West Ham – Southampton 0:3 (kon.)
konec
West Ham United
0:3 (0:1)
Southampton FC
Neděle 25.09.2016, 17:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Nedovolený zákrok Dimitriho Payeta (West Ham United) znamená žlutou kartu.
     
    81
    Winston Reid (West Ham United) skluzem atakoval rozběhnutého Longa, žlutá karta je pochopitelně na místě.
     
    73
    Feghouli nastřelil ruku Bertranda a domácí se posléze dožadovali odpískání penalty. To se však nestalo a Álvaro Arbeloa (West Ham United) si za nesportovní chování směrem k hlavnímu sudímu vysloužil karetní postih.
     
    68
    Virgil van Dijk (Southampton FC) vlétl do souboje s Feghoulim jako utržený ze řetězu a za nevybíravý šlapák inkasoval žlutý trest.
     
    60
    Zaza se v pokutovém území chtěl stát příjemcem přihrávky zprava, ale do souboje se s ním pustil Oriol Romeu. Útočící hráč upadl na trávník, nicméně Mosse k hvizdu nepřinutil a za nafilmovaný pád obdržel žlutou kartu.
     
    55
    Ostrý zákrok, který předvedl Mark Noble (West Ham United), byl jednoznačně v rozporu s pravidly a hříšník se udělení žluté karty absolutně nemůže divit. Právem si ji zaslouží.
     
    9
    Lanzini si suprově tělem zpracoval míč a po jeho dopadu na zem zařadil vyšší rychlostní stupeň. Velmi rychle k němu ovšem přispěchl Oriol Romeu (Southampton FC) a prostřednictvím nedovolených prostředků ho seslal k zemi, za což si prohlédl žlutý kartonek.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 40. Austin (Bertrand), 62. Tadić (Austin), 90+2. Ward-Prowse (S. Davis)

    Karty:   55. Noble (WHU), 60. Zaza (WHU), 73. Arbeloa (WHU), 81. Reid (WHU), 90. Payet (WHU) – 9. Romeu (SOT), 68. van Dijk (SOT)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:14.
    West Ham United: Adrián – Nordtveit (71. A. Fletcher), Reid, Ogbonna, Arbeloa – Noble (C) (83. Fernandes), Kouyaté – Antonio, Lanzini (46. Feghouli), Payet – Zaza.
    Náhradníci: Randolph – Feghouli, Byram, Obiang, A. Fletcher, Oxford, Fernandes.

    Southampton FC: Forster – Soares (89. Martina), Fonte (C), van Dijk, Bertrand – Højbjerg, Romeu, S. Davis – Tadić (80. Ward-Prowse) – Austin (74. S. Long), Redmond.
    Náhradníci: Jošida, Clasie, S. Long, Jason McCarthy, Martina, Ward-Prowse, Hesketh.

    Rozhodčí: Moss – Halliday, Smart
    bahis siteleri