Ufa – Minsk 1:2 (kon.) | Magnitogorsk – Jokerit 3:1 (kon.) | Kazaň – Viťaz 3:2 (2:0 po s.n.)
Nižněkamsk – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | Soči – Vladivostok 6:5 (kon.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Kunlun 3:1 (kon.)
konec
HK Soči
6:5 (2:1, 3:2, 1:2)
Admiral Vladivostok
Sobota 10.09.2016, 16:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:02 Sergej BARBAŠEV - 6:5
     
    45:02
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Branka nakonec byla skutečně uznána a hosté se díky využité přesilové hře dostávají znovu na dosah kontaktní branky. Přesně mezi tři tyče zamířil kotouč SERGEJ BARBAŠEV. Asistence: Alexandr Gorškov.
    43:52 Samvel MNACJAN - 6:4
     
    43:52
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté ale okamžitě našli svou odpověď. Od mantinelu si převzal odražený puk SAMVEL MNACJAN, jenž pálil vzdušnou střelu na Barulina. Jeho natažená levá lapačka neměla šanci. Hostům se o maličko lépe dýchá. Asistence: Ivan Gavrilenko, Robert Sabolič.
    43:20 Igor LEVICKIJ - 6:3
     
    43:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    IGOR LEVICKIJ dostal přihrávku na levý kruh, odkud kotouč napálil přímo na hostující branku a svou střelou překvapil brankáře Vladivostoku. Asistence: André Petersson, Renat Mamašev.
    35:05 Ivan ZACHARČUK - 5:3
     
    35:05
    Soči právě vstřelilo branku!
    A poprvé v zápasu se jeden z týmu dostává do dvoubrankového náskoku. Je to domácí Soči, když se u levé tyčky hostující branky dostal ke střele IVAN ZACHARČUK, jenž posílá kotouč nekompromisně do branky Vladivostoku. Domácí tým tak využívá i klasickou početní výhodu. Asistence: Eric O´Dell, Jevgenij Škačkov.
    34:21 André PETERSSON - 4:3
     
    34:21
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou přesilovou hru, když se k odraženému puku před hostující brankou dostal ANDRÉ PETERSSON, pro kterého nebyl problém zavěsit kotouč do odkryté branky. Asistence: Ilja Gorochov, Ilja Krikunov.
    30:01 Vladimir TKAČJOV - 3:3
     
    30:01
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak a je znovu srovnáno. Po akci hostů vystřelil z pravé strany VLADIMIR TKAČJOV, který napálil puk do spojnice v pravé části domácí branky a okamžitě vypadl do brankoviště. Sudí si ještě nechali celou situaci posoudit u videa a nakonec gól jenom potvrzují. Asistence: Robert Sabolič.
    22:40 Ilja KRIKUNOV - 3:2
     
    22:40
    Soči právě vstřelilo branku!
    Jenže domácí jdou velmi rychlo znovu do vedení. Puk nahození před hostující branku si nešťastně srazil bruslí do vlastní branky jeden z hostujících obránců a domácí tak mají znovu jednobrankový náskok. Jako poslední byl u kotouče ILJA KRIKUNOV, kterému tak byla branka připsána. Asistence: Ruslan Pedan, Andrej Kosticyn.
    21:05 Dmitrij LUGIN - 2:2
     
    21:05
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Na druhé straně se to však povedlo hostům, kteří srovnávají stav tohoto utkání. Na pravý kruh dostal přihrávku DMITRIJ LUGIN a poté svou střelou překonává Barulina, jenž už také dvakrát inkasoval. Je tedy srovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Dmitrij Lugin, Alexandr Gorškov.
    18:19 Vladimir TKAČJOV - 2:1
     
    18:19
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou přesilovou hru a dočkali se kontaktní branky. Z těžkého úhlu vystřelil VLADIMIR TKAČJOV, který nakonec dokázal překvapit Barulina, jenž tak poprvé dnes inkasuje. Hosté jsou zpět ve hře. Asistence: Robert Sabolič, Jonathon Blum.
    07:40 Igor LEVICKIJ - 2:0
     
    07:40
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to byla pěkně sehraná akce domácích hokejistů. IGOR LEVICKIJ tečoval střelu svého spoluhráče z prostoru mezi kruhy a překonává Nikitu Serebrjakova, jenž musí už podruhé lovit puk ze své sítě. Asistence: Renat Mamašev, Ruslan Pedan.
    04:41 André PETERSSON - 1:0
     
    04:41
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec svou druhou početní výhodu domácí hokejisté využívají. Na levou stranu dostal přesnou přihrávku ANDRÉ PETERSSON, který tak dokázal brankáře hostí prostřelit nechytatelnou střelou. Soči tak jde do jednobrankového náskoku a otevírá účet dnešního klání. Asistence: Oscar Fantenberg.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Petersson (Fantenberg), 8. Levickij (Mamašev, Pedan), 23. Krikunov (Pedan, A. Kosticyn), 35. Petersson (Gorochov, Krikunov), 36. I. Zacharčuk (O'Dell, Skačkov), 44. Levickij (Petersson, Mamašev) – 19. Tkačjov (Sabolič, Blum), 22. Lugin (Gorškov), 31. Tkačjov (Sabolič), 44. Mnacjan (Gavrilenko, Sabolič), 46. Barbašev (Gorškov)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Mamašev, Mamkin, Pedan, Fantenberg, S. Kuzněcov, Gorochov – Krikunov, Ignatuškin (C), A. Kosticyn – Petersson, Maxwell, Levickij – O'Dell, I. Zacharčuk, Skačkov – Padakin, Tomilin, Tolpeko.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Nalimov) – Blum (C), Bartulis, Koněv, Glazkov, Mnacjan, Gavrilenko – Sajustov, Sabolič, Tkačjov – Lugin, Wright, Gorškov – Barbašev, I. Ivanov, Alexandrov – J. Jakovlev, Makarenko, Kazakov – Sigarjov.

    Rozhodčí: Bělov, Fatějev – Ivanov, Lazarev
    bahis siteleri