Swansea – Manchester City 1:2 (kon.) | Northampton – Manchester Utd. 1:3 (kon.) | Tottenham – Gillingham 5:0 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
5:0 (1:0)
Gillingham FC
Středa 21.09.2016, 21:00 • White Hart Lane, London • Anglický Ligový pohár • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Díky za pozornost, přeji dobrou noc! (22:55:50)
     
    Je tady konec zápasu, ve kterém Tottenham neměl slitování s Gillinghamem. Outsider utkání vydržel necelou půlhodinu bez inkasované branky, ale vtom nedosáhl Nelson na krásnou střelu Eriksena. Právě Nelson musel do akce již v šestnácté minutě, protože jeho kolega Bond si zřejmě natáhl sval v době, kdy vykopával od vlastní branky.

    Ve druhém poločase to byl úvod snů pro Spurs, nejprve se prosadil Eriksen a posléze z penalty muž, který si to určitě zasloužil, tedy Janssen. Do konce duelu jsme viděli ještě dvě trefy, o které se postaraly Onomah a Lamela. V tomto mači byli dnes nejvíce vidět Jansen, Eriksen a Lamela.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1.
     
    90+1
    Poslední dvě minuty zápasu a Edwards se po narážečce se spoluhráčem mohl zapsat do střelecké listiny, měl dost místa na hranici vápna, ale pouze protáhl Nelsona. Po následném centru z pravé strany se k míči dostal Carrol, ale domácí kapitán přestřelil svatyni Gillinghamu.
     
    90
    Už dlouho jsme neviděli vážnější šanci na obou stranách. Vorm drží míč a je blízko čistého konta.
     
    89
    V době, kdy se rozeběhly poslední dvě minuty základní hrací doby, vhazoval z levé strany Konchesky, ale jeho spoluhráč míč nezpracoval.
     
    88
    Tempo zápasu je poslední dobou nulové. Už jde pouze o konečnou podobu skóre. O postupujícím nemůže být sporu.
     
    87
    Marně pátrám v paměti, jestli jsme dnes viděli nějakou tutovku před Vormem. Akce Gillinghamu začíná od brankáře Nelsona.
     
    85
    Obránce Trippier se vytáhl do útoku, ale sudí na lajně přerušuje akci Spurs. Míč bude mít Nelson.
     
    84
    Akorát je škoda, že atmosféra není zrovna dobrá. Ale ono se není čemu divit. Tottenham kombinuje s velkou jednoduchostí na polovině hřiště.
     
    83
    Celkem jednoduše vypadá fotbal celku z Premier League. Spurs mají daleko lepší pohyb, akorát ta finální fáze byla nyní celkem špatná.
     
    82
    Na Lamelovi je znát chuť, lehkost, uvolnění. Dnes není tento hráč nikterak svázaný a předvádí solidní výkon.
     
    81
    Valná většina dvaadvaceti chlapíků na trávníku se přesunula do vápna Spurs, ale po centru na bližší tyč se hráči mohli vrátit do boje se stejným skóre jako před touto standardní situací.
     
    80
    Poslední střídání Tottenhamu je tady. Davies dnes nebyl vůbec špatný na levé straně obrany Spurs. Nahradí ho Walkes. Na druhé straně má dohráno Dack, na hřiště se podívá Knott.
     
    79
    V zápase už jde pouze o to, jestli Gillingham vstřelí branku. Carrol se snažil přidat šestou trefu Spurs ale střela kousek za vápnem mu hrubě nesedla.
     
    78
    Spurs si dělají na hřišti, co chtějí. Zápas už v poklidu dohrávají, ví, že dnešní utkání určitě neztratí. Poslední dobou lehce ubral Tottenham na tempu.
     
    76
    Takže ze střelců branek zbývá na trávníku, pokud se nemýlím, tak pouze Lamela a právě Argentinec zkusil přidat další branku, jenže z přímého kopu poslal míč pouze do středu branky Gillinghamu.
     
    75
    Janssen končí v dnešním zápase, ale není to kvůli zdraví. Nahrazuje ho Edwards.

    Vít Muzikář

    Branky: 31. Eriksen, 48. Eriksen, 51. Janssen (pen.), 65. Onomah, 68. Lamela

    Karty:   43. Onomah (TOT)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 12:0. Střely mimo: 15:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:8.
    Tottenham Hotspur: Vorm – Trippier, Wimmer, Carter Vickers, Davies (81. Walkes) – Winks, Carrol, Onomah, Eriksen (60. N´Koudou), Lamela – Janssen (75. Edwards)
    Náhradníci: Walkes, N´Koudou, Vertonghen, Edwards, Whiteman, Wanyama, Heung-Min Son

    Gillingham FC: Bond (16. Nelson) – Jackson, Ehmer, Oshilaja, Konchesky – Dack (80. Knott), Byrne, Wright, Emmanuel -Thomas´(60. Wagstaff) – Osadebe, McDonald
    Náhradníci: List, Donnelly, Oldaker, Nelson, Knott, Pask, Wagstaff

    Rozhodčí: Coote – Lugg, George (všichni Anglie)
    bahis siteleri