Písek – Táborsko akademie 4:1 (kon.) | Litoměřicko – Štěchovice 1:1 (6:5 po pen.) | Chrudim – Dobrovice 2:1 (kon.)
Králův Dvůr – Převýšov 1:1 (7:6 po pen.) | Hořovicko – Vyšehrad 1:3 (kon.) | Tachov – Vltavín 2:0 (kon.)
konec
FK Tachov
2:0 (0:0)
Loko Vltavín
Sobota 03.09.2016, 17:00 • Městský stadion, Tachov • Česká fotbalová liga • 4. kolo
     
    83
    Tachov právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do dvougólového vedení. Úspěšným střelcem se stává FRANTIŠEK DVOŘÁK.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Petr Šácha (FK Tachov).
     
    68
    Balon vybojovali domácí a zahájili úprk po pravém křídle, odkud byl hrací předmět naservírován do pokutového území a střela, která následovala, prosvištěla jen těsně kolem bližší tyče.
    61.
     
    61
    Záhy mohlo být vyrovnáno! Hostující hráč obdržel přihrávku do levé části pokutového území a po jejím převzetí vyslal křižný pokus. Gólovou radost mu však překazil Houdek, který tygřím skokem ke své brankové konstrukci šanci soupeře zneškodnil.
    58. David VANĚČEK - 1:0
     
    58
    Tachov právě vstřelil branku!
    Domácí tým se k obrovské radosti svých fanoušků po necelé hodině hry ujal vedení! Centr zleva mířil na zadní tyč, kde byl míč hlavou vrácen do předbrankového prostoru. Tam měl DAVID VANĚČEK snadnou úlohu, balon umístil mimo Pávkův dosah, čímž se postaral o otevření gólového účtu zápasu.
    50.
     
    50
    Fotbalisté západočeského týmu vnikli do pokutového území, kde jeden z hráčů hlavou přiťukl míč na pravou stranu a následná střela zplozena v blízkosti rohu malého vápna zhruba o metr minula horní růžek brány.
     
    45+1
    Tak pozor, protože domácí v samém závěru první půle ještě zahrozili! Jeden z tachovských hráčů to v pokutovém území zkusil akrobatickým způsobem a takzvanými nůžkami poslal balon jen těsně nad břevno. Tomu se říká fotbalová paráda, kterou nejen zarytí fandové odměnili vroucím potleskem.
     
    40
    Vzruch na Městském stadionu v Tachově vzbudil rohový kop domácího týmu. Centrovaný balon se totiž dostal až na zadní tyč, kde číhal zcela osamocený hráč, jemuž se však nepovedlo propasírovat míč za záda výtečně chytajícího Pávka.
     
    33
    Velice rušno bylo ale také na druhé straně. Útočník Vltavínu totiž obdržel přihrávku za obranu a postupoval na vyběhnuvšího Houdka. Oklamat ho chtěl kličkou doprava, nicméně gólman Tachova se natáhl jak mohl a pokus fantasticky zneškodnil.
     
    32
    Potlesk tachovského publika sklidila nebezpečná akce, po které se jeden z domácích hráčů dostal v pokutovém území až před Pávka, kterého však z bezprostřední blízkosti nedokázal prostřelit.
     
    26
    První větší šance nastala po necelé půl hodině hry! Nabíhající hráč Vltavínu si uvnitř pokutovéhú území naskočil na dlouhý centr z přímého volného kopu a po jeho hlavičce se balon zvrchu snesl na břevno.
     
    25
    Žlutou kartu dostává Michal Mlynařík (FK Tachov).
     
    20
    Žlutou kartu za dohrání soupeře ve středu hřiště dostává Jan Růžička (Loko Vltavín).
     
    16
    Martin Knakal (FK Tachov) hasil svou předchozí chybu faulem, za který uviděl žlutou kartu.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 58. Vaněček, 83. Dvořák

    Karty:   16. Knakal (TAC), 25. Mlynařík (TAC), 70. Šácha (TAC), 85. - (TAC) – 20. Růžička (VLT)


    FK Tachov: Houdek – Hájovský (K), Matas, Knakal, Habart, Hoffmann (82. Butnaru), Vaněček, Dvořák, Mlynařík (46. Šácha), Vyleta (72. Folejtar), Hradecký (85. Ruda)
    Náhradníci: Žipaj, Ruda, Šácha, Kyndl, Butnaru, Folejtar. Trenér: Pavel Vaigl

    Loko Vltavín: Pávek – Hodas, Valíček (72. Maruš), Růžička, Uvíra (K), Macháček, Šípek, Schindler, Pozníček (75. Pejša), Janda (69. Prokeš), Podzimek (69. Macháč)
    Náhradníci: Roušal, Macháč, Pejša, Prokeš, Šmihel, Vokoun, Maruš. Trenér: Martin Frýdek

    Rozhodčí: Makovička – Němec, Štuk

    Diváci: 250
    bahis siteleri