Třinec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Sokolov – Č. Budějovice 1:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Prostějov 2:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:1 (2:1)
MFK Vítkovice
Sobota 03.09.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Třinečtí střídají těsně před koncem dva hráče z Balkánu. Hřiště opouští vyčerpaný Dario Krišto a nahrazuje ho obránce Muamer Avdić.
     
    86
    Vladimír Mišinský (VIT) se ve vápně nebezpečně uvolňoval, Třinečtí jednu jeho střelu zablokovali, po letmém kontaktu s Krištěm upadl. Místo penalty ale získal žlutou kartu za filmování.
     
    84
    Dlouhý výkop Kostolanského dokázal Čelůstka ve spolupráci s Janoščínem odvrátit a na útočné polovině se do dobré šance dostal Michal Stříž. Udělal si prostor na levém křídle, ale křižnou ranou těsně minul pravou tyč!
     
    73
    Jiří Janoščín (TRI) obdržel po faulu na Vaňka uprostřed hřiště žlutou kartu. Vítkovice jsou nastěhovány na útočné polovině.
     
    72
    Střídání útočníků také na straně domácího mužstva. Trenér Zbončák stahuje ze hřiště Petra Hoška a nahrazuje ho Reném Dedičem.
     
    70
    Třinec je momentálně v tuhé defenzivě a Michal Stříž pouze odkopl balon daleko do zámezí. Vítkovice naposled střídají, Dominika Krauta vyměnil Radim Jurča.
     
    67
    Jaroslav Málek (TRI) obdržel už po dvou minutách na hřišti žlutou kartu za faul na Texla. Vítkovice rozehrávají přímý kop z poloviny hřiště.
     
    65
    Poprvé v zápase střídají Třinečtí. Ze hry je stažen střelec druhého gólu Pavel Malcharek, kterého vystřídal Jaroslav Málek.
     
    58
    Petr Hošek (TRI) uviděl po přerušení hry žlutou kartu za faul na Vaňka, kterého přidržel za dres za vítkovickou šestnáctkou při zakládání protiútoku.
     
    55
    Třinec je pod tlakem Vítkovic, které sahají po vyrovnání! Paleček vyrazil Krautovu střelu zpoza šestnáctky a zneškodnil také jeho další zakončení z mnohem větší blízkosti!
     
    52
    David Mikula (VIT) na polovině hřiště zezadu fauloval unikajícího Malcharka a po zásluze obdržel žlutou kartu. Čelůstkův přímý kop dolétl až do zámezí.
     
    46
    Vítkovické mužstvo o přestávce dvakrát vystřídalo. Hřiště opustili Matěj Fiala a Jaroslav Hlavsa, které nahradili Patrik Demeter a Jiří Texl. Domácí nestřídali.
     
    38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané snižují ještě před přestávkou třinecký náskok! Domácí nedokázali míč razantněji odkopnout, vítkovičtí hráči si za šestnáctkou připravili střeleckou pozici a RICHARD VANĚK se trefil výstavně na zadní tyč! Paleček plachtil marně – 2:1!
     
    27
    Prajza se uvolnil na levé straně a poslal na přední tyč velmi nebezpečný centr. Paleček zvládl souboj se zakončujícím Kovaříkem a trochu se štěstím míč vyrazil.
     
    18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Exploze třinecké radosti vytryskla na stadionu Rudolfa Labaje podruhé! Ižvolt se uvolnil na pravém křídle a posadil na hlavu PAVLA MALCHARKA nadýchaný oblouček. Třinecký útočník měl spoustu času na zakončení hlavou a poslal míč nechytatelně okolo noh Kostolanského – 2:0!
     
    16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí našli střelce v obránci IMRICHU BEDECSOVI, který zaznamenal už svůj třetí gól v sezoně! Na zadní tyči si slovenský fotbalista udělal prostor, naskočil si na Ižvoltův centr a překonal brankáře Kostolanského přesnou hlavičkou – 1:0!
     
    8
    Hošek se u postranní čáry zbavil bránícího Mikuly a navedl míč až do šestnáctky. Tam už mohl střílet, ale ještě přihrál do druhé vlny Krištovi, který přestřelil.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 16. Bedecs, 18. Malcharek – 38. Vaněk

    Karty:   58. Hošek (TRI), 67. Málek (TRI), 73. Janoščín (TRI) – 52. Mikula (VIT), 86. Mišinský (VIT)


    FK Třinec: Paleček – Vengřinek, Čelůstka, Bedecs, Janoščín – Ižvolt, Motyčka (C), Krišto (88. Avdić), Michal Stříž – Malcharek (65. Málek), Hošek (72. Dedič).
    Trenéři: Martin Zbončák, Lubomír Vašek.

    Náhradníci: Adamuška – Joukl, Málek, Janošík, Avdić, Teplý, Dedič.

    MFK Vítkovice: Kostolanský – Cverna, Mikula, Coufal (C), Prajza – Fiala (46. Demeter), Vaněk, Hlavsa (46. Texl) – Mišinský, Kraut (70. Jurča) – Kovařík.
    Trenér: Roman West.

    Náhradníci: Ognyanov – Hruzík, Texl, Demeter, Ondráček, Jurča, Wojnar.

    Rozhodčí: Peter Mrázek – Pavel Vlasjuk, Milan Flimmel

    Diváci: 730 (37 % celkové kapacity)
    bahis siteleri