Vladivostok – Toljatti 5:2 (kon.) | Chabarovsk – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Kunlun – Kazaň 2:3 (kon.)
Ufa – HC Slovan 6:3 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 0:1 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
5:2 (5:0, 0:2, 0:0)
Lada Toljatti
Čtvrtek 22.09.2016, 11:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 5 128 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou!
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Do utkání nezasáhl ani jeden Čech či Slovák. (13:54:03)
     
    STATISTIKY ZÁPASU

    Střely na bránu: 25 – 26
    Vhazování: 32 – 31
    Hity: 15 – 12
    Trestné minuty: 8 – 8
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a domácí Vladivostok si připisuje dva body za vítězství 5:2! O osudu zápasu rozhodla již první třetina, kterou domácí borci ovládli pěti góly, a nic na tom nezměnila ani slabší druhá perioda v podání Admiralu. Právě v druhé části Lada dokázala snížit dvěma trefami, nicméně poslední fáze zápasu už gólovou radost ani jednomu týmu nepřinesla. Po dvou prohrách tak domácí vítězí a hosté si naopak připisují třetí ztracený zápas v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Celou powerplay sice Lada odehrála v útočném pásmu, ale z kombinace vyplynula jen jedna nepřesná střela, po které domácí vyhazují kotouč.
     
    59:23
    Hosté se ještě snaží o korekci skóre a odvolávají brankáře!
     
    59:23
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:01
    Hráči Admiralu jsou velmi pasivní a z hlediště se ozývá pískot. Tato reakce fanoušků je ale stoprocentně zasloužená.
     
    58:42
    Bobkov teď prožil těžké chvilky. Dělovka Korjagina sice prolétla vedle brány, ale poté se puk odrazil příhodně k jednomu z hostů, který se snažil dorážet. Bobkov připraven!
     
    58:03
    Hrají se poslední dvě minuty zápasu. Vladivostok se pořád snaží o dobytí útočného pásma, nicméně zatím je tato snaha stále neúspěšná.
     
    57:34
    Domácí se s ničím nerozpakují a bez potíží posílají puk jen do středního pásma. Znovu se následně formují poblíž modré čáry, kterou pozorně stráží.
     
    57:01
    Sotnieks se z pozice obránce vydal na útočný výlet, ale puk mu v souboji s obráncem Vladivostoku ujel a Bobkov touš v klidu přikryl lapačkou.
     
    56:18
    Naději mohl vykřesat Viktor Komarov! Hostující útočník byl sám mezi kruhy, avšak svižným projektilem minul Bobkovovu bránu!
     
    55:43
    Hosté se sice snaží kombinovat v pásmu soupeře, ale zatím se ne a ne vymanit z blízkosti modré čáry. Myslím, že tři branky už Bobkov nepustí.
     
    55:09
    Rozehrávku domácích teď dobře napadala třetí útočná formace hostů. Bočarov nakonec dokázal nahodit puk na bránu a Krysanov se pokoušel o dorážku. Neúspěšně!
     
    54:39
    Aktivní Jason Akeson byl první u vyhozeného kotouče, ale poté uhýbal soupeři, který ho chtěl dohrát a to vedlo ke ztrátě puku.
     
    53:48
    Hosté v plném počtu.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 7. Sabolič (Zemčjonok, Volčenkov), 12. Akeson (Kazakov, Zemčjonok), 13. Sabolič (Blum, Tkačjov), 15. Sigarjov, 20. Lugin (Sajustov, Krasnoslobodcev) – 32. Ivanov (A. Bolšakov, Filatov), 34. Bělousov (V. Komarov)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Blum, Bartulis (C), Zemčjonok, Volčenkov, Koněv, Gavrilenko, Kurašov – Tkačjov, Sabolič, Sajustov – Kazakov, Wright, Akeson – Fisenko, Lugin, Krasnoslobodcev – Makarenko, Alexandrov, Sigarjov – J. Jakovlev.
    Lada Toljatti: Masalskis (od 13. I. Ježov) – Aronson, Sotnieks, Gurkin, Maleňkich (C), A. Bolšakov, Korjagin – Krysanov, Filatov, Bumagin – Šenfeld, Bělousov, V. Komarov – Ivanov, Rybin, Bočarov – Achmetov, Zernov, Valujskij – A. Strelcov.

    Rozhodčí: Bukin, Ovčinnikov – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 5 128
    bahis siteleri