Chabarovsk – Viťaz 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
Záhřeb – Soči 3:2 (po pr.) | HC Slovan – N.Novgorod 7:4 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Dynamo Moskva
Pondělí 29.08.2016, 18:08 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Alexej Murygin míří na střídačku a Jaroslavl to zkusí se šesti bruslaři v poli.
    59:02 Maxime TALBOT - 2:3
     
    59:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se domácí tým dočkal snížení a vykřesal špetku naděje! MAXIME TALBOT předvedl kanadský důraz do branky a právem se dočkal druhé branky svého celku. Domácí útočník na nic nečekal a vydal se do brankoviště, odkud kotouč dostal do brány. Asistence: Rušan Rafikov a Andrej Loktionov.
     
    55:41
    Neskutečné, co domácí hráči zahodili v oslabení! Averin se dostal až za hostující hráče, ale bekhendem trefil pouze vyrážečku hostujícího brankáře. Ten odolal také následné dorážce z hranice brankoviště.
     
    54:45
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Michail Pašnin – 2 min., držení protihráče).
     
    53:05
    Dinamo se mohlo dočkat snížení, když se před brankáře z pozice obránce dostal domácí Gavrikov. Ovšem jeho teč místo mezeru trefila pouze beton Alexandra Lazušina. Ovšem hostující brankář měl obrovské štěstí.
     
    45:27
    Alexandr Lazušin dnes chytá povedené utkání a také tentokrát podržel svůj tým. Před brankou se nejlépe zorientoval Talbot, jemuž střela vyšla až na podruhé. Ovšem i tentokrát si s pokusem po ledě poradil hostující brankář.
    35:50 Daniil TARASOV - 1:3
     
    35:50
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Na konci přesilové hry se Dinamo dočkalo třetího gólu! Alexandr Rybakov najížděl před branku z levé strany, ale všiml si ve druhé vlně najíždějícího DANIILA TARASOVA. Ten nad ničím nepřemýšlel a tvrdou ránou propálil Alexeje Murygina. Asistence: Alexandr Rybakov a Ilja Nikulin.
     
    33:44
    Hostující DInamo si vyzkouší další hru v početní výhodě. Dvouminutovým trestem je posouzena vysoká hůl Jegora Korškova, který atakoval soupeře bez puku.
     
    28:09
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách, dvouminutový trest za držení soupeře dostává Jakov Rylov. Ten zatáhl za záchranou brzdu v obranném pásmu, jinak by se soupeř dostal do slibné pozice.
     
    27:33
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Emil Galimov – 2 min., sekání).
     
    27:02
    Další obrovská šance Dinama zůstává neproměněná! Hostující hráči získali kotouč ve středním pásmu, odkud se dostali do přečíslení. Před odkrytou brankou se ocitl Rybakov, jenž místo střely volil přihrávku na obsazeného spoluhráče.
     
    25:59
    Dinamo se dostalo do rychlého protiútoku, ale jeden z hostů v samostatném úniku nechal vyniknout beton Alexeje Murygina.
    23:19 Semjon KOKUJOV - 1:2
     
    23:19
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Z velmi nenápadné akce se Dinamo opět dostává do vedení! SEMJON KOKUJOV vyslal na branku soupeře nahození z pravé strany kluziště a to se dostalo až za brankovou čáru. Alaxej Murygin nemohl zareagovat, jelikož mu ve výhledu bránil Hersley. Asistence: Alexandr Rybakov a Matt Robinson.
     
    21:18
    Obrovskou šanci registrujeme o pár vteřin později na druhé straně. Zpoza branky dostal přihrávku mezi kruhy Mosaljov, jemuž puk projel pod holí. Tato situace volal minimálně po nebezpečném zakončení, ale tentokrát ani to se nepovedlo.
     
    20:22
    Hned v úvodu druhé třetiny registrujeme obrovskou šanci Dinama. Z ostrého úhlu vypálil Těreščenko, jehož pokus překvapil také Murygina, jelikož kotouč zacinkal na horní tyč!
    19:02 Brandon KOZUN - 1:1
     
    19:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Po krásné kombinaci se Lokomotiv dočkal v poslední minutě první periody vyrovnání! Maxime Talbot dostal kotouč do předbrankového prostoru, kde zadovkou našel BRANDON KOZUN. Domácí útočník zůstal zcela osamocený před odkrytou brankou a v této situaci už se nemohl mýlit, a tak je stav 1:1. Asistence: Maxime Talbot a Michail Pašnin.
     
    11:13
    V posledních minutách je Dinamo nebezpečnější a tvoří se tak jednu šanci za druhou. Do té další se mohl dostat Rybakov, jemuž k zasunutí puku do branky chybělo pár centimetrů.
     
    08:43
    Vyrovnání měl na hokejce Maxime Talbot, jehož pokus z levého kruhu pro vhazování zamířil jen těsně nad horní tyč branky. Kanadský útočník mířil velice dobře a bylo vidět, že hostující brankář by se po kotouči natahoval marně.
    06:15 Arťom FJODOROV - 0:1
     
    06:15
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Krátce po nevyužité přesilové hře se Dinamo raduje z úvodní branky! Z levé strany zakončoval ARŤOM FJODOROV, jehož pokus se od obránce odrazil opět k němu. Následně už hostující útočník zamířil přesně a poslal kotouč mezi rukou a tělem brankáře do sítě. Asistence: Juuso Hietanen.
     
    05:38
    V přesilové hře hostujícího celku byla k vidění obrovská šance Dinama! Do předbrankového prostoru dostal přihrávku Kokujov, jehož pokus vyrazil Murygin.
     
    04:04
    Domácích bylo příliš na hrací ploše, a tak uvidíme první přesilovou hru Dinama. Na trestnou lavici již usedá Brandon Kozun, jenž trest odpyká.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 20. Kozun (Talbot, Pašnin), 60. Talbot (Rafikov, Loktionov) – 7. Fjodorov (Hietanen), 24. Kokujov (Rybakov, Robinson), 36. Tarasov (Rybakov, I. Nikulin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Kronwall (C), Hersley, Gavrikov, Ljubuškin, Pašnin, Rafikov, D. Osipov – Apalkov, Kontiola, Averin – Kozun, Loktionov, Talbot – Mosaljov, Kartajev, E. Galimov – Čistov, Kraskovskij, Korškov – Fatějev.
    Dynamo Moskva: Lazušin (Zalivin) – Rylov, I. Nikulin, Robinson, Makljukov, Solovjov, Hietanen – Karsums, A. Těreščenko (C), Karpov – Sopin, Rybakov, Kokujov – Tarasov, Gorovikov, Brjukvin – Fjodorov, Šipov, A. Galimov.

    Rozhodčí: Michael Buturlin. Martin Fraňo – Alex Majtake, Roman Šichanov
    bahis siteleri