St. Louis – Columbus 7:3 (kon.) | Columbus – St. Louis 0:5 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
St. Louis Blues
Pondělí 26.09.2016, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Partner:
    59:32 Jordan KYROU - 0:5
     
    59:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Konečnou podobu výsledku dává JORDAN KYROU, který využil přihrávku Erica Nystroma. V samotném závěru zápasu dostávají domácí hokejisté další branku. Tento gól půjde na adresu brankáře, který si vybral poněkud horší chvilku. Asistence: Eric Nystrom.
    49:27 Eric NYSTROM - 0:4
     
    49:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jordan Kyrou začal akci, v níž pokračoval Landon Ferraro. Ten se dostal do úniku dva na jednoho. Přesným pasem našel ERICA NYSTROMA, který neměl problém poslat kotouč za brankovou čáru. Asistence: Landon Ferraro a Jordan Kyrou.
    35:53 Kyle BRODZIAK - 0:3
     
    35:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic se prosazují hosté a navyšují tak své vedení. Před brankou zůstal nepokrytý KYLE BRODZIAK, který dostal přihrávku od Galiardiho a Forsberg neměl nárok zareagovat. Asistence: TJ Galiardi.
    18:17 Ty RATTIE - 0:2
     
    18:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Výborně to sehráli hosté a dostávají se do vedení o dvě banky. Magnus Pääjärvi od mantinelu našel před brankou stojícího TY RATTIEHO, který do střely vložil hůl a poslal puk mimo dosah domácího brankáře. Asistence: Magnus Pääjärvi.
    11:00 TJ GALIARDI - 0:1
     
    11:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ukázkově vyřešené přečíslení dva na jednoho. Yan Stastny našel volného TJ GALIARDIHO, který neměl problém prostřelit brankáře Columbusu. Hosté se dostávají do vedení. Asistence: Yan Stastny.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 11. Galiardi (Stastny), 19. Rattie (Pääjärvi), 36. Brodziak (Galiardi), 50. Nystrom (Ferraro, Kyrou), 60. Kyrou (Nystrom)


    Columbus Blue Jackets: Forsberg (Perissini) – Aulie, Goloubef, Nutivaara, Savard, Harrington, Siebenaler – Milano, Wennberg Zaar – Jenner, Dubois, Foligno – Calvert, Scott, Palushaj – Gallant, Campbell, Salituro
    St. Louis Blues: Binnington (Copley) – Bortuzzo, Butler, Edmundson, Ellis, Gunnarsson, Schmaltz, Vaughan – Agozzino, Brodziak, Doty, Ferraro, T.J. Galiardi, Kyrou, MacEachern, Musil, Nystrom, Pääjärvi, Rattie, Stastny

    Rozhodčí: Justin StPierre, Dave Lewis – Bryan Pancich, Devin Berg
    bahis siteleri