PSG – Arsenal 1:1 (kon.) | Basilej – Ludogorec 1:1 (kon.) | Dynamo Kyjev – Neapol 1:2 (kon.)
Benfica – Besiktas 1:1 (kon.) | Barcelona – Celtic 7:0 (kon.) | Bayern – Rostov 5:0 (kon.)
Eindhoven – Atlético 0:1 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
5:0 (2:0)
FK Rostov
Úterý 13.09.2016, 20:45 • Allianz Arena, München • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    Bayern Mnichov vstoupil do nové sezony Ligy mistrů vítězně, na domácí půdě porazil FK Rostov po hladkém průběhu 5:0!

    První poločas nabídl očekávanou hru – Bayern měl od úvodních minut místi až drtivý tlak a svého soupeře přehrával. Rostov hrozil pouze z rychlých protiútoků, avšak v těch ruského vicemistra často brzdili nepřesné přihrávky. Bayern se dostal do vedení po několika šancích až po necelé půl hodině hry, kdy se prosaidl z pokutového kopu Robert Lewandowski. Už to vypadlo, že Rostov již nebude inkasovat, v závěru se však prosadil ještě dnešní oslavenec – Thomas Müller!

    Bayern vstoupil do druhého poločasu velmi aktivně a hned po osmi minutách vstřelil svou třetí branku. Na centr Costy si naběhl Joshua Kimmich, který vstřelil svůj první gól v LM! Po hodině hry přidal mladý německý reprezentant svůj druhý gól v zápase. Dnešní utkání za rozhodnutého stavu pomalu směřovalo k závěru, když se v poslední minutě základní hrací doby prosadil ještě Juan Bernat!

    To je z mé strany pro dnešek vše a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (22:42:25)
    Hráči Bayernu si užívají s fanoušky po zápase zaslouženou děkovačku!

     
    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Exekuce se nakonec ujal David Alaba, který nevystřelil špatně, avšak jeho střela nakonec mířila mimo branku hostujícího týmu!
     
    90+2
    Zřejmě poslední šance na vstřelení branky v dnešním zápase! Ve středu hřiště byl faulovaný Renato Sanches, a tak má Bayern k dispozici standardní situaci.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Domácí celek se dostal chvilku po rozehrávce svého soupeře opět k míči a nyní v poklidu dohrává dnešní utkání při kombinaci na útočné polovině. Hráči Rostovu se ještě pokoušejí napadat, avšak nemohou se dostat k míči.
    90. Juan BERNAT - 5:0
     
    90
    Bayern právě vstřelil branku!
    A Bayern se v poslední minutě základní hrací doby prosazuje popáté v dnešním zápase! Celý protiútok táhl středem hřiště JUAN BERNAT, který před vápnem roztáhl hru na levou stranu, kde se nacházel Ribéry. Další střídající hráč našel ve vápně právě Bernata, který tvrdou, přízemní střelou rozvlnil síť Džanajeva popáté!
     
    90
    Rostov se dostal do kombinace na polovině svého soupeře, nicméně po nepřesné přihrávce Gatcana může jít Bayern do protiútoku!
     
    89
    Aktivní domácí celek však dokázal vybojovat míč zpět a právě Ribéry operoval s balonem na levém křídle. Francouzský křídelník byl faulován a je z toho standardní situace!
     
    88
    Ribéry předvedl na levém křídle povedenou akci, když nasadil jesličky Terentěvovi, nicméně jeho následná přihrávka na Müllera nebyla ideální, a tak bude u míče Rostov!
     
    88
    Dnešní utkání se již spíše dohrává. Bayern se ještě pokouší kombinovat na útočné polovině, avšak ve svém útočném snažení již výrazně polevil a převážně chce udržet čisté konto!
     
    87
    Bayern vybojoval míč opět na své polovině a mohl postupovat do zajímavého protiútoku. Kimmicha však ve středovém kruhu zastavil nedovoleným zákrokem Noboa, a tak je hra přerušena!
     
    86
    Po dobré práci Sanchese vybojoval Bayern další rohový koú. Exekuce se ujal Joshua Kimmich, jehož centr však obraně domácího celku příliš problémů nenadělal a bude následovat odkop od hostující branky.
    85. Hlavičku Navase dokázal lapit Manuel Neuer
     
    85
    A Rostov mohl z následné standardní situace udeřit! Exekuce standardní situace se opět ujal Christian Noboa a kolumbijský záložník našel svým centrem Navase, jehož hlavičku však dokázal pokrýt Neuer!

    Jan Havlovic

    Branky: 28. Lewandowski (pen.), 45+2. T. Müller (Alaba), 53. Kimmich (Costa), 60. Kimmich (Bernat), 90. Bernat (Ribéry)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:12.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Rafinha, Javi Martínez, Hummels (51. Bernat), Alaba – Kimmich, Arturo Vidal, Th. Alcântara (71. Sanches) – T. Müller, Lewandowski, Costa (64. Ribéry).
    Náhradníci: Ulreich – Ribéry, Alonso, Bernat, Lahm, Sanches, Green.

    FK Rostov: Džanajev – Terentěv, M. Mevlja, Navas, Granat, Kalačev – Jerochin, Gaţcan (C), Noboa – Azmoun (64. Prepeliţă), Poloz (46. Doumbia).
    Náhradníci: Medveděv – Gueye, Ezatolahi, Doumbia, Bucharov, Bajramjan, Prepeliţă.

    Rozhodčí: Anthony Taylor – Bennett, Beswick (vš. Anglie)
    bahis siteleri