PSG – Arsenal 1:1 (kon.) | Basilej – Ludogorec 1:1 (kon.) | Dynamo Kyjev – Neapol 1:2 (kon.)
Benfica – Besiktas 1:1 (kon.) | Barcelona – Celtic 7:0 (kon.) | Bayern – Rostov 5:0 (kon.)
Eindhoven – Atlético 0:1 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
5:0 (2:0)
FK Rostov
Úterý 13.09.2016, 20:45 • Allianz Arena, München • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
    90. Juan BERNAT - 5:0
     
    90
    Bayern právě vstřelil branku!
    A Bayern se v poslední minutě základní hrací doby prosazuje popáté v dnešním zápase! Celý protiútok táhl středem hřiště JUAN BERNAT, který před vápnem roztáhl hru na levou stranu, kde se nacházel Ribéry. Další střídající hráč našel ve vápně právě Bernata, který tvrdou, přízemní střelou rozvlnil síť Džanajeva popáté!
    85. Hlavičku Navase dokázal lapit Manuel Neuer
     
    85
    A Rostov mohl z následné standardní situace udeřit! Exekuce standardní situace se opět ujal Christian Noboa a kolumbijský záložník našel svým centrem Navase, jehož hlavičku však dokázal pokrýt Neuer!
     
    71
    Carlo Ancelotti za rozhodnutého stavu pouští do hry svou novou akvizici – Renato Sachese, který před sezonovou přišel z Benfiky. Sanches nastoupí na místo Thiaga Alcantary, který v dnešním utkání nebyl příliš vidět.
     
    64
    Rostov provádí své první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází íránský záložník Azmoun, kterého nahrazuje Prepelita. Střídá také Bayern! Ze hry jde Douglas Costa, který odehrál skvělé utkání, na jeho místo přichází Ribéry!
    62. Vidal trefil pouze břevno
     
    62
    Domácí celek stále nemá dost! Bayern postupoval do zajímavého protiútoku, který středem hřiště táhl Arturo Vidal. Bývalý záložník Juventusu vyslal povedenou ránu, která však mířila pouze do břevna!
    60. Joshua KIMMICH - 4:0
     
    60
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bavorská mašina se na začátku druhého poločasu rozjela a nezastavitelně míří dál, aktuálně se Bayern prosadil počtvrté! Rohový kop rozehrál Costa na Bernata. Na jeho centr si naběhl JOSHUA KIMMICH, na jehož hlavičku byl Džanajev krátký! Nejmladší hráč v sestavě Bayernu se tak prosazuje již podruhé v tomto zápase!
    58. Lewandowski pálil ve velké šanci nad branku
     
    58
    A protiútoku provedli domácí hráči parádně! Douglas Costa táhl celou akci po levé straně a následným centrem našel ve vápně zcela volného Roberta Lewandowského, který však před Džanajevem neuspěl, zakončení se mu nepovedlo a míč mířil nad branku!
    53. Joshua KIMMICH - 3:0
     
    53
    Bayern právě vstřelil branku!
    Manuel Neuer hned poté, co lapil míč do rukavic, rychle rozehrál a dostal svůj tým do protiútoku. Na levou stranu dostal míč Douglas Costa, který skvěle nacentroval přihrávku do pokutového území, kam si naběhl JOSHUA KIMMICH. Mladý reprezentant si tak připisuje první branku v Lize mistrů!
     
    51
    Své první střídání provádí také domácí celek! Ze hřiště odchází Mats Hummel, který zjevně není ve stoprocentní kondici po zákroku ze závěru prvního poločasu. Na jeho místo tak Carlo Ancelotti posílá Juana Bernata!
     
    46
    Rostov provádí na začátku druhého poločasu první střídání. Ze hry jde Dmitri Poloz, který byl na hrotu "utopený" a nepředvedl ideální výkon, avšak v dnešním utkání to měl velmi těžké. Na jeho místo přichází reprezentant Mali, Moussa Doumbia.
    45+2. Thomas MÜLLER - 2:0
     
    45+2
    Bayern právě vstřelil branku!
    A v samotném závěru přídává Bayern z drtivého tlaku druhou branku a zcela zaslouženě navyšuje své vedení! Míč se dostal ze středu hřiště až na levé křídlo, kde se nacházel David Alaba. Rakouský bek poslal krásný centr, na který si naběhl THOMAS MÜLLER, a ten dokázal i přes dotírajícího obránce dostat míč do sítě!
    40. Hlavičku Hummelse dokázal vyrazit Džanajev!
     
    40
    A z následného rohového kopu přišla velká šance bavorského celku! Kimmich našel centrem Lewandowského, od kterého se dostal míč na zadní tyč. Do tohoto prostoru naběhl Hummels, jehož hlavičku dokázal vyrazit Džanajev!
    28. Robert LEWANDOWSKI - 1:0
     
    28
    Bayern právě vstřelil branku!
    A máme tu úvodní branku dnešního utkání! K rozehrávce pokutového kopu se postavil ten nejpovolanější – ROBERT LEWANDOWSKI, který prokázal své kvality, Džanajeva poslal na druhou stranu a penaltu s přehledem proměnil!
    27. Faul na Lewandowského, po kterém se pískala penalta
     
    27
    Douglas Costa vybojoval rohový kop, který následně rozehrál Kimmich. Lewandowského v pokutovém území poslal k zemi kapitán Gatcan a je z toho pokutový kop!
     
    26
    Penalta pro Bayern!
    23. Nebezpečná rána Kimmicha, která prolétla nad břevnem hostující branky
     
    23
    Joshua Kimmich má velký hlad po gólech! Mladý německý reprezentant před nedávnem vstřelil první ligový gól za Bayern a poté přidal i první reprezentační trefu. Nyní nebezpečně vypálil ze středu hřiště a jeho rána prolétla těsně nad hostující brankou!
    19. Standardní situace Kimmicha
     
    19
    Exekuce standardní situace se ujal mladý Joshua Kimmich, který místo centru zvolil přímou, technickou střelu. Brankář Džanajev měl dobrý výhled, nicméně míč prolétl těsně nad hostující brankou!
     
    Anglický sudí Anthony Taylor právě přivedl oba týmy do zaplněné Allianz Arény!

    Jan Havlovic

    Branky: 28. Lewandowski (pen.), 45+2. T. Müller (Alaba), 53. Kimmich (Costa), 60. Kimmich (Bernat), 90. Bernat (Ribéry)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:12.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Rafinha, Javi Martínez, Hummels (51. Bernat), Alaba – Kimmich, Arturo Vidal, Th. Alcântara (71. Sanches) – T. Müller, Lewandowski, Costa (64. Ribéry).
    Náhradníci: Ulreich – Ribéry, Alonso, Bernat, Lahm, Sanches, Green.

    FK Rostov: Džanajev – Terentěv, M. Mevlja, Navas, Granat, Kalačev – Jerochin, Gaţcan (C), Noboa – Azmoun (64. Prepeliţă), Poloz (46. Doumbia).
    Náhradníci: Medveděv – Gueye, Ezatolahi, Doumbia, Bucharov, Bajramjan, Prepeliţă.

    Rozhodčí: Anthony Taylor – Bennett, Beswick (vš. Anglie)
    bahis siteleri