Jihlava – Prostějov 4:3 (po pr.) | Třebíč – Přerov 5:3 (kon.) | Most – Ústí n/L 3:4 (2:3 po s.n.)
Havířov – Litoměřice 4:1 (kon.) | Kladno – Benátky n/J 3:2 (po pr.) | Slavia – Motor ČB 5:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:3 (1:0, 1:3, 3:0)
Banes Motor České Budějovice
Středa 07.09.2016, 18:00Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Chlouba žabičkou našel ANTONÍNA DUŠKA, který si počkal, objel skákajícího obránce a poslal kotouč do prázdné klece! Asistence: Roman Chlouba.
     
    59:15
    Drtina vyvezl puk až do středního pásma, odkud ale trestuhodně netrefil prázdnou branku!
     
    58:27
    Za podražení je potrestán Michal Chovan (CEB), hosté tak mají další problém.
     
    57:59
    Chlouba se dostal do zajímavé pozice a po střele už zvedal ruce na hlavu, kotouč ovšem prolétl těsně vedle branky!
     
    56:46
    David Kuchejda (CEB) oslabuje svůj tým, čímž Českým Budějovicím hodně komplikuje snahy na vyrovnání.
     
    56:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po střele od modré zůstal kotouč ležet na brankovišti, čehož si jako první všiml DAVID ŠAFRÁNEK, který doslova v letu doklepl puk za Bláhu! Slávisté si tak vedení berou necelé čtyři minuty před koncem zpět! Bez asistence.
     
    50:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté sehráli přesilovku velmi dobře a je znovu srovnáno! Mikulík naznačil střelu, mezitím ovšem střílenou přihrávkou našel mezi kruhy JAROMÍRA KVERKU, který tečí dokonale oklamal Bláhu, který se roztáhl a kotouč mu tak projel mezi betony! Asistence: Milan Mikulík a Michal Dragoun.
     
    49:40
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:38
    Trochu nečekaně zůstal na brankovišti volný Straka, Hylák ale byl pozorný a nedovolil zkušenému útočníkovi potřetí skórovat.
     
    39:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    České Budějovice využívají bleskurychle přesilovku a poprvé se ujímají vedení! Sražené zakončení Heřmana se odrazilo k JOSEFU STRAKOVI, který ihned poslal kotouč za přesouvajícího se Hyláka! Asistence: Martin Heřman a Jakub Suchánek.
     
    38:58
    Milan Mikulík (SLA) hákoval soupeře a následně se mu nelíbilo ani rozhodnutí rozhodčího, a tak dostal ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    32:12
    Motor měl další obrovskou příležitost! Straka se dostal úplně sám až před Hyláka, který se ale roztáhl co to šlo a puk betonem vytěsnil!
     
    31:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je znovu vyrovnáno! Chovan za brankou čekal na správný moment, kdy předložil kotouč mezi kruhy ROKU PAJIČOVI, který z první zamířil přesně pod víko! Asistence: Michal Chovan.
     
    28:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají početní výhodu a dostávají se zpět do vedení! Pohl po modré čáře přihrál Drtinovi, jehož rána se od zadního mantinelu odrazila přesně na hůl HENRIHO TUOMINENA, který z první doklepl kotouč do odkryté sítě! Asistence: Marek Drtina a Jan Pohl.
     
    26:20
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Dušan Žovinec – 2 min., sekání).
     
    23:51
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Milan Mikulík – 2 min., hákování).
     
    20:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hostům se nakonec podařilo vyrovnat během dvojnásobné přesilovku, když po střele od modré hledal JOSEF STRAKA přes brankoviště spoluhráče, nakonec ale trefil jen brusli Pohla, který si tak srazil kotouč do vlastní sítě! Bez asistence.
     
    19:42
    Neuvěřitelnou možnost na skórování spálil Straka, ke kterému se po ráně od modré odrazil kotouč a který před sebou měl zcela odkrytou branku. Zřejmě ale trefil beton Hyláka, a tak je Slavia stále ve vedení!
     
    18:48
    Motoru se ovšem nepodařilo vymyslet žádnou nebezpečnou akci, a tak Marek Drtina (SLA) usedne na trestné lavici za držení. Za katr míří i Michal Dragoun (SLA), hosté tam budou mít dvě minuty trvající dvojnásobnou přesilovku, která ale bude přerušena přestávkou, pokud se Motoru nepodaří dát ještě do konce první periody branku.
     
    15:46
    Na trestnou lavici je poslán Michal Dragoun (SLA) za hrubost.
     
    13:46
    Chovan se po přesné přihrávce dostal sám před Hyláka a snažil se o kličku do bekhendu. To perfektně přečetl slávistický gólman, který si soupeře vybruslil a následně zastavil puk do lapačky.
     
    10:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Červenobílí sehráli pohlednou akci, kterou začal Dragoun. Ten našel na útočné modré volného Mikulíka, který si podél mantinelu najel do pásma a v pravý čas předložil kotouč JAROMÍRU KVERKOVI, pro kterého už nebyl problém, aby nastavil hokejku a dopravil puk do odkryté klece! Asistence: Milan Mikulík a Michal Dragoun.
     
    09:47
    Šafránek se prokličkoval až před brankáře a snažil se o rychlou kličku, Bláha ovšem včas vyjel a slávistu zastavil.
     
    04:11
    Následně už vypálil Dragoun o poznání lépe, kotouč ovšem zastavilo břevno!
     
    03:30
    Žiga Pavlin (CEB) podrazil Dragouna, a Slavia tak má první přesilovku.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 11. Kverka (Mikulík, Dragoun), 29. Tuominen (M. Drtina, Pohl), 51. Kverka (Mikulík, Dragoun), 57. Šafránek, 60. Dušek (Chlouba) – 21. J. Straka, 32. Pajič (Chovan), 40. J. Straka (Heřman, Suchánek)


    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – M. Drtina, Pohl, Andrlík, Knot, Hraško, A. Růžička, Valík – Chlouba, Tuominen, Dušek – Dragoun, Kverka, Mikulík – Kern, Šafránek, Markovič – Rys, Jiránek, M. Kadlec.
    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Suchánek, Vráblík, Fillman, Žovinec, Pavlin, Pýcha, Mucha – Babka, J. Straka, Heřman – Čermák, Esposito, Květoň – Rob, Pajič, Chovan – Kuchejda, Škoda, Vochozka.

    Rozhodčí: Hejduk, Kopeček – Polák, Rampír
    bahis siteleri