Havlíčkův Brod – Tábor 7:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:1 (5:1, 1:0, 1:0)
HC Tábor
Neděle 25.09.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    50:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po dlouhé době vidíme další gól a znovu se radují Bruslaři! Gólman Novák pod tlakem několikrát vrazil puk betony před sebe, čehož využil MATĚJ TRUPL, jehož bekhendová rána z mezikruží zapadla za Novákova záda! Asistence: Dan Fiala.
     
    29:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla neskutečná nádhera, Bruslaři využívají přesilovku po luxusní akci! Patrik Vacík mohl už střílet, ale křížnou nahrávkou ještě vyšperkoval celou akci na volného FILIPA PÁRTLA, jenž zblízka zametl kotouč do odkryté brány! Gólmana Stibala střídá jeho kolega Novák. Asistence: Patrik Vacík, Dan Fiala.
     
    19:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že Havlíčkův Brod nestihne zakončit, ale nakonec je z toho už jeho pátý gól v úvodní třetině! Brankář Stibal po střele Filipa Pártla vyrazil puk betony před sebe, kde už číhal JAKUB KOŠŤÁL a bleskovou dorážkou procedil hrací předmět do táborské brány! Asistence: Filip Pártl.
     
    15:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí znovu udeřili a v Kotlině už vedou nad Táborem B 4:1! Brankář Stibal předvedl několik skvělých zákroků, ale po zásahu betonem se kotouč odrazil k osamocenému TOMÁŠI KULHÁNKOVI, jenž zblízka dorazil puk do odkryté klece! Asistence: Patrik Brdičko, Pavel Dudek.
     
    09:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři přesilovku dokázali využít a berou si zpět svůj ztracený dvoubrankový náskok! Kotouče se po pasu Dana Fialy zmocnil na ose hřiště DOMINIK VACÍK, srovnal si kotouč rychle na hůl a krásnou střelou prostřelil brankáře Stibala! Asistence: Dan Fiala.
     
    07:56
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tohle byl výstavní protiútok, který hosté zakončili dokonale a snižují na nejtěsnější rozdíl! Kotouč táhl po pravém křídle MIROSLAV MATOUŠEK, vybruslil si s pukem až k bráně a z mírného úhlu nádherně zavěsil přesně do protější šibenice! Brankář Král neměl vůbec žádnou šanci zasáhnout.
     
    05:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byl fofr, Havlíčkův Brod jde bleskově do trháku! Parádní nahrávku Pavla Dudka ze strany dostal na osu hřiště TOMÁŠ KULHÁNEK, před bránou si krásně položil kličkou ála Peter Fosberg brankáře Stibala a zakončil do odkryté brány! Asistence: Pavel Dudek, Patrik Brdičko.
     
    05:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, nakonec přichází! Mladí Bruslaři se usadili v útočném pásmu, nahrávku od Patrika Brdička dostal do levého kruhu PAVEL DUDEK a tvrdou ranou prostřelil brankáře Stibala! Asistence: Patrik Brdičko.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Dudek (Brdičko), 6. Kulhánek (Dudek, Brdičko), 10. D. Vacík (Fiala), 16. Kulhánek (Brdičko, Dudek), 20. Košťál (Pártl), 30. Pártl (P. Vacík, Fiala), 51. Trupl (Fiala) – 8. Matoušek


    BK Havlíčkův Brod: Král (od 31. Juřicová) – Dvořák, D. Vacík, Kerber, Matula, Trupl, Horáček – Kulhánek, Dudek, Fiala, P. Vacík, Klofáč, Pártl, Košťál, Brdičko
    HC Tábor: Stibal (od 30. A. Novák) – Dančišin, Šedivý, Staněk, Barda "C", Blafka, Kotounová – Máca, Slabý, Matoušek, Melichar, Camrda, Fáber, Růžička, Duda, Bouška

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Krejčí, Vojtěch Holenda
    bahis siteleri