Guatemala – Itálie 1:5 (kon.) | Austrálie – Brazílie 1:11 (kon.) | Paraguay – Vietnam 7:1 (kon.)
Ukrajina – Mosambik 4:2 (kon.)
konec
Paraguay
7:1 (5:0)
Vietnam
Čtvrtek 15.09.2016, 03:00Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
     
    40
    Vietnam právě vstřelil branku!
    Gól! Vietnam se dočkal čestného úspěchu. Ukrajina neodejde ze zápasu s čistým kontem, postaral se o to VAN VU TRAM, jehož rána končí v síti.
     
    39
    Paraguay právě vstřelila branku! Další hřebíček do pomyslné rakve hostujícího týmu dává JUAN PEDROZO. Paraguay vede o sedm branek. Vietnam dohrává zápas.
     
    34
    Paraguay právě vstřelila branku! Gól s číslem šest přidává RICHARD REJALA se dostal do dobré střelecké pozice, kterou proměnit dokázal. Vietnamský brankář inkasuje další branku.
     
    18
    Paraguay právě vstřelila branku! Pátou branku týmy přidává po pohledné akci RENÉ VILLALBA. Vietnam jen přihlížel tomu, jak míč končí za brankovou čárou.
     
    13
    Paraguay právě vstřelila branku! LONG TRAN VU se pokoušel míč dostat z bezprostřední blízkosti své branky. Místo toho se od tohoto hráče balon odrazil do branky. Vietnam inkasuje čtvrtou branku.
     
    12
    Paraguay právě vstřelila branku! 3:0 pro tým vedený jako domácí. ENMANUEL AYALA si počkal na první pohyb brankáře, a tak podle toho technicky umístil střelu.
     
    11
    Paraguay právě vstřelila branku! Kapitán Paraguaye JUAN SALAS se dostal do vyložené gólové pozice a dokázal si poradit s brankářem Thuanem. Jihoamerický celek vede o dvě branky.
     
    3
    Paraguay právě vstřelila branku! FRANCISCO MARTINEZ se dostal do dobré pozice a Paraguay díky jeho povedené ráně vede. Rychlá akce jihoamerického celku.

    Jan Prošek

    Branky: 3. Martinez F., 11. Salas, 12. Ayala, 13. Vu (vla.), 18. Villalba, 34. Rejela, 39. Pedrozo – 40. VU

    Karty:   31. V. X. Du (VIE)


    Paraguay: Gimenez (Espinalo) – Ayala, Salas, Martinez, Villalba, Pedrozo, Ayala, Santander, Rejala, Salas J., Morel, Martinez H., Franco
    Vietnam: Thuan (Huy) – Son, Vu, Quan, Vu V., Nam, Du, Luan P., Tri, Huy T., Hoa, Phat, Dat
    bahis siteleri