Vladivostok – Toljatti 5:2 (kon.) | Chabarovsk – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Kunlun – Kazaň 2:3 (kon.)
Ufa – HC Slovan 6:3 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 0:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 22.09.2016, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:48:24)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Kašpar (DMS) – 0+0, 2 střely, čas na ledě: 13:10
     
    Střely na branku: 20 – 21
     
    Je dobojováno! Dnešní utkání skončilo spíše fotbalovým výsledkem! Torpedo Nižnij Novgorod zvítězilo na ledě moskevského Dinama 1:0! V první třetině se oba týmy spíše oťukávaly a na ledě kralovaly obrany. V závěru třetiny přišel rozhodují moment utkání! Dmitrij Sjomin si sjel mezi kruhy a střelou do horní části branky zajistil Torpedu vítězství! Dinamo sice ve druhé třetině přepnulo na vyšší rychlostní stupeň, ale hosté moskevský tým do šancí nepustili. Do těch se domácí prodrali až v závěrečné třetině. Veškeré střely mířící na branku ale pokryl jistý Iljak Proskurjakov, který si dnes připsal dvacet zákroků!
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Hostům se znovu podařilo vyhodit puk z obranného pásma do střední třetiny. Dinamo si ani bez brankáře a v šesti hráčích v poli nevypracovalo gólovou šanci.
     
    59:00
    Dinamo to zkouší v šesti hráčích na ledě! Alexandr Lazušin zůstává na střídačce!
     
    58:44
    Hostující trenér si bere oddechový čas! Hosté si po dalším zakázaném uvolnění potřebují oddechnout!
     
    58:40
    Maxim Osipov si vzal puk v obranném pásmu a bekhendem jej vyhodil přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění hostů se hra vrátí před Proskurjakova.
     
    58:23
    Hosté v plném počtu.
     
    57:43
    Lukáš Kašpar dostal nabito na modré čáře a tvrdou ránou mířil do protipohybu hostujícího brankáře! Torpedo zachránil obětavý zákrok obránce!
     
    57:10
    Kašpar si ze vzduchu stáhl kotouč za brankou Torpeda. Český útočník ale nepřesnou a prudkou přihrávkou zahnal spoluhráče do středního pásma.
     
    56:24
    Dinamu se naskýtá dobrá šance na vyrovnání! Domácí totiž budou hrát přesilovou hru! Dvě minuty za hákování dostává Maxim Osipov.
     
    56:12
    Hosté ustáli další atak Dinama. Domácí se o šanci připravili sami. Po přihrávce rukou se hra stěhuje z obranného pásma vedoucího celku.
     
    55:22
    Tady mělo být vyrovnáno! Po vyhraném vhazování se sám před brankářem Torpeda ocitl Karsums, ale v pádu nedokázal zasunout puk kolem betonu hostujícího brankáře!
     
    55:19
    Fjodorov se opřel do volného kotouče. Proskurjakov měl na střelu domácího útočníka čistý výhled a s přehledem ji schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    54:40
    Kirill Vorobjov vybojoval další kotouč v obranném pásmu a výhozem o mantinel jej okamžitě poslal do středního pásma. Oba týmy posílají na led čerstvé síly.
     
    54:12
    Alexej Sopin hnal vpřed po pravé straně. Ihned při vstupu do útočného pásma se k němu sjeli dva hráči Torpeda, kteří domácího hokejistu přitlačili k mantinelu.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. D. Sjomin (Mozer, Daugavinš)


    Dynamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – I. Nikulin, A. Osipov, Robinson, Rylov, Hietanen, D. Višněvskij – Kašpar, Cvetkov, Karsums – Kokujov, Rybakov, Sopin – A. Galimov, Dugin, Tarasov – Karpov, Kostin, Fjodorov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Kasutin) – K. Vorobjov, M. Osipov, Budkin, Jegoršev, Šulenin, Lofquist, Kalašnikov – Mozer, D. Sjomin, Daugavinš – Urakov, Rasskazov, Pettersson – Norman, Gračjov, Ashton – Žerděv, Verjajev, V. Kuljomin – Iljin.

    Rozhodčí: Odins, Jeřábek – Maitak, Michel
    bahis siteleri