Chabarovsk – Viťaz 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
Záhřeb – Soči 3:2 (po pr.) | HC Slovan – N.Novgorod 7:4 (kon.)
po prodl.
Medveščak Záhřeb
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
HK Soči
Pondělí 29.08.2016, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký dobrý pondělní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět várka zápasů v KHL a my v rámci toho budeme sledovat zápas mezi týmy Medveščak Záhřeb a HK Soči.
     
    Medveščak Záhřeb

    Chorvatský Medveščak ze Záhřebu sezónu začal velmi dobře. Obě venkovní utkání dokázal vyhrát. Nejprve na ledě Lady Togliatti v poměru 3:2. Pak následoval zápas na ledě silné Kazaně, a i zde byli hokejisté Záhřebu úspěšní. Dokázali sebrat svému soupeři všechny body, když zvítězili 3:1. V tabulce Západní konference se zatím nacházejí na čtvrtém místě se ziskem šesti bodů. Dnes se poprvé v nové sezóně předvedou před svými fanoušky, kteří určitě přijdou svůj oblíbený tým podpořit v hojném počtu. Zvítězí i potřetí v řadě?
     
    HK Soči

    Také soupeř Medveščaku HK Soči si vedlo v úvodu úplně stejně. Nejprve hokejisté ruského celku zvládli domácí utkání s Dinamem Riga, když zvítězili 3:1. A zvládli také druhý zápas před svými diváky, tentokráte porazili slavný finský Jokerit Helsinky, a sice těsně 3:2. Na svém kontě tak mají hokejisté Soči rovněž šest bodů a také úplně stejné skóre. Bude stejně vyrovnaný i dnešní společný duel? Uvidíme, co nám toto měření sil obou celků nabídne.
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba celky utkaly celkem dvakrát. Nejprve zvítězil po nájezdech Medveščak Záhřeb 3:2 a poté se radovalo také Soči, které porazilo chorvatský tým na svém ledě 6:4.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Krejčík (ZAG)
    Tomáš Mertl (ZAG)
    Jiří Smejkal (ZAG)
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Medveščak Záhřeb: Taylor (Hovinen) – Parlett, Katic, Smith, Bezina, Larkin, Sauve, Bolduc – Butler, Brulé, Morrisonn – McMillan, Mertl, Paré – Co. Genoway, Mahbod, A. Giroux – Glumac (C), Smejkal, Hedberg.

    HK Soči: Šikin (Barulin) – Mamkin, Mamašev, Pedan, Fantenberg, Gorochov, Děrljuk – Ščegolkov, Ignatuškin (C), Krikunov – Petersson, Maxwell, Skačkov – Dělnov, O'Dell, Padakin – Tolpeko, Tomilin, Levickij.

    Rozhodčí: Gašilov, Soin – Sirotkin, Metalnikov.
     
    Domem Sportova v Záhřebu dozněla hymna ruské federace a nyní už si vyslechneme domácí, tedy chorvatskou hymnu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hned první střelu vyslal na domácí branku hostující Vadim Ščegolkov, ale Taylor byl ve svém brankovišti pozorný.
     
    01:04
    Z úplně stejného místa, akorát na opačné straně pálil také Gilbert Brulé, ale ani on nenašel skulinku volnou v hostující brance. Oba gólmani si tak hned v úvodu třetiny připisují důležité zákroky.
     
    01:20
    Za brankou hostujícího celku vyhrál souboj o puk Michail Mamkin a okamžitě ho zaváží do útočného pásma. Je tu další šance pro hosty.
     
    01:52
    Alexandre Bolduc byl v dobré příležitosti před hostující brankou, ale svůj střelecký pokus nakonec posílá pouze nad branku Soči. Byla to ale velká šance pro Záhřeb.
    01:52 Šance Bolduca nakonec skončila nad hostující brankou.
     
    02:41
    Menší potyčka před domácí brankou se obešla bez trestů a hra tak po chvilce může pokračovat dále. U puku jsou hosté a míří do dalšího útoku.
     
    03:13
    Od modré čáry pálil Michail Mamkin, jeho rána letěla přímo na domácí branku, tam ale puk sklepa obrana Záhřebu a otáčí tak směr hry zase na druhou stranu.
     
    03:53
    Na dvě minuty na trestnou lavici odchází domácí Brulé, který se dopustil krosčeku. Je tu první přesilová hra pro Soči.
     
    04:24
    Hosté se uhnízdili v domácím teritoriu, ale ne příliš dlouho trval jejich menší tlak. Domácí si převzali kotouč a okamžitě ho odpálili daleko od vlastního brankoviště.
     
    05:03
    Hokejisté Soči chybovali na modré čáře a to byla voda na mlýn Záhřebu. Thomas Larkin ho vypíchl do středního pásma a pošetřil další cenné vteřinky domácího oslabení.
     
    05:53
    Domácí se ubránili v prvním oslabení a nyní jsou už v plném počtu.
     
    06:18
    Záhřebští okamžitě zahrozili z dalšího útoku, jejich pohledná akce ale končí na pozorné obraně Soči. Hosté tak poputují opět do pásma domácího celku.
     
    06:58
    Mike Glumac potáhl puk podél levého mantinelu do útočného pásma, poté hledal svou přihrávkou svého spoluhráče Gilberta Brulého. Druhý jmenovaný ovšem při střele pouze promáchl.
     
    07:03
    Přichází další trest pro domácí. Bezina inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a Záhřeb se bude znovu bránit ve čtyřech hráčích.
     
    07:26
    Soči právě vstřelilo branku!
    A hosté svou početní výhodu využívají velmi brzy. ILJA KRIKUNOV se ocitl na levém kruhu, a ač byl osekáván domácím hráčem, dostal se ke střele, která z tohoto prostoru proplachtila za záda domácího Taylora. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: André Petersson, Igor Ignatuškin.
    07:26 Ilja KRIKUNOV - 0:1
     
    09:27
    Domácí se hned snažili z dalšího útoku o vyrovnání, ale nebyli úspěšní. Hosté tak půjdou do dalšího útoku a mohou znovu ohrozit domácí branku.
     
    10:16
    Střela Morrisonna skončila na lapačce hostujícího brankáře, který tak rázně zakročil proti jeho střele a podržel svůj tým a jeho těsné vedení.
    10:16 Střela Morrisonna skončila na lapačce Šikina.
     
    11:10
    Ale na druhé straně mířil z prostoru mezi kruhy na branku domácích Igor Ignatuškin, jenž ale pálil pouze vysoko nad.
     
    12:50
    Hosté jeli dva na jednoho a měli tak obrovskou šanci jít do dvoubrankového náskoku. Jenže Ilja Krikunov svou přihrávkou nenašel Vadima Ščegolkova, do jeho přihrávky si lehl jeden z obránců Záhřebu a zachránil tak svůj tým od velké šance hostujícího celku! Puk se ještě dostal před domácí branku, tam se o něj už ale postaral Taylor.
    12:50 Hosté v nájezdu ve dvou proti jednomu neuspěli.
     
    13:26
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Alexandre Bolduc – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Eric O'Dell – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:35
    Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách se zatím nedaří ani jednomu celku. Převážně se hrálo ve středním pásmu a žádnou větší šanci jsme neviděli.
     
    15:26
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    16:19
    Hosté byli znovu hodně vidět, ale střely Gorochova a Levickiho skončily mimo tři tyče. Domácí si tak mohli oddechnout a nyní založí další útok.
     
    17:30
    Bezina pronikal podél pravého mantinelu do útočného pásma, ale akce domácích velmi rychle končí. Bezina se totiž vystavil ofsajdu a hra se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    17:52
    Hosté se také dostali do postavení mimo hru. To ale bylo posouzeno jako úmyslné a sudí tak posílají hru před branku Soči. Vhazovat se bude po pravici Šikina.
     
    18:21
    Jenže po vhazování byli u puku domácí, kteří se znovu vydali do útočného pásma. Tam pálil z dálky Michail Mamkin, ale ani tato jeho prudká střela se neujala. Hosté tak přicházejí o útočné pásmo a na opačnou stranu míří Záhřebští.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:34
    Igor Levickij se řítil sám na na osamoceného domácího obránce, poté na Taylora vyslal jedovatou střelu, proti ní ale domácí brankář vytasil přesný zákrok a znovu neinkasuje. Drží tak svůj tým stále ve hře.
    19:34 Levickij mohl v závěru první třetiny přidat další branku, ale proti byl Taylor.
     
    19:57
    V samotném závěru první třetiny ještě vidíme vyloučení na straně hostů. Fantenberg dostává dvě minuty za zdržování hry a Záhřeb si zahraje přesilovou hru.
    Zahráli jste si někdy na zamrzlé řece? :-)

    ODR season is underway. #MadeOfHockey (repost via @tarvainen)

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey (@ccmhockey),

     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní se hosté ujali jednobrankového náskoku, když Ilja Krikunov využil přesilovou hru. Poté bylo k vidění několik šancí na obou stranách, ale stav se už do konce první periody nezměnil. Na počátku druhé třetiny budou domácí hrát takřka celé dvě minuty přesilovou hru, možná se tak dočkáme vyrovnání. Uvidíme, co nám tedy přinese další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně ve 20:00.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 11 – 8
    Zásahy brankářů: 7 – 11
    Vyloučení: 3 – 2
    Bodyčeky: 15 – 11
    Vyhrané buly: 14 – 11
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    Toto utkání sleduje 5890 diváků.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Domácí se po vhazování dostávali do útočného pásma, ale první přesilovkové akce se nedočkali. Mark Katic se dostal do ofsajdové pasti a hra se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    21:57
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    22:02
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté už byli sice v plném počtu, ale nakonec se domácí dočkali srovnání stavu skóre. MARK KATIC si nabruslil ze středního pásma do toho útočného a poté svou střelou z levé strany propálil Šikina. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Goran Bezina, Bobby Butler.
    22:02 Mark KATIC - 1:1
     
    23:02
    Další trest pro hosty. Mamkin dostává dvě minuty za držení hole.
     
    24:06
    Domácí si vypracovali v přesilové hře už několik šancí, ale ani jedna z nich nezamířila mezi tři tyče. Hosté se následně dokázali osvobodit a pošetřili cenné vteřiny svého oslabení.
     
    25:02
    Hosté ubránili své další oslabení a znovu jsou už kompletní.
     
    25:46
    Po neúspěšné střele Edwina Hedberga od levého kruhu se k puku dostali znovu hosté ze Soči a okamžitě se jali do přečíslení. Před Taylorem zahrozil svou střelou André Petersson, ale kotouč poslal pouze těsně vedle Taylorovy svatyně.
     
    26:39
    Za nedovolené bránění odchází na trestnou lavici hostující Gorochov a je tu další početní výhoda pro Záhřeb.
     
    27:06
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. COLBY GENOWAY dostal přesný pas do prostoru pravého kruhu, odkud bez přípravy vypálil. A svou střelou vymetl pavučiny v hostující síti. Záhřeb tak strhává vedení na svou stranu. Asistence: Francis Paré, Derek Smith.
    Colby GENOWAY - 2:1
     
    28:16
    Domácí hokejisté ožili a ožilo také publikum, které nyní bouří. Žene tak své oblíbence znovu do útoku a hra tak dostala úplně jiný náboj.
     
    28:35
    Nyní si přesilovou hru zahrají také hosté. Smith dostává dvě minuty za držení protihráče a už sedí na trestné lavici.
     
    28:42
    Od modré čáry pálil prudce Roman Děrljuk, ale jeho rána nakonec skončila na zadním mantinelu za domácí brankou. Nicméně hosté nadále drží útočné pásmo.
     
    29:38
    Nad vrcholem pravého kruhu se k mohutné střele napřáhl Ilja Krikunov, ale jeho projektil našel pouze lapačku Taylora, který raději přerušuje hru.
     
    29:51
    Síly na ledě se srovnají. Petersson inkasuje dvě minuty za sekání a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    30:35
    Domácí jsou v plném počtu a nyní je čeká zkrácená přesilová hra.
     
    31:14
    Giroux se dostal v blízkosti hostující branky ke střele, ta ale skončila na betonech Šikina. Soči se poté dokázalo osvobodit a šetří vteřiny svého oslabení.
     
    31:51
    I hosté jsou už kompletní.
     
    32:48
    Domácí hokejisté vybojovali ve vlastním pásmu puk a okamžitě ho zaváží do útočného pásma. Přechod ale neměli jednoduchý, hosté se snažili cestu do jejich teritoria zastavit.
     
    33:12
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Yann Sauve – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:25
    Medveščak se ale okamžitě po vhazování v obranném pásmu dostal ke kotouči a ten nyní míří až k Šikinovi. Hosté tak budou muset svou útočnou akci zakládat z hloubi vlastního pásma.
     
    34:00
    Z levé strany nebezpečně vystřelil Vadim Ščegolkov, ale nakonec z toho vyrovnávací branka nepadla. Hosté jsou ale zatím v přesilové hře velmi aktivní a ke srovnání tak neměli daleko.
    34:00 Ščegolkov pálil na domácí branku, leč neúspěšně.
     
    34:31
    A právě Ščegolkov o chvíli později dostává dvě minuty za nedovolené bránění a síly na ledě jsou tak srovnány.
     
    35:12
    Záhřeb je v plném počtu a čeká ho další zkrácená početní výhoda.
    Alexander Salák nastupuje v této sezoně v nové výstroji!

    Alexandr Salák v akci! ✌ #CCMHockey #MadeOfHockey #CCMGoalie

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    36:13
    Smith pálil od modré čáry, puk letěl vzduchem až před Šikina, který rychle sklapl své betony a podržel svůj tým. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    36:24
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Colby Genoway – 2 min., podražení).
     
    36:31
    Hosté jsou už také kompletní.
     
    38:24
    Medveščak je v plném počtu.
     
    38:24
    A ve stejném čase, ve kterém opustil trestnou lavici Genoway, na ni putuje hostující Mamašev na dvě minuty za hákování. Uvidíme tak další přesilovou hru na domácí straně.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:37
    Giroux pálil z pravé strany a vyzkoušel tak pozornost hostujícího brankáře. Ten svým zákrokem uspěl a nedovolil Záhřebu využít svou přesilovou hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhé dějství je minulostí. V něm jsme viděli dvě branky. Nejprve srovnal na 1:1 Katic a poté se přesně trefil také Genoway, jenž strhl poprvé vedení na stranu Záhřebu. Hosté měli několik šancí ke srovnání stavu skóre, ale nakonec se jim to nepodařilo. Před třetí třetinou tak mají lepší výchozí pozici domácí hokejisté, kteří mají těsný jednobrankový náskok. Třetí třetina začne přibližně ve 21:00.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 14 – 8
    Zásahy brankářů: 8 – 12
    Vyloučení: 3 – 4
    Bodyčeky: 7 – 7
    Vyhrané buly: 15 – 6
    Využití: 1 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Mamašev skáče na led a hosté jsou už kompletní.
     
    40:57
    Domácí hokejisté využili ještě tlaku ze zbývající přesilové hry a od modré čáry pálil Thomas Larkin. Jeho rána ale skončila na pozorně lapačce Šikina.
     
    41:23
    Petersson střílel z pravé strany a Taylor opět předvedl přesný zákrok. Jeho tým tak stále drží velmi těsný, jednobrankový náskok.
    41:23 Slibná šance Peterssona.
     
    41:33
    Hosté budou mít příležitost ke srovnání stavu skóre. Larkin putuje na trestnou lavici za podražení a zbytečně tak oslabuje domácí celek.
     
    43:07
    Hosté se drželi dlouhou dobu v útočném pásmu, na Taylora letělo několik střel, ale ten dokázal nakonec odolat. Až nyní se domácí osvobozují.
     
    43:33
    Medveščak je v plném počtu.
     
    44:17
    Bobby Butler si nabruslil na levou stranu v pásmu hostů a poté místo střely, která by byla stejně z úhlu, zvolil přihrávku na Girouxe. Ten ale puk nezachytil a akce domácích je tak u konce.
     
    44:17
    Další trest pro domácí. Sauve inkasuje dvě minuty za krosček a znovu se budou hokejisté Medveščaku strachovat o svůj výsledek.
     
    45:22
    A Medveščak jde do tří. Katic dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    46:07
    Domácí se osvobozují.
     
    46:14
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté svou početní výhodu pěti proti třem využívají těsně před koncem. BEN MAXWELL dostal přesnou přihrávku na pravý kruh, odkud dokázal prostřelit Taylora. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Navíc mají hosté ještě k dispozici zbytek klasické přesilové hry. Asistence: André Petersson, Oscar Fantenberg.
    46:14 Ben MAXWELL - 2:2
     
    47:22
    Domácí jsou už v plném počtu.
     
    48:39
    Medveščak je z vyrovnávací branky hostů zaskočen a nyní se mu nedaří přechod do útočného pásma. Hosté tak přebírají kotouč a míří do útoku.
     
    50:03
    Goran Bezina se dostal do blízkosti Šikina, u jeho pravé tyčky se snažil prostrčit kotouč za jeho záda, ale to se mu nakonec nepodařilo. Další akce Medveščaku končí zmarem.
     
    51:05
    Vadim Ščegolkov napřáhl z vrcholu levého kruhu a pořádně zaměstnal Taylora v domácí brance. Znovu se po další šanci hostů skóre nemění.
    51:05 Šance hostujícího Ščegolkova.
     
    51:28
    Na druhé straně se ke střele z levé strany dostal Alexandre Bolduc, ale obránce Záhřebu Šikina nedokázal prostřelit.
     
    53:54
    Domácí zavřeli hosty v jejich obranném pásmu a roztočili před Šikinem kolotoč. Ani jedna střela se však neujala. Po jedné z nich si puk zachytil Šikin a raději přerušuje hru.
     
    54:25
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    54:39
    Gilbert Brulé se obtočil před hostující brankou tak, aby měl střelu na forhendovou stranu a poté vystřelil. Ale trefil pouze příložník Šikina.
    54:39 Šance Brulého skončila na brankáři Šikinovi.
     
    55:50
    Šance také na druhé straně. Znovu dnes velmi aktivní Vadim Ščegolkov ujel podél levého mantinelu a okamžitě pálil na Taylora. Pro něho ale nebyl problém zachytit puk ve své lapačce.
     
    56:21
    Po něm to zkoušel Levickij, jenž si nabruslil až před Taylora, ale ani on nedokázal domácího brankáře překonat.
     
    56:51
    Butler se ocitl před Šikinem a měl velkou příležitost ke skórování. Puk stojící těsně před hostujícím brankářem mu zezadu nakonec zasekl jeden z hostujících obránců a Butlerovi se poté už nepodařilo převzít si kotouč znovu.
    56:51 Ani Butlerova šance brankou nekončí.
     
    57:32
    Fantenberg zbytečně posílá hosty do čtyř. Na trestnou lavici putuje za držení protihráče a domácí mají velkou šanci strhnout vedení na svou stranu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:11
    Medveščak se drží v pásmu Soči a na Šikina míří několik střel. Šikin ale působí zatím v oslabení jako betonová hráz.
     
    58:51
    Soči se osvobozuje, vyhazuje puk až k Taylorovi a šetří tak cenné vteřiny svého oslabení.
    Dominika Furcha překvapil na ledě ruský tank :-)
     
    59:32
    Soči je v plném počtu.
     
    59:50
    Ještě jedna střela domácího Záhřebu a už to vypadá, že se nic v této části hry nestane. A dočkáme se prodloužení či samostatných nájezdů.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Je to tak. Řádná hrací doba vítěze nepřinesla, a tak se za malou chvíli dočkáme prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:01
    Prodloužení ve čtyřech hráčích na obou stranách právě začíná.
     
    60:28
    Tomáš Mertl hledal svou přihrávkou z levé strany Parého, ale ten na kotouč nakonec nedosáhl. Čímž se nedostal ani ke střele a nabídl tak hostům jít do protiútoku.
     
    61:08
    Hosté ale před Taylorem zhola nic nevymysleli a znovu to budou domácí hráči, kteří se pokusí o další útok tohoto prodloužení.
     
    61:45
    Po střele Levického z levé strany poskakoval kotouč za zády Taylora. Ten ho nakonec dokázal zkrotit a přerušil hru.
    61:45 Nebezpečnou situaci Taylor vyřešil.
     
    62:04
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec rozhodují toto prodloužení. McMillan našel před brankou úplně volného SHAONEHO MORRISONNA, který z pravé strany dokázal najít volnou skulinku v Šikinově svatyni a ukončuje tento zápas. Asistence: Brandon McMillan, Edwin Hedberg.
    62:04 Shaone MORRISONN - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec vítězí v prodloužení, když se o přesnou trefu postaral Morrisonn. Medveščak si připisuje bonusový bod navíc, hosté odjedou s bodem jedním. K vidění byl pěkný útočný hokej z obou stran, z výhry se ale mohl radovat pouze jeden tým, a tím byl dnes chorvatský Záhřeb.
    Shaone Morrisonn nastoupil dnes ke svému 102. utkání za Medveščak a svou střelou v prodloužení vystřelil domácím výhru.

     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 40 – 37
    Zásahy brankářů: 35 – 37
    Vyloučení: 10 – 8
    Bodyčeky: 27 – 22
    Vyhrané buly: 44 – 31
    Využití: 1 – 2
    Oslabení: 0 – 0
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Mertl (ZAG) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:02
    Jiří Smejkal (ZAG) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 3:20
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:53:07)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. Katic (Bezina, Butler), 28. Co. Genoway (Paré, Smith), 63. Morrisonn (McMillan, Hedberg) – 8. Krikunov (Petersson, Ignatuškin), 47. Maxwell (Petersson, Fantenberg)


    Medveščak Záhřeb: Taylor (Hovinen) – Parlett, Katic, Smith, Bezina, Larkin, Sauve, Bolduc – Butler, Brulé, Morrisonn – McMillan, Mertl, Paré – Co. Genoway, Mahbod, A. Giroux – Glumac (C), Smejkal, Hedberg.
    HK Soči: Šikin (Barulin) – Mamkin, Mamašev, Pedan, Fantenberg, Gorochov, Děrljuk – Ščegolkov, Ignatuškin (C), Krikunov – Petersson, Maxwell, Skačkov – Dělnov, O'Dell, Padakin – Tolpeko, Tomilin, Levickij.

    Rozhodčí: Gašilov, Soin – Sirotkin, Metalnikov

    Diváci: 5890
    bahis siteleri