K. Vary – Česko U17 5:7 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:7 (0:3, 3:1, 2:3)
Česko U17
Úterý 20.09.2016, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    59:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAN JENÍK se ovšem dostal do úniku a i přes to, že byl atakován, tak dokázal dopravit kotouč do prázdné brány a rozhoduje. Bez asistence.
     
    59:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A domácím se daří ještě snížit! Po několika odrazích puku se k němu dostal Slabý a ještě u druhé tyče našel volného RADKA PROŠKA, který přesnou střelou dává ještě domácícm naději. Asistence: Martin Slabý, Jan Bečka.
     
    58:13
    Tlačil teď zahodil obrovskou příležitost! Stačilo, aby pouze přehodil ležícího Svobodu, ale zbytečně nabral kotouč na vidle a přehodil i bránu!
     
    49:08
    A může být hůř. Na trestnou lavici míří za nedovolené bránění Jan Bečka (KVA).
     
    48:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pátek nyní vyorbil za brankou obrovskou hrubici, když nechal kotouč za sebou, ten si následně vzal Chára a naservíroval ho před bránu volnému FRANTIŠKU ŘEHÁKOVI, který zavěsil mezi tělo gólmana a tyčku. Asistence: Dominik Chára.
     
    46:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ale domácí jí ještě stihli využít. Vápeník vypálil od modré čáry a našel přesně polženou hůl JANA TLAČILA, který snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Pavel Vápeník, Oliver Pátek.
     
    44:35
    Je tady možnost pro domácí na snížení. František Řehák (CZE) zastavil sekáním Šálu a odchází na trestnou lavici.
     
    41:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    To se sice podařilo, ale následně U17 odskakují opět na dvoubrankový náskok po nedůrazu před bránou a JAN JENÍK opět dorážel do prázdné brány. Ležící Kašpar, který znovu nastoupil do zápasu, střele nedokázal zabránit. Asistence: Radek Procházka, Dominik Chára.
     
    39:16
    Tak tohle bylo trochu úsměvné. Hráči Energie hráli snad půl minuty v šesti, všichni na rozhodčího volali, ale ten si toho všiml až s odstupem. Každopádně trest za příliš mnoho hráčů na ledě odsedí Jan Bečka (KVA).
     
    36:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    No a dějí se věci! Další využitá přesilová hra domácích a už je to jen o jednu branku! TOMÁŠ PŘIBYL napřáhl od modré čáry a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Slabý.
     
    35:10
    A je tu další vylučení! Petr Had (CZE) si pomohl hákováním a je dalším v pořadí, který si posedí na trestné lavici.
     
    34:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    No a tentokrát to už vyšlo! DOMINIK ŠÁLA se natlačil před bránu a nadvakrát dokázal propasírovat kotouč mezi beton a tyčku. Bez asistence.
     
    34:38
    Jan Oliva (CZE) neměl na výběr a musel zastavit rychlý protiútok a pobude si na trestné lavici na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak nyní chvíli nebylo jasno, rozhodčí a ani hráči si nebyli jistí, odkud se kotouč doopravdy odrazil, ale nakonec se shodli, že to byla zadní horní tyčka a tudíž Energie snižuje. Autorem střely je JAN BEČKA. Asistence: Radek Prošek
     
    28:05
    Na druhé straně jel opět sám na bránu Prošek, jenže i Haas se blýskl skvělým zákrokem lapačkou!
     
    21:17
    No a další trable pro Energii! Přesilová hra pro národní tým. Pavel Vápeník (KVA) si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    20:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Na druhé straně se znovu z dorážky prosazuje DOMINIK CHÁRA do naprosto odkryté brány a s domácími to začíná vypadat zle. Asistence: Jan Jeník, František Řehák.
     
    18:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    A ten zakončuje JAN JENÍK v pohodovém tempu bekhendovým blafákem nad beton ležícího Kašpara. Asistence: Dominik Chára.
     
    16:20
    Je tady první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici míří František Řehák (CZE) na dvě minuty za sekání.
     
    13:40
    Šik se dostal do samostatného úniku, ale střelu do horního rohu brány zastavil Kašpar krásným semaforem!
     
    09:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Uběhla minuta a kousek a už je to odvě branky. Kašpar proti první střele siceskvěle zakročil betonem, ale na dorážkuVOJTĚCHA KROPÁČKA už byl krátký. Asistence: Filip Hadamczik, Tomáš Koblížek.
     
    08:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po zmatku před Kašparem se k puku dostal JAN MATIÁŠEK a přesnou střelou pod víko otevírá skóre zápasu. Asistence: Ondřej Dufek.

    David Košinár

    Branky a nahrávky: 32. Bečka (Prošek), 35. Šála, 37. Přibyl (Slabý), 47. Tlačil (Vápeník, Pátek), 60. Prošek (Slabý, Bečka) – 9. Matiášek (Dufek), 10. Kropáček (Hadamczik, Koblížek), 19. Jeník (Chára), 21. Chára (Jeník, Řehák), 42. Jeník (Procházka, Chára), 49. Řehák (Chára), 60. Jeník


    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (21. Fuksa) – Vápeník, Přibyl, Štaif, Pátek, Pajk, Kala, Salnikov – Slabý, Bečka"C", Prošek, Petrov, Halberštát, Kovář, Hotěk, Šik, Tlačil, Tamáš, Šála, Horký, Habr
    Česko U17: Haas (30. D. Svoboda) – Šik a Prošek (1. třetina), Zich, Had, Jeník, Matiášek, Kolda, Kaňák, Lauko, Koblížek, Procházka, Kropáček, Hadamczik, Dufek, P. Svoboda, Martinec, Oliva, Chára, Antoš, Čehák

    Rozhodčí: Zubzanda – Belko, Tichý
    bahis siteleri