Chabarovsk – Kunlun 1:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Nižněkamsk 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – Kazaň 4:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 01.09.2016, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Ivan TĚLEGIN - 4:2
     
    59:16
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Sekáč při svém pokusu o rozehrávku uklouzl, upadl, puku se zmocnil IVAN TĚLEGIN a zaznamenal do prázdné branky jeden ze svých nejsnadnějších gólů v kariéře. Bez asistence.
    46:39 Denis DENISOV - 3:2
     
    46:39
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využitá a domácí tým opět vede! Od modré vypálil DENIS DENISOV a jeho rána skončila v bráně. Garipov toho moc neviděl, na vině bylo skvělé stínění jednoho z domácích hráčů. Asistence: Maxim Mamin, Igor Ožiganov.
    43:39 Kirill PETROV - 2:2
     
    43:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Po rychlém výpadu po levém křídle a nepovedené střele z prostor u brankoviště se puk odrazil na hůl dojíždějícího KIRILLA PETROVA a ten se zblízka nemýlil – 2:2. Asistence: Denis Denisov, Alexander Popov.
    34:43 Michail ŽUKOV - 1:2
     
    34:43
    Kazaň vstřelila branku!
    Přesilovka je nakonec využita a Kazaň vede! Po několika přihrávkách si z kruhu pro vhazování najel před branku MICHAJL ŽUKOV a bekhendem pověsil puk pod horní tyčku! Asistence: Vasilij Tokranov, Justin Azevedo.
    14:21 Justin AZEVEDO - 1:1
     
    14:21
    Kazaň vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Pětice hráčů Kazaně ukázala rychlou kombinaci a na konci byl zcela volný JUSTIN AZEVEDO, který bombou z levé strany trefil naprosto přesně. Asistence: Vladimir Tkačjov.
    11:15 Alexandr POPOV - 1:0
     
    11:15
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nakonec ale domácí přesilovku využili, když ALEXANDER POPOV dokázal u levé tyčky dorazit střelu od modré a když se puk kutálel po brankové čáře, Garipov si jej nešťastně posunul kousíček za ní, což potvrdil i rozhodčí u videa. Asistence: Denis Denisov, Bogdan Kiselevič.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 12. Al. Popov (Denisov, Kiselevič), 44. K. Petrov (Denisov, Al. Popov), 47. Denisov (Mamin, Ožiganov), 60. Tělegin – 15. Azevedo (Tkačjov), 35. Žukov (Tokranov, Azevedo)


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Ožiganov, Denisov, Ar. Sergejev, Naumenkov, Čmychov, Kiselevič, Blažievskij – Mamin, Světlakov, Tělegin – V. Žarkov, Andronov, Enlund – K. Petrov, Al. Popov, Holloway – Stoljarov, Korotkov, Kvartaľnov – Osnovin.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (S. Galimov) – Tokranov, S. Zacharčuk, Ohtamaa, Pajgin, D. Musin, Abrosimov, Sidorov – Azevedo, Žukov, Sekáč – Lukojanov, Tkačjov, Čibisov – Glinkin, Pankov, Varnakov – M. Lazarev, Obuchov, Svitov.

    Rozhodčí: Jeřábek, Baluška – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 3 500
    bahis siteleri