Leganés – Valencia 1:2 (kon.) | Atlético – La Coruňa 1:0 (kon.) | Villarreal – Osasuna 3:1 (kon.)
Espanyol – Celta Vigo 0:2 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:0 (0:0)
Deportivo La Coruňa
Neděle 25.09.2016, 16:15 • Estádio Vicente Calderón • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (18:16:20)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 10:4. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 13:19.
     
    Je dobojováno! Atlético Madrid potvrdilo roli favorita a na svém stadionu vybojovali vítězství 1:0 nad Deportivem La Coruňa! Domácí byli po celou dobu utkání lepším týmem, ale dlouho se nemohli prosadit! V první půli měl velkou šanci Griezmann, ale střelou po zemi minul branku! Rozhodují okamžik přišel v nastavení prvního poločasu, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Fayçal Fajr ! Ve druhém poločase Atlético ještě vystupňovalo svůj tlak, ale obrana La Coruni dobře bránila! Jedinou branku utkání vstřelil dvacet minut před koncem Antoine Griezmann ! Hosté mohli vyrovnat v samotném závěru, jenže Colakovu dělovku zastavil dobře postavený Godín!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Mohlo být vyrovnáno! Emre Colak se v pokutovém území opřel do odraženého míče, jenže tvrdou střelou trefil jen na malém vápně stojícího Godína!
     
    90
    V poslední minutě řádné hrací doby se fotbalisté La Coruni nastěhovali na polovinu Atlética. S míčem operoval Alejandro Arribas, kterého napadal Griezmann. Domácí útočník se dopustil nedovoleného zákroku.
     
    89
    Kévin Gameiro si srovnal míč na hranici pokutového území a opřel se do něj levačkou. Střídající fotbalista Atlética ale trefil jen padajícího obránce před sebou.
     
    88
    La Coruňa vytlačila domácí fotbalisty až na jejich polovinu. Atléticu to ale vůbec nevadí. Madridský celek má k dobru jednobrankové vedení a navíc hraje proti oslabenému soupeři.
     
    87
    Juanfran se dnes pohybuje opravdu vysoko! Aktivní pravý obránce madridského celku se zapojil do dalšího útoku svého týmy. Tentokrát se ale nerozhodl pro centr. Domácí raději drží míč.
     
    86
    Aktivní Juanfran znovu potáhl míč až k pokutovému území La Coruni. Domácí obránce poté adresoval přihrávku na Ángela Correau, který neprocedil míč na Griezmanna.
     
    84
    Střídající Babel se při napadání domácího obránce dopustil nedovoleného zákroku. Rozhodčí mu za jeho počínání udělil žlutou kartu!
     
    84
    Krásná akce domácích! Juanfran si naběhl na přihrávku do pokutového území a z první vrátil míč pod sebe na Griezmanna! Domácí střelec obdržel míč za sebe a v těžké pozici jej nenasměroval na branku!
     
    83
    Domácí obránci si vyměňují míč na polovině hrací plochy. Z tribun se začíná ozývat lehký pískot, fanoušci si přejí další góly!
     
    82
    Atlético vsítilo další branku, ale ani ona nemůže platit! Filipe Luís si totiž na přihrávku do pokutového území naběhl z ofsajdové pozice!
     
    82
    Atlético zahrávalo další rohový kop. Madridský celek tentokráte nevyslal centr do pokutového území. Domácí rozehráli raději do kombinace.
     
    81
    Z této se jim to ale vůbec nepovedlo! Exekuce přímého kopu se ujal Emre Colak, jehož krátký centr na přední tyč odhlavičkoval připravený Diego Godín. Atlético může vyrazit kupředu.
     
    80
    Luisinho se prohnal kolem pomalého Gabiho a nechal se faulovat v blízkosti pokutového území. Pokud mají hosté nějakou šanci na ohrožení branky Atlética, tak je to ze standardních situací!
     
    79
    Ani domácí fotbalisté už se nikam neženou. Atlético se přeci jen rozhodlo uklidnit hru a domácí fotbalisté nyní kombinují na polovině hřiště. Nikdo v bílém jejich rozehrávku neatakuje.
     
    78
    Antoine Griezmann si nabíhal na další kolmici za obranu La Coruni. Domácí fotbalista se k míči tentokrát nedostal. Na hranici pokutového území zasáhl ve skluzu Alejandro Arribas.
     
    77
    Na stadionu panuje skutečně vynikající atmosféra! Plné tribuny ženou Atlético za vstřelením dalších branek! Pro fotbalisty La Coruni musí být závěrečné minuty opravdu náročné!
     
    76
    Juanfran přispěchal vpřed s dalším útokem podél pravé postranní čáry. Domácí obránce se tentokrát nerozhodl pro centr do pokutového území a raději obrátil hru o několik metrů dozadu.
     
    74
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Fernando Navarro, přichází Ryan Babel.
     
    73
    La Coruňa se brání pouze pomocí odkopů na polovinu Atlética. Domácí mají utkání pevně ve svých rukou a nepouštějí hostující celek k míči. Skvěle se baví také domácí fandové.
     
    72
    Atlético i po vstřelení úvodní branky dnešního utkání a pokračuje v obléhání pokutového území soupeře. Další kolmici do pokutového území zastavil na hranici šestnáctky stojící Raúl Albentosa.
    70. Antoine GRIEZMANN - 1:0
     
    70
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Je to tady! Atlético se ujímá vedení! Juanfran dostal další přihrávku na pravou stranu, uvolnil Gameira, který se rozhlédl a adresoval přihrávku před branku, kde byl volný ANTOINE GRIEZMANN, jež dopravil míč do odkryté branky!
     
    69
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Guilherme, přichází Pedro Mosquera.
     
    68
    Juanfran zaběhl za obranu La Coruni a mohl si vybrat, komu z volných spoluhráčů předloží míč před prázdnou branku! Háček byl v tom, že Juanfran obdržel míč do ofsajdu!
     
    67
    Madridský celek zahrával další rohový kop. Atlético rozehrálo roh nakrátko. Z hranice pokutového území zkoušel štěstí Koke, kterému se do rána postavil obětavý obránce. Atlético to bude mít hodně těžké!
     
    66
    Kévin Gameiro potáhl míč po pravé straně. Střídající fotbalista měl před sebou moře volného prostoru, ale svým nepřesným centrem neoslovil nikoho z hráčů ve vápně. Atlético ale zůstává na polovině soupeře.
     
    65
    Filipe Luís potáhl míč přes celé hřiště na polovinu La Coruni, rychle si jej narazil se spoluhráčem a odcentroval do šestnáctky. Pobídka krajního obránce Atlética nenašla nikoho v bíločerveném.
     
    64
    Madridský celek přispěchal vpřed s dalším útokem po levé straně. Odražený balón prodlužoval do pokutového území Ángel Correa, jenže Antoine Griezmann se rozběhl na opačnou stranu.
     
    63
    Diego Godín odcentroval na zadní tyč, kde se pohyboval Ángel Correa, od nějž se míč vrátil na hranici pokutového území. Do balónu se opřel Filipe Luís, jenže obětavý obránce zastavil ránu ještě před šestnáctkou.
     
    62
    Střídající Kévin Gameiro si hledal prostor k odcentrování na pravé straně. Domácí útočník se pustil do souboje s dvojicí obránců, ale Fernando Navarro mu míč ukopl od nohy.
     
    61
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Florin Andone, přichází Luisinho.
     
    60
    Tlak domácího celku neustále roste. Atlético kombinuje v blízkosti pokutového území La Coruni, ale obrana hostujícího celku zatím pracuje dobře. Domácí střelci nemají příliš času.
     
    59
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Ferreira-Carrasco, přichází Kévin Gameiro.
     
    58
    Atlético zahrávalo rohový kop. Na přední tyči si naskakoval Ángel Correa, jež hlavou prodloužil míč k jednomu z obránců, který balón opět odkopl na rohový kop.
     
    57
    Atlético se hnalo do otevřené obrany hostů! Ángel Correa si chytře navedl míč na střed hřiště a levačkou se pokusil obstřelit hostující obránce. Ke smůle Atlética ale trefil jednoho z nich.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Emre Colak (Deportivo La Coruňa).
     
    55
    Nicolás Gaitán se zpoza hranice pokutového území opřel do padajícího míče. Domácímu záložníkovi se balón svezl po nártu a ohrozil jen reklamní banery za brankou Germána Luxe.
    54. Krásná střela do tyče
     
    54
    Krásný fotbalový moment! Yannick Ferreira-Carrasco si navedl míč na hranici pokutového území a razantní dělovkou orazítkoval břevno hostující branky!
     
    53
    Ángel Correa si sběhl do pokutového území na další přetažený centr! Domácí útočník z první vracel míč před branku, kam si ale nenaběhl nikdo v červenobílém dresu.
     
    52
    Juanfran pronikl do pokutového území La Coruni a odcentroval na zadní tyč. Ángel Correa hlavičkou vrátil míč Junafranovi, který musel zakončovat z úhlu a Germán Lux mu navíc ukradl míč.
     
    51
    Laure byl faulován pronikajícím Luísem. Domácí fotbalista nastřádal několik vteřin ležením na zemi. Je jasné, že hosté budou kouskovat hru všemi možnými způsoby.
     
    50
    Nedaří se, nedaří! Nicolás Gaitán měl spoustu času na zakončení zpoza hranice pokutového území, opřel se do skákavého míče, ale rána levačkou mu vůbec nesedla a prosvištěla kolem branky.
     
    49
    Před branku La Coruni se snesl další nadýchaný centr. Na malém vápně si místo k zakončení dělali hned dva domácí hráči, ale Germán Lux vyrazil z brankové čáry a vyboxoval míč do bezpečí.
    48. Neuznaný gól Atlética
     
    48
    Domácí se dočkali branky, ale ta neplatí! Antoine Griezmann dorazil do branky odražený míč, ale v době rány se pohyboval za hranicí ofsajdu!
     
    47
    Germán Lux dlouhým výkopem našel pouze hlavu domácího záložníka. Od něj se ale míč odrazil do zámezí. La Coruňa bude vhazovat. Hosté jsou aktivní i v desíti.
     
    46
    La Coruňa zahájila výkopem druhou půli dnešního duelu. Hosté okamžitě zaútočili po levé straně, avšak vysokou přihrávku na Colaka odhlavičkoval do zámezí Koke.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Atlético Madrid v něm bylo jasně lepším týmem, jenže svou převahu nedokázalo přetavit ve vedoucí branku! Obrana La Coruni pracovala na výbornou a domácí pustila do jediné šance! Antoine Griezmann však střelou po zemi minul Luxovu branku! Klíčový moment prvního poločasu přišel až v nastaveném čase, kdy Fayçal Fajr škaredě fauloval Gaitána a po druhé žluté kartě byl vyloučen! La Coruňa bude dohrávat v deseti! Do šaten se ale odchází za bezbrankového stavu!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
    45+2. Červená karta po 2. žluté
     
    45+2
    Komplikace pro La Coruňu! Fayçal Fajr na polovině domácího celku škaredě dojel do Gaitána a po druhé žluté kartě musí do sprch! Hosté budou dohrávat zápas v deseti mužích!
     
    45+1
    Nastavují se 2 minuty!
     
    45
    Laure se pěknou kličkou ve středu hřiště zbavil Kokeho, přenesl míč na pravou stranu, nicméně Valleho centr do pokutového území vůbec nedoletěl. Obrana Atlética zafungovala na výbornou.
     
    44
    Do hry se zapojil také hostující brankář Germán Lux. Gólman La Coruni nakopl míč na polovinu Atlética, kde se Andone dopustil útočného faulu na Lucase Hernándeze.
     
    43
    Z následné standardní situace se La Coruni nepodařilo ohrozit Oblakovu svatyni. Do odraženého míče se zpoza hranice pokutového území opřel Borja Valle, jenže jeho rána ohrozila jen diváky v horních řadách!
     
    42
    Další žlutá karta! Střídající Lucas Hernández na polovině Atlética naložil hostujícímu Andonemu a zaslouženě vidí žlutou kartu!
     
    42
    Ba druhé straně zahrával Koke rohový kop. Domácí záložník vyslal centr na zadní tyč, kam si nabíhal Ángel Correa, ale na vysoký centr nedosáhl. Míč proskákal do zámezí. Hosté budou rozehrávat.
     
    41
    Florin Andone vybojoval míč na hranici pokutového území, rychle jej přiklepl pod sebe na Fajra, jež vyslal centr vnějším nártem. Na vysoký míč ale nedosáhl nikdo z fotbalistů v bílém.
     
    40
    Nicolás Gaitán hledal centrem do pokutového území rozběhnutého Griezmanna. První jmenovaný vyslal prudký míč těsně nad zemí, který ihned na hranici šestnáctky odvrátil Fernando Navarro.
     
    39
    Poprvé v utkání se nám zažlutilo! Fayçal Fajr u postranní čáry nedovoleně atakoval Kokeho a za svůj zákrok vidí žlutou kartu!
     
    38
    Antoine Griezmann si naběhl do pokutového území na centr z levé strany a v pádu dokázal hlavičkovat! Francouzský fotbalista poslal své zakončení mimo zařízení!
     
    37
    Juanfran poněkolikáté v utkání podpořil domácí ofenzívu náběhem po pravé straně. Krajní obránce Atlética tentokrát naháněl prudkou přihrávku, která skončila v autu.
     
    36
    Další střídání způsobeno zraněním! Ze hřiště musí odejít José Giménez, kterého nahradí Lucas Hernández!
     
    35
    Pěkná akce Atlética. Nicolás Gaitán na hranici pokutového území z první prodloužil míč do běhu Juanfranovi, který vyslal prudký centr na malé vápno, kde však nebyl nikdo z domácích.
     
    34
    Juanfran táhl další útok Atlética po pravé straně. Krajní obránce madridského celku si počkal na přihrávku na hranici ofsajdu a odcentroval do pokutového území. Jeho centr odvrátil obránce hostů.
     
    33
    Antoine Griezmann zabojoval na polovině soupeře, aktivně napadal rozehrávku La Coruni a dokonce se vrhl pod nohy rozehrávajícího Laureho. Hostující kapitán nastřelil domácí hvězdu. Hosté budou vhazovat.
     
    32
    Domácí zahrávali další rohový kop. Centrovaný míč směřoval na přední tyč, kde jej v akrobatické pozici odkopl stoper Alejandro Arribas. Hosté si na chvíli mohou odpočinout.
     
    31
    Fayçal Fajr obdržel přihrávku na pravou stranu, potáhl míč vpřed a odcentroval jej na hranici pokutového území, kde jej ze vzduchu stáhl Diego Godín. Domácí stoper poté rozjel další atak Atlética.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry. Atlético je sice aktivnějším týmem, ale obrana La Coruni pracuje na výbornou a nedává domácím fotbalistům prostor k zakončení.
     
    29
    Za dlouhou přihrávkou na polovinu hrací plochy spěchal Ángel Correa, jež mohl prodloužit míč na Griezmanna, ale stoper Alejandro Arribas včas vystoupil a zažehnal hrozící nebezpečí.
     
    28
    Po delší době se na polovinu soupeře podívali fotbalisté La Coruni. Hosté kombinovali na půlící čáře. Emre Colak si mohl srovnat míč na střelu, ale obránci mu nedali potřebný prostor.
     
    27
    Yannick Ferreira-Carrasco na levé straně pospíchal za přihrávkou do pokutového území. Domácí záložník si sběhl na prudkou přihrávku za obranu La Coruni, jenže míč byl příliš rychlý.
     
    26
    Filipe Luís se dostal k odraženému míči, natlačil se před obránce a v tísni vyslal střelu na branku. Jeho projektil však směřoval do míst, kde stál připravený brankář Germán Lux.
     
    25
    Ángel Correa nenašel skulinku v obraně soupeře a raději obrátil hru k obráncům. Tlak Atlética v posledních minutách roste a roste, ale obrana hostů zatím odolává.
     
    24
    Filipe Luís odcentroval na hranici pokutového území, kde se strhla mela o míč. Z klubka těl kulatý nesmysl nakonec odkopl jeden z hostujících obránců. Atlético ale zůstane v blízkosti šestnáctky.
     
    23
    Na stadionu panuje od úvodní minuty fantastická atmosféra! Domácí Atlético se tlačí na polovinu soupeře. Florin Andone tentokrát zastavil postup domácích po levé straně hřiště.
    22. Griezmannova střela mimo
     
    22
    Obrovská šance Atlética! Antoine Griezmann si sběhl na přihrávku za obranu a přízemní střelou kolem brankáře jen těsně minul zadní tyč hostující branky!
     
    21
    Yannick Ferreira-Carrasco postupoval s míčem středem hrací plochy až před hranici pokutového území. Domácí záložník si posunul míč mezi trojici obránců a jeden z nich jej o něj připravil.
     
    20
    Po krátkém přerušení hry se pokračuje ve hře. Atlético drží míč na svých kopačkách. Domácí se hnali do útoku po pravé straně, ale Nicolás Gaitán nedokázal obejít připraveného obránce.
     
    19
    Zraněný Augusto Fernández opouští hrací plochu na nosítkách, na jeho místo nastupuje Gabi!
     
    18
    Florin Andone se dral mezi dvojici obránců madridského celku. Hostující útočník při svém průniku přišlápl nohu Fernándezovi, jež nyní zůstává ležet s bolestivou grimasou na trávníku.
     
    17
    Nicolás Gaitán schytal v hlavičkovém souboji úder loktem. Hlavní rozhodčí si nedovoleného zákroku na domácího záložníka okamžitě všiml. Atlético bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    16
    Ángel Correa si sběhl na prudkou narážečku na hranici pokutového území. Domácí útočník si v rychlosti nedokázal zpracovat prudký míč, který se od něj odrazil za čáru. Hosté budou odkopávat.
     
    15
    Dlouhou přihrávku na levou stranu naháněl Antoine Griezmann! Hvězdný Francouz předběhl svého strážce, ale ani on nezachytil prudkou přihrávku na hrací ploše. Diego Simeone nabádá své svěřence k větší aktivitě!
     
    14
    Filipe Luís se s míčem vrhl zpět k vlastní šestnáctce, posunul si jej mezi dva napadající fotbalisty a dokonce se nechal faulovat! Domácí obránce ukázal svou odvahu a technickou zdatnost!
     
    13
    Odražený centr do pokutového území Atlética propadl na hranici pokutového území, kde se do něj bez váhání položil Fayçal Fajr. Rána hostujícího záložníka trefila záda domácího obránce.
     
    12
    Juanfran se znovu rozběhl po pravé straně, nicméně ani tentokrát nemohl dostihnout prudkou přihrávku. Koke vymyslel dlouhý míč, který se sklouzl za brankovou čáru. Germán Lux bude odkopávat od branky.
     
    11
    Do zajímavé šance mohl postupovat Florin Andone, ale přihrávka za obranu Atlética směřovala do ofsajdu. Škoda, před hostujícím útočníkem už byl pouze brankář Jan Oblak.
     
    10
    Atlético zahrávalo první rohový kop dnešního utkání. Centr se mezi malé vápno a značku pokutového kopu, kde na něj číhal Diego Godín. Stoper Atlética hlavičkoval v záklonu a poslal míč daleko od branky.
     
    9
    Na přihrávku k rohovému praporku si nabíhal Juanfran. Pravý obránce Atlética sprintoval ze všech sil, jenže příliš prudký míč nedostihl na hrací ploše ani ve skluzu.
     
    8
    Filipe Luís potáhl míč na polovinu soupeře, ale netroufl si na individuální průnik a raději přenechal míč svým kolegům. Atlético si zatím přihrávka okolo pokutového území.
     
    7
    La Coruňa se řítila do rychlého protiútoku. Přihrávku na levou stranu obdržel Emre Colak, jež si míč chtěl stáhnout do středu hřiště, ale čitelnou kličkou neošálil připraveného Juanfrana.
     
    6
    Ángel Correa aktivně napadal levé obránce hostujícího celku. Fernando Navarro si míč pokryl u postranní čáry a Ángel Correa jej v zápalu boje poslal na trávník. La Coruňa bude rozehrávat.
     
    5
    Fayçal Fajr podržel míč na polovině hrací plochy, zbavil se dotírajícího Kokeho a přihrál vlastním zadákům. La Coruňa se od začátku nikam nežene a opět kombinuje na polovině hřiště.
     
    4
    Domácí rychle přenesli hru k pokutovému území soupeře. Filipe Luís obdržel přihrávku na levou stranu, připravil si míč k odcentrování, ale na jeho pobídku na malé vápno nedosáhl nikdo z domácích hráčů.
     
    3
    Juanfran se nechal přetlačit u rohového praporku, ale unikajícího Andoneho rychle dohnal, položil se mu pod nohy a obral jej o míč. Hostující útočník si ze souboje odnese nějaký šrám!
     
    2
    Poprvé v utkání se do útoku podívali také fotbalisté hostů. Borja Valle si sběhl na autové vhazování a vrátil míč vlastním obráncům. Zadáci La Coruni kombinují na polovině hřiště.
     
    1
    Atlético zahájilo dnešní utkání výkopem! Domácí okamžitě rozjeli kombinaci na pravé straně. Na dlouhou přihrávku si nabíhal Ángel Correa, jež v hlavičkovém souboji na hranici pokutového území balón nevybojoval.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní aktéři dnešního utkání už nastupují na hrací plochu. Domácí Atlético odehraje dnešní duel v tradičních červenobílých dresech, zatímco La Coruňa zvolila bílou sadu dresů.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez, Godín, Luís – Gaitán, Augusto Fernández, Koke, Ferreira-Carrasco – Á. Correa, Griezmann.
    Náhradníci: Moreira – Vrsaljko, Gabi, F. Torres, Gameiro, Lucas Hernández, Partey.

    Deportivo La Coruňa: Lux – Laure, Albentosa, Arribas, F. Navarro – C. Borges, Guilherme – Valle, Fajr, Colak – Andone.
    Náhradníci: Tytoń – Juanfran, Mosquera, Moreno, Babel, Gama, Luisinho..
     
    Vzájemné duely v minulé sezóně

    Atlético – La Coruňa 3:0
    La Coruňa – Atlético 1:1
    Atlético ve středu vybojovalo cennou remízu na půdě Barcelony!

     
    Atlético Madrid

    Madridské Atlético je bezesporu obrovským favoritem dnešního utkání! Madridskému celku se sice nepovedl vstup do sezóny, kdy remizoval s oběma ligovými nováčky, ale od té doby se výkony Atlética značně zvedly! Po dvou výrazných výhrách přišla cenná remíza na Camp Nou! Atlético táhne i v letošní sezóně francouzská kometa Antoine Griezmann, který se trefil už čtyřikrát! Diego Simeone pro dnešní utkání nemůže počítat s Tiagem a Moyou, kteří jsou mimo kvůli zranění. Otazník visí také nad startem Luíse!
     
    Deportivo La Coruňa

    Deportivo La Coruňa získalo v pěti zápasech pět bodů a drží čtrnáctou pozici ligové tabulky. La Coruňa zvítězila pouze v prvním ligovém utkání doma s Eibarem! Na hřištích soupeřů ale ještě neprohrála! V obou případech vybojovala bod za remízu. Poslední ligový duel jí však vůbec nevyšel. Z domácího zápasu s Deportivem Leganes odešla s porážkou 1:2! Tým se zatím trápí v koncovce. V pěti zápasech vsítila La Coruňa pouhé tři branky, což je nejhorší ofenzíva v lize!
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům španělského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Primera Division. Nejvyšší španělská soutěž má na programu šesté kolo. Atlético Madrid v něm od 16:15 hostí Deportivo La Coruňa! Přeji Vám příjemnou zábavu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 70. Griezmann (Gameiro)

    Karty:   42. Lucas Hernández (ATM) – 39. Fajr (DEP), 56. Colak (DEP), 84. Babel (DEP)   45+2. Fajr (DEP)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 10:4. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 13:19.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez (36. Lucas Hernández), Godín (C), Luís – Gaitán, Augusto Fernández (19. Gabi), Koke, Ferreira-Carrasco (59. Gameiro) – Á. Correa, Griezmann.
    Náhradníci: Moreira – Vrsaljko, Gabi, F. Torres, Gameiro, Lucas Hernández, Partey.

    Deportivo La Coruňa: Lux – Laure (C), Albentosa, Arribas, F. Navarro (74. Babel) – C. Borges, Guilherme (69. Mosquera) – Valle, Fajr, Colak – Andone (61. Luisinho).
    Náhradníci: Tytoń – Juanfran, Mosquera, Moreno, Babel, Gama, Luisinho.
    bahis siteleri