Mladá Boleslav – Jihlava 4:3 (po pr.) | Pardubice – Slavia 3:4 (1:2 po s.n.) | Zlín – Vsetín 8:3 (kon.)
Ústí n/L – PZ Kladno 2:3 (po pr.) | Liberec – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Vítkovice – Přerov 3:0 (kon.)
HC Plzeň – Letňany 2:1 (kon.) | Tábor – Žďár n/S 1:5 (kon.) | Kobra – HC Litvínov 2:11 (kon.)
Kladno – Sparta 2:8 (kon.) | K. Vary – Chomutov 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 5:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:3 (2:2, 3:0, 0:1)
HC Motor České Budějovice
Neděle 25.09.2016, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    43:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    MATĚJ TOMAN však dostal druhou příležitost, Beránek ho našel mezi kruhy a tentokrát jeho projektil propadl brankáři Mountfieldu pod vyrážečkou až za brankovou čáru! Asistence: Martin Beránek.
     
    37:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže Jihočeši při tom zapomněli na zadní vrátka, což Mountfield nekompromisně trestá! Dnes už několikrát úspěšná dvojice Morong – PETR POPPEL unikla do přečíslení dvou na jednoho, dvorní nahrávač našel dvorního střelce a ten tak posílá Lvy do tříbrankového vedení! Asistence: Matěj Morong, Vojtěch Síla.
     
    36:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši stvrzují svou herní převahu v posledních okamžicích klání také brankově! Střelu Myšky od modré sice Dvořák vyrazil před sebe, ale pouze na hůl MARTINA JANDY, který mu puk poslal mezi betony do branky! Asistence: Jakub Myška, Jaroslav Brandejs.
     
    23:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    A obětavou práci v obraně následně zúročují v útoku! MARTIN NEDOMLEL dostal nabito od Soukupa a ranou z mezikruží nádherně vymetl pavučinku v brance Dvořáka! Asistence: Martin Soukup.
     
    12:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hradec sice oslabení přežil, jenže krátce po něm našel Toman na levém kruhu PAVLA NOVÁKA a ten povedenou ranou k zadní tyči srovnává stav na 2:2! Asistence: Matěj Toman.
     
    07:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovicím se daří rychle odpovědět na úvodní trefy domácích! Kubíček vyslal do úniku MATĚJE TOMANA, který ranou na bližší tyč překonal Vacka a snižuje na 2:1. Asistence: Šimon Kubíček, Pavel Novák.
     
    06:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jako by chtěli hradečtí hráči popřít má slova! Morong znovu našel PETRA POPPELA, který se nádherně s kotoučem otočil a poslal jej do protipohybu bezmocného Dvořáka. Útočník Mountfieldu si tak rychle připisuje svůj druhý dnešní zásah a přesilová hra je využita! Asistence: Matěj Morong.
     
    04:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se dostal do přečíslení tři na jednoho. Lvi si několikrát vyměnili puk mezi sebou, až se s ním dostali za branku, Poppel jej ale dokázal vrátit zpět před ni na MATĚJE MORONGA, který otevírá střelecký účet dnešního duelu! Asistence: Petr Poppel, Vojtěch Síla.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 5. Poppel (Morong, Síla), 7. Poppel (Morong), 24. Nedomlel (Soukup), 37. Janda (Myška, Brandejs), 38. Poppel (Morong, Síla) – 8. Toman (Kubíček, Novák), 13. Novák (Toman), 44. Toman (Beránek)


    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Řehák "C", Junek, Janoušek, Perička, Myška, Bieniek – Petržílka, Brandejs, Soukup, Nedomlel, Marha, Kašpar, Síla, Müller, Jušta, Záliš, Janda, Morong, Poppel. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Motor České Budějovice: M. Dvořák (Ludvík) – J. Dvořák, Kubíček, Procházka, Řehout, Svach, Endl, Remta – Grossman, Beránek, Novák, Čížek "C", Houdek, Toman, Novotný, Hrubec, Schwartz, Janoch. Trenér: Ladislav Kolda.

    Rozhodčí: Barek – Holeček, Roischel
    bahis siteleri