Toronto – Ottawa 3:6 (kon.) | Boston – Columbus 2:3 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Minnesota 1:2 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 3:0 (kon.) | Washington – Carolina 1:2 (po pr.) | New Jersey – Philadelphia 2:0 (kon.)
Montreal – New Jersey 2:3 (kon.) | Dallas – St. Louis 3:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:2 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 5:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 4:3 (kon.)
Florida – Nashville 4:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
Boston Bruins
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:0)
Columbus Blue Jackets
Úterý 27.09.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    SAM GAGNER - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Columbus Blue Jackets.
    Autorem vítězné branky je SAM GAGNER.
     
    63:30
    Obrovská šance, kterou nyní pohrdli hokejisté Columbusu! Obrana Bostonu zaváhala a muži v bílém unikali dva sami na brankáře. Přesto se jim nepodařilo skórovat a trefili jen prostor z brankou.
     
    51:07
    Ale pozor. Kdo si myslel, že v přípravném zápase nemůžeme vidět ostré střety, tak se pořádně mýlil. Teď se zrovinka u mantinelu jedna pořádná mela strhla, rozhodčí ji však dokázali zavčas uklidnit a vylučovat se nebude.
     
    50:43
    Je tu další trest v zápase pro Columbus a tím pádem přesilová hra pro bostonské Medvědy. Mike Brown je už třetím hráčem, který dnes vyhodil puk nedovoleně přes mantinel mezi diváky, takže musí odejít pykat.
     
    44:53
    Teď ale hostující družina dostává od rozhodčího k dispozici přesilovou hru. Seth Griffith z bostonské strany už sedí za katrem, jelikož vyhodil puk přes mantinel, a to je jasné zdržování hry.
    41:08 HEINEN - 2:2
     
    41:08
    Bruins právě vstřelili branku!
    Už to sice nebylo v přesilové hře, ale přeci jen se nakonec Bostonu podařilo hned na začátku třetí třetiny srovnat skóre na kostce v hale. Do kotouče se pořádně a přesně opřel domácí hokejista DANTON HEINEN, který nedal brankáři Columbusu téměř žádnou šanci na úspěšný zásah. Čeká nás tedy pravděpodobně drama v závěru utkání. Asistence: Brandon Carlo, Seth Griffith.
     
    40:12
    Na začátek třetí třetiny je důležité zmínit, že Boston vystřídal brankáře a místo Chudobina poslal mezi tři tyče snaživce McIntyreho.
     
    39:08
    Liles mohl dávat u levé tyčky skoro do prázdné branky, ale když mu spoluhráč posouval touš přímo na hokejku, hráč Medvědů těsně minul kus černé gumy a jen těsně neudělal domácímu publiku radost.
     
    38:55
    A další trest pro Modrokabátníky. Tak tohle se hostům vůbec nepovedlo. Seth Jones dostává dvě minuty za zdržování hry, protože poslal kotouč vyhozením mezi diváky bez toho, aniž by se dotkl plexiskla. Takže novu pět na tři pro Boston.
     
    37:43
    Columbus jde v závěru prostřední periody do tří mužů, hlavní rozhodčí si dobře všiml podražení před brankou, kterého se dopusitl Alexander Wennberg. Jsou tu tedy nároční chvíle pro hostující družinu.
     
    36:47
    Veliká šance Bostonu v přesilovce, po střele z pravé strany u brankoviště ještě dvě dorážky, ale brankář Columbusu nějakým způsobem ještě udržel kus černé gumy před brankovou čarou.
     
    36:20
    Ještě jedno vyloučení ve druhé periodě, první přesilovku si zahraje také domácí muži. Cody Goloubef dostává dvě minuty za nedovolené bránění a hru tak bude sledovat pouze z trestné lavice.
     
    32:34
    Chystá se potřetí v zápase vyloučení na bostonské straně barikády. Peter Mueller dle názoru hlavního rozhodčího utkání hákoval Daniela Zaara, takže si musí jít poctivě odsedět dvě trestné minuty. Šance pro Jackets.
    28:07 ZAAR - 1:2
     
    28:07
    Columbus právě vstřelil branku!
    Poměrně nečekaně a i s trochou štěstí, ale přeci jen se nyní dokázali hostující hokejisté prosadit směrem k bostonskému zařízení. DANIEL ZAAR si dobře počkal na pravé straně před brankovištěm Chudobina, obdržel na hokejku přesnou přihrávku od Sama Gagnera a bez většího zaváhání zavěsil puk do sítě. Columbus Blue Jackets tedy mají své hubené vedení zpátky a jistě se jej nyní pokusí udržet. Asistence: Sam Gagner.
     
    27:34
    Teď to možná byla dokonce tyčka bostonské svatyně, která zazvonila po střele jednoho z hostujících hokejistů z dálky. Ale kotouč se od ní následně odrazil mimo hrací plochu, takže vše dopadlo dobře pro Medvědy.
    23:56 HAYES - 1:1
     
    23:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jenže moc dlouho si hostující mančaft vedení na bostonském ledě neužil. Medvědi našli na předchozí trefu Milana z přesilové hry velmi rychlou odpověď, kterou poslal do sítě brankáře McElhinneyho střelec gólu JIMMY HAYES. Ten obdržel ukázkově nastřelený kotouč od spoluhráče DeBruska a v pohodě jej dokázal protečovat za záda soupeřova ochránce svatyně. Máme vyrovnáno, rozhodně ještě bude na co koukat. Asistence: Jake DeBrusk, Austin Czarnik.
    22:34 MILANO - 0:1
     
    22:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen Jackets nakonec využívají přesilovou hru, i když se tomu stalo hodně záhadným způsobem a domácí teď musejí litovat, že v přípravném zápase nelze využít pomoci rozhodčího u videa. Kus černé gumy totiž jen těsně skončil za brankovou čárou, jestli vůbec. Chudobin kotouč lovil někde na čáře. Za autora úvodního gólu utkání je každopádně označen SONNY MILANO, jenž tak může slavit. Asistence: Alexander Wennberg, Seth Jones.
     
    21:01
    Podruhé v dnešním utkání zamíří na trestnou lavici hokejista Boston Bruins a Jackets si tedy zahrají další přesilovou hru. Brandon Carlo totiž dostává dvě minuty od rozhodčího za nedovolené bránění a jde sedět.
     
    16:26
    Bude se poprvé v zápase vylučovat a přesilovou hru si zahrají hokejisté Coumbus Blue Jackets. Dvě minuty za hákování inkasuje hráč Boston Bruins Peter Cehlárik. Takže tu máme první větší zpestření v první periodě.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. Hayes (DeBrusk, Czarnik), 42. Heinen (Carlo, Griffith) – 23. Milano (Wennberg, Jones), 29. Zaar (Gagner), rozh. náj. GAGNER

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Nash (BOS)
    0:0   Wennberg (CBJ)
    2. série:
    0:0   DeBrusk (BOS)
    0:0   Bjorkstrand (CBJ)
    3. série:
    0:0   Miller (BOS)
    0:1   Gagner (CBJ)


    Boston Bruins: Chudobin (41. McIntyre) – Carlo, Liles, Miller, Morrow, O'Gara, Zbořil – Cave, Cehlárik, Czarnik – DeBrusk, Griffith, Hargrove – Hayes, Heinen, Kuraly – Mueller, Nash, Randell
    Columbus Blue Jackets: McElhinney (Houser) – Jones, Goloubef, Prout, Harrington, Nutivaara, Jevenko – Wennberg, Brown, Saad – Milano, Karlsson, Bjorkstrand – Hannikainen, Anderson, Sedlák – Zaar, Abramov, Gagner

    Rozhodčí: Charron, Rank – MacPherson, Daisy
    bahis siteleri