského gólmana. Asistence: Adam Beránek, Jakub Lewandowski.
     
    03:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    A teď už domácí jdou do vedení. Vítkovičtí obránci se soustředili na bránění Čermáka, ten ale posunul puk JIŘÍMU OBADALOVI a útočník s číslem poslal puk do Mickovy branky. Asistence: Erik Čermák.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 4. Obadal (Čermák), 27. Čížek (Haš, Prymula), 42. Rubeš (Guzman), 46. Čermák (Čížek, Guzman), 56. Prymula – 9. Planka (Beránek, Lewandowski), 20. Lewandowski (Planka)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Švehlák) – Bureš, Truhlář, Bláha, Guryevskiy, Haš, Kumpošt – Klimo, Prymula, Pšenička, Čermák, Čížek, Rubeš, Obadal, Vitouch, Najmaj, Gluzman, Vandirek, Slavíček
    HC Vítkovice Ridera: Micka (Malík) – Zapletal, Raška, Havlík, Kočí, Smolka, Plánka, Řehák – Vojtovič, Beránek, Kylnar (C), Planka, Vjačka, Smička, Tvrdý, Ivan, Hudeček, Pastor, Rusina, Lednický, Zajíc, Kubík, Lewandowski.
    bahis siteleri