Chabarovsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Omsk 3:2 (po pr.)
Dynamo Moskva – Novokuzněck 5:0 (kon.) | Záhřeb – N.Novgorod 1:6 (kon.) | HC Slovan – Soči 3:1 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HK Soči
Středa 31.08.2016, 19:00 • Slovnaft Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Pavol SKALICKÝ - 3:1
     
    59:00
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí vyhodili kotouč z pásma a PAVOL SKALICKÝ spěchal za pukem a uháněl s ním před opuštěnou hostující klec. Poté pro něho nebyl problém skórovat. Domácí tak rozhodují toto utkání. Asistence: Patrik Lušňák, Andrej Meszároš.
    45:43 Ben MAXWELL - 2:1
     
    45:43
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté svou dvojnásobnou početní výhodu využívají. BEN MAXWELL našel opuštěný puk u levé tyče Brusta a nebyl pro něho problém kotouč zasunout do odkryté klece. Soči tak dává kontaktní branku a navíc ho ještě čeká klasická přesilová hra. Asistence: Oscar Fantenberg, Eric O´Dell.
    17:35 Ivan ŠVARNÝ - 2:0
     
    17:35
    Slovan právě vstřelil branku!
    Další přesilová hra domácího celku je využita. IVAN ŠVARNÝ se dostal k parádní střele z prostoru nad oběma kruhy a poté svou střelou doslova propálil v hostující brance vše, co mu stálo v cestě. Bratislavští hokejisté tak mají k dobru dvoubrankový náskok. Asistence: Marek Viedenský.
    06:20 Patrik LUŽA - 1:0
     
    06:20
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom domácí hokejisté využívají přesilovou hru, ale až tu klasickou. PATRIK LUŽA dostal puk nad levý kruh a odtud poté napřáhl k mohutné střele, která propadla za záda Barulina. Domácí se tak ujímají vedení. Asistence: Tomáš Zigo.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Luža (Zigo), 18. Švarný (Viedenský), 59. Skalický (Lušňák, Meszároš) – 46. Maxwell (Fantenberg, O'Dell)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Plastino, Švarný, Meszároš (C), Luža, Ďaloga, Kundrátek, Bačik, Pokorný – Skalický, Viedenský, Nedorost – Cheechoo, Chipchura, Taffe – Kubalík, Zigo, Valský – Šiška, Lušňák, Vopelka.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Mamkin, Mamašev, Ibragimov, Fantenberg, Gorochov, S. Kuzněcov – Ščegolkov, Ignatuškin (C), Krikunov – Petersson, Maxwell, Skačkov – Tolpeko, O'Dell, Levickij – Dělnov, Tomilin, Padakin.

    Rozhodčí: Gamalej, Gorděnko – Olenin, Sjsujev

    Diváci: 8697
    bahis siteleri