Vsetín – Val. Meziříčí 6:1 (kon.) | Technika Brno – Opava 2:5 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 3:4 (0:1 po s.n.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 7:3 (kon.) | Tábor – Jindř. Hradec 5:0 (kont.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 2:1 (3:2 po s.n.)
Nymburk – Písek 5:2 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 10:5 (kon.)
Klatovy – Děčín 1:4 (kon.) | Kobra – Sokolov 1:4 (kon.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 2:5 (kon.)
Trutnov – Řisuty 1:2 (kon.) | Kolín – David Servis 1:4 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
10:5 (2:2, 6:2, 2:1)
HC Draci Bílina
Středa 14.09.2016, 18:00 • DD Eletromont Aréna • 2. liga skupina Západ • 1. kolo
Partner:
     
    59:59
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Jedinou vteřinu před koncem základní hrací doby domácí skórují. Do Bílinské branky načepoval desítku PATRIK URBAN. Asistence: Tomáš Jirků.
     
    57:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak jsme se dočkali ještě jedné branky v dnešním utkání. Za hosty se dokázal prosadit JAKUB PROCHÁZKA, který tak kompletuje svůj dnešní hattrick. Asistence: Jakub Čmolík.
     
    44:40
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Na modrou čáru dostal kotouč MICHAL CHLEBORÁD, který si s ním udělal několik kroků a následně střelou tahem propálil Vlacha mezi rukou a tělem. Bez asistence.
     
    38:39
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak to je vskutku úrodná druhá perioda. Domácí si okamžitě berou své čtyřbrankové vedení zpět. Dorážkou se prosadil PATRIK MAĎAR. Asistence: Martin Filip, Tomáš Šťastný.
     
    38:03
    Draci právě vstřelili branku!
    Je tu další branka. Tentokrát se však radují hosté. Jelínka dokázal prostřelit svou dnešní druhou brankou JAKUB PROCHÁZKA. Asistence: Milan Böhm.
     
    37:51
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Za obránce dostal kotouč DOMINIK NOVÁK, který tváří v tvář Vlachovi nedal šanci. Domácí útočník zakončil forhendovou kličkou přesně k pravé tyči. Asistence: Daniel Miškovský.
     
    30:16
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Je tu další gól v brance Bíliny. Z rohu našel Bláha volného TOMÁŠE OPPELTA, který se s tím nepáral, opřel se z první do kotouče a ten prošel mezi betony Vlacha do branky. Asistence: Tomáš Bláha, Martin Filip.
     
    29:21
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Předchozí zbytečný faul Štěpánka dokázal využít TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, jenž dorazil vyraženou ránu Martina Klementa od modré čáry. Asistence: Martin Klement, Martin Filip.
     
    28:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Je to opět pouze o jednu branku. Kontaktní gól dokázal vstřelit JAKUB PROCHÁZKA. Bílina je tak opět ve hře. Asistence: Vítězslav Nedrda.
     
    26:28
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš se opět potvrdilo. Ihned po tyčce se dostal do úniku TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který bekhendovou kličkou poslal kotouč pod horní tyč. Bez asistence.
     
    25:21
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak to byla obrovská chyba Vlacha. Hostující gólman vyjel z branky za kotoučem, který netrefil a na MICHALA PROCHÁZKU zbývala lehká úloha. Stačilo trefit prázdnou branku. Bez asistence.
     
    14:06
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A je opět vyrovnáno. U levé tyče se dostal k zakončení MARTIN ČURDA, který z první napálil kotouč na branku. Černá pryž se zastavila až o síť za zády Brunáta. Asistence: Michal Procházka, Patrik Urban.
     
    13:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Do samostatného úniku se dostal FILIP KOPŘIVA, který střelou pod horní tyč nekompromisně posílá v oslabení Bílinu do vedení. Bez asistence.
     
    03:26
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Bílina však své vedení dlouho neudržela. Po jedenácti vteřinách dokázal propálit Brunáta DANIEL MIŠKOVSKÝ, který tak srovnává na 1:1. Asistence: Tomáš Jirků, Jan Kadavý.
     
    03:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak se na to podívejme. Bílina podnikla rychlý kontr. Z levé strany posílal kotouč před branku Štěpka, jehož pas dokázal nasměrovat za záda Jelínka ZDENĚK PETRÁŠ. Asistence: Dominik Štěpka.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 4. Miškovský (Jirků, Kadavý), 15. Čurda (M. Procházka, Urban), 26. M. Procházka, 27. Šťastný, 30. Šťastný (Klement, Filip), 31. Oppelt (Bláha, Filip), 38. Novák (Miškovský), 39. Maďar (Filip, Šťastný), 45. Chleborád, 60. Urban (Jirků) – 4. Petráš (Štěpka), 14. Kopřiva, 29. J. Procházka (Nedrda), 39. J. Procházka (Böhm), 58. J. Procházka (Čmolík)


    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Klement, Pokorný, Jirků, Chleborád, Kadavý, Erban – Krsek, Maďar, Filip "C", Šťastný, Novák, Miškovský, Svoboda, Čurda, Urban, M. Procházka, Oppelt, Šimoníček, Bláha
    Trenér: Jan Holeček

    HC Draci Bílina: Brunát (15. Vlach) – Kolíček, Polák, Šikner, Bretschneider, Fučík, Fryč – J. Procházka, Nedrda, Böhm "C", Čmolík, Petráš, Štěpánek, Jirkovský, Štěpka, Kopřiva, Bačák, Ujfaluši
    Trenér: Miroslav Kanis

    Rozhodčí: Luczków, Hrnčica, Kilián

    Diváci: 542
    bahis siteleri