Kuba – Egypt 1:7 (kon.) | Uzbekistán – Panama 1:3 (kon.) | Thajsko – Rusko 4:6 (kon.)
Kolumbie – Portugalsko 1:1 (kon.) | Mosambik – Austrálie 2:3 (kon.)
konec
Thajsko
4:6 (1:3)
Rusko
Neděle 11.09.2016, 01:00 • Coliseo Ivan de Bedout, Medellin (COL) • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
     
    Statistiky: střely celkem: 39-44, střely na bránu: 18-17, střely mimo: 11-13, zablokované střely: 10-14, rohové kopy: 8-12, zákroky: 12-14. (02:50:17)
     
    S konstatováním, že Egypt porazil ve skupině B v úvodním zápase Kubu vysoko 7:1 a Rusko poté na něj navázalo, když ve velké přestřelce nakonec přetlačilo Thajsko po výsledku 6:4, je to pro dnešek vše.
    Eder Lima opět ukázal svou extratřídu. V úvodním zápase na MS ve futsalu vstřelil proti Thajsku dva góly a přispěl k výhře svého týmu v nádherném a hodně divokém zápase 6:4.

     
    Thajsko předvedlo na začátku druhého poločasu fantastický výkon a dvěma slepenými góly dokázalo ze stavu 1:3 vyrovnat na 3:3. Jenže poté přišla ruská smršť, během které svěřenci Sergeje Skoroviče vstřelili během pár okamžiků tři góly v řadě. Vítězný gól nakonec zaznamenal Vladislav Šajachmetov, který se prosadil z penalty. Při powerplay zkorigoval skóre velice zajímavého a atraktivního zápasu Jetsada Chudech. Thajsko předvedlo skvělý výkon, nakonec ale favorizovanému Rusku přece jen podlehlo. Konečný výsledek. Thajsko 4 Rusko 6.
     
    Konec zápasu.
     
    39:43
    Chudech se uprostřed hřiště dostal ke dvěma střelám, z nichž první Gustavo skvělým zákrokem vyrazil, a ta druhá byla sražena jedním z Rusů vedle levé tyče!
     
    39:25
    Romelu se pokusil vypálit po rozehrání autu, jenže jeho následná střela zamířila vedle pravé tyče.
     
    39:11
    Běží poslední sekundy velice atraktivního zápasu, v němž jsme viděli již 10 gólů a možná se dočkáme ještě nějakého.
     
    39:00
    Rusko se minutu před koncem dostalo k 41 střele v dnešním zápasem, gólem ovšem neskončila, protože skvěle zakročil Hankampa.
     
    37:55
    Gustavo předvedl v rychlém sledu dva fantastické zákroky, když nejprve vyrazil pumelici z levého křídla a po autové rozehrávce si poradil i s tou z opačné strany útočné poloviny Thajska!
     
    36:49
    Čiškala vypálil z levého křídla a jeho střela orazítkovala spojnici tyče a břevna! Na opačné straně poté mohlo udeřit Thajsko, jenže jeden z jeho hráčů na vzdálenější pravé tyči nedokázal míč z blízkosti usměrnit do brány. Tohle může vyjít Thajce hodně draho.
     
    36:08
    Vzápětí přišla další šance Thajska, tu ale zmařil fantastickým zákrokem Gustavo, který proti střelci dobře vystoupil a jeho pokus vyrazil na rohový kop!
     
    35:04
    Chudech před chvíli skóroval a nyní mohl dostat Thajsko svým druhým gólem v zápase na dostřel, jenže Gustavo jeho střelu mířící do vzdálenějšího pravého horního rohu brány volejbalovým zákrokem vyrazil!
     
    34:49
    Thajsko si vytvořilo několik slibných střeleckých pozic, jenže brána Ruska je pouze ostřelována.
    33:21 Jetsada CHUDECH - 4:6
     
    33:21
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Gustavo podržel svůj tým fantastickým zákrokem, jenže se vzápětí nestačil vrátit do brány a JETSADA CHUDECH (1) ho táhlou střelou k levé tyči překonal. Asistence: Apiwat Chaemcharoen.
     
    33:15
    Žlutou kartu dostává Robinho (Rusko).
     
    32:22
    A Thajsko to zkouší velice nebezpečně! Jeden z Thajců napřáhl na pravé straně hřiště ke krásné přízemní střele, která se od přední tyče odrazila k levé tyči, kde vzápětí jeho spoluhráč rozvlnil z dorážky pouze boční síť!

    Tomáš Reiner

    Branky: 19. Thueanklang (Thaijaroen), 22. Sornwichian, 22. Chaemcharoen, 34. Chudech (Chaemcharoen) – 12. Davydov (Robinho), 16. Lima, 18. Lima (Čiškala), 25. Niiazov (Romulo), 26. Šajachmetov (pen.), 26. Lima (Robinho)

    Karty:   26. Thaijaroen (THJ) – 34. Robinho (RUS)


    Thajsko: Hankampa (Phoopun, Puangsri) – Issarasuwipakorn, Sornwichian, Thueanklang, Chaemcharoen – Suttiroj, Srisubseang, Wongkaeo (C), Chudech, Madyalan, Petchtiam, Thaijaroen. Trenér: Miguel Conde (ESP).
    Rusko: Gustavo (Zamtaradze, Vikulov) – Šajachmetov (C), Lyskov, Romulo, Abramov – Čiškala, Milovanov, Eder Lima, Robinho, Niiazov, Abramovič, Davydov. Trenér: Sergej Skorovič (RUS).

    Rozhodčí: Cristian Espindola (CHI). Druhý rozhodčí: Dario Santamaria (ARG). Třetí rozhodčí: Jose Hernandez (ECU). Časoměřič: Cesar Malaga (PER)

    Diváci: 1043
    bahis siteleri