Kladno – Pardubice 6:5 (kon.) | Bohemians – Sparta 8:7 (kon.) | Otrokovice – Bulldogs 4:2 (kon.)
Vítkovice – Ostrava 6:3 (kon.) | Tatran – Liberec 11:3 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Středa 28.09.2016, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Střelou do prázdné brány se prosazuje LUKÁŠ HÁJEK Asistence: Lukáš Souček
     
    57:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po přihrávce Jankulára se díky skvělému důrazu před bránou prosazuje šťastným gólem LUKÁŠ HÁJEK. Asistence: Petr Jankulár.
    45:33 Václav KOMAČKA - 4:3
     
    45:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vyrovnání ostravským hráčům netrvalo příliš dlouho. Po rychlé kombinační akci vrací po přihrávce Hájka vedení domácím hráčům exostravský VÁCLAV KOMAČKA. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    44:34
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Vítkovice opět nezvládají svou další rozehrávku, kterou tentokráte Ostravané trestají! Prosadit se dokázal po individuální akci MATĚJ SMETÁK, který tak potrestal chybu domácích. Bez asistence.
    36:41 Dominik EICHNER - 3:2
     
    36:41
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravané se dostávají zpátky hry. Na rozdíl jediné branky snižuje skvělým důrazem DOMINIK EICHNER, který se prosazuje po skvělé přihrávce od Filipa Hrabala. Eichner tak zaznamenává druhý gól v dnešním utkání. Asistence: Filip Hrabal.
    32:16 Jan ŠEBESTA - 3:1
     
    32:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla paráda v podání Vítkovic! Ty dokázaly hrou na jeden dotek totálně rozebrat ostravskou obranu. Na konci této situace se ocitl JAN ŠEBESTA, před kterým zůstala jen prázdná brána a nebyl problém ji netrefit střelou z první. Ostravský gólman se totiž nedokázal včas přesunout. Asistence: Lukáš Pešat.
     
    22:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácím hráčům vychází další rychlá kombinační hra. Rychlá přihrávka na Součka na JOSEFA RÝPARA končí za zády Klobučníka. Asistence: Lukáš Souček.
    14:28 Dominik EICHNER - 1:1
     
    14:28
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Vedení domácím hráčům netrvalo příliš dlouho. Kombinační hra Ostravy přináší vyrovnávací branku. Souček dokázal zlikvidovat jednu střelu Ostravy, míček ale neudržel a na dorážku DOMINIKA EICHNERA už nedosáhl. Asistence: Wojciech Malajka.
    12:41 Marek BRÄUER - 1:0
     
    12:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je šok pro Ostravu! Ta měla v úvodu obrovskou herní převahu, domácím se ale povedla jedna rychlá přihrávka Gála na MARKA BRÄUERA, který z pravé strany od mantinelu propálil ostravského gólmana. Asistence: Ladislav Gál.

    MCh

    Branky a nahrávky: 13. Bräuer (Gál), 23. Rýpar (Souček), 33. Jan Šebesta (Pešat), 46. Komačka (Hájek), 58. Hájek (Jankulár), 60. Hájek (Souček) – 15. Eichner (Malajka), 37. Eichner (Hrabal), 45. Smeták


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Blakala) – Jankulár, Mertha, Nehera, Švajný, Ivan, Komačka – Firda, Jan Šebesta, Rýpar – Gál, Hájek, Pešat – Bräuer, Matejčík, Němec – Jurdzin, Krejčíř, Lukáč.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník (Laja) – Kuczera, Lipový, Šimíček, Heczko – Smeták, Kezua, Trulík – Šimčík, Jiří Šebesta, Eichner – Hrabal, Svačinka, Graclík – Malajka, Chvastek, Sládek – Klimscha, Zbořil.

    Rozhodčí: Libor Gavlas a Lukáš Mikula
    bahis siteleri