Motor ČB – Most 7:0 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 4:1 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 5:4 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 6:5 (po pr.) | Prostějov – Kadaň 4:3 (kon.) | Havířov – Jihlava 1:4 (kon.)
Kladno – Slavia 3:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
HC Slavia Praha
Středa 14.09.2016, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté ale ještě živí naději na body. HENRI TUOMINEN dostal nahrávku do brejku a ten zakončil střelou do protipohybu Cikánka. Asistence: Michal Dragoun, Ronald Knot.
     
    50:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Cetkovský vrátil na modrou Ulrychovi, jehož nahození šlo sice mimo branku, ale LADISLAV ZIKMUND se prezentoval mistrnou tečí, na kterou Hylák nestačil reagovat. Asistence: Petr Ulrych, Jiří Cetkovský.
     
    29:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Převaha dvou lidí ale byla znát. Cikánek ještě vytěsnil prudkou ránu Marka Drtiny, ale kotouč vyplul přímo před DAVIDA ŠAFRÁNKA a ten jej neomylně poslal do sítě. Asistence: Marek Drtina, Ronald Knot.
     
    14:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přikryl šikovně uvolnil nahrávkou na slepo PETERA JÁNSKÉHO. Jeho střelu sice Hylák chytil, jenže kotouč zůstal volný pod betonem, čehož domácí útočník využil a doklepl jej do branky. Asistence: Roman Přikryl, Jakub Strnad.
     
    09:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři ale vyhráli následné vhazování na hůl PETRA TONA, který se rychle napřáhl a při třetím souboji s Hylákem už byl úspěšný. Asistence: Jiří Cetkovský.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 10. Ton (Cetkovský), 15. Jánský (R. Přikryl, Strnad), 51. Zikmund (Ulrych, Cetkovský) – 30. Šafránek (M. Drtina, Knot), 60. Tuominen (Dragoun, Knot)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Hanuljak) – P. Hořava, D. Růžička, J. Drtina, Repe, Ulrych, Ptáček, F. Matula – Tenkrát, Burger (C), Ton – Pekr, Machač, Tůma – Strnad, R. Přikryl, Jánský – Zikmund, Kubík, Cetkovský.
    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – M. Drtina, Knot, Hraško, A. Růžička, Štebih, Valík, Duda – Chlouba, Tuominen, Dušek – Dragoun (C), Šafránek, Markovič – Kern, Kverka, M. Kadlec – Rys, Kubica, Jiránek.

    Rozhodčí: Hribik, Smitka – Kis, Lučan

    Diváci: 2368
    bahis siteleri