Kladno – Pardubice 6:5 (kon.) | Bohemians – Sparta 8:7 (kon.) | Otrokovice – Bulldogs 4:2 (kon.)
Vítkovice – Ostrava 6:3 (kon.) | Tatran – Liberec 11:3 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
11:3 (2:0, 4:1, 5:2)
FBC Liberec
Středa 28.09.2016, 18:00 • STODOLA Aréna Střešovice • Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    57:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    JAN KOLÍSKO takřka okamžitě napravil předchozí neproměněnou šanci, když se objevil na ose hřiště a potvrdil evidentní střešovickou dominanci. Asistence: Filip Ullmann.
     
    53:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Křížný pas Tomáše Marka doputoval na hůl LUKÁŠE VESELÉHO, který vyslal milimetrovou dělovku za Rebrova záda. Jenže na zvrat už je patrně pozdě. Asistence: Tomáš Marek.
     
    53:15
    Vyloučení v týmu Tatran Omlux Střešovice (Petr Heřmanský – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    52:38
    Tatran právě vstřelil branku!
    Druhý gól během necelých pěti minut pro MARKA BENEŠE! Rychlý pohyb pražského střelce vyšel excelentně a je z toho desítka v liberecké síti. Bez asistence.
     
    49:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    Florbalisté Střešovic ani přes rozhodnutý stav nepolevují a předvádí bezchybný ofenzivní výkon. Pohotovou střelou mimo dosah gólmana Svobody se prezentoval MAREK BENEŠ. Asistence: Tomáš Svačinka.
     
    45:08
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran nepřipouští ani nejmenší drama. Osmou trefu domácích má na svědomí JAN SVOBODA, který obešel několik soupeřů a nechytatelně vystřelil bekhendem. Asistence: Jan Kolísko.
     
    42:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostující družstvo koriguje průběžný výsledek. Mezi úspěšné střelce se zařadil MATĚJ KLUCHO. Uvidíme, zda tato situace Liberec povzbudí do dalších minut. Asistence: Radek Valeš.
     
    41:02
    Tatran právě vstřelil branku!
    Premiérovou trefu mezi dospělými si připisuje také šestnáctiletý JAN WOJNAR. Střešovice tak vedou o šest gólů. Asistence: Marek Beneš.
     
    39:51
    Domácí náskok mohl zvýšit Petr Brautferger, který ovšem nedokázal zamířit do odkryté klece!
     
    36:52
    Jaku Kolísko útočil na hattrick! Hráč změnil dráhu letícího míčku, ten ale minul tyč.
     
    33:11
    Tatran právě vstřelil branku!
    Trefil se jednou, trefil se podruhé! JAKUB KOLÍSKO těžil z momentu překvapení a poslal míček těsně kolem těla brankáře do sítě. Bez asistence.
     
    30:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    JAKUB KOLÍSKO zaznamenává první gól v nejvyšší soutěži. Základem celé akce byl výborný pas v podání Ondřeje Vítovce. Asistence: Ondřej Vítovec.
     
    28:52
    Tatran právě vstřelil branku!
    Brankový rozdíl mezi oběma mužstvy se zvětšuje. Tatran byl v poslední minutě aktivnější, čehož využil JAN KOLÍSKO. Asistence: Marek Deutsch.
     
    25:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Jednogólový rozdíl trval zhruba dvě minuty. Rychlou odpověď si připravil MIKULÁŠ KOMÁREK v podobě své druhé dnešní branky. Střešovický útočník předvedl výbornou ránu od postranního hrazení. Asistence: Petr Heřmanský.
     
    23:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se dostávají do kontaktu ve skóre! RADEK VALEŠ s překonal defenzivu soupeře a díky poctivé práci na brankovišti slavil trefu. Asistence: Tomáš Marek.
     
    19:43
    Tatran právě vstřelil branku!
    Pražané přidávají gól do šatny! V samém závěru prvního dějství se uvolnil MILAN MELIŠ a z první vypálil do nepokrytého místa. Asistence: Filip Ullmann.
     
    15:39
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí florbalisté otevírají skóre. Protiútok Střešovic završil střeleckým pokusem MIKULÁŠ KOMÁREK, jenž bez dlouhého zpracování nasměroval míček do horního rohu liberecké svatyně. Asistence: Petr Heřmanský.
     
    10:21
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Petr Salát – 2 minuty, Sekání).

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Komárek (Heřmanský), 20. Meliš (Ullmann), 26. Komárek (Heřmanský), 29. Ja. Kolísko (Deutsch), 31. Jak. Kolísko (Vítovec), 34. Jak. Kolísko, 42. Wojnar (Marek Beneš), 46. Svoboda (Ja. Kolísko), 50. Marek Beneš (Svačinka), 53. Marek Beneš, 58. Ja. Kolísko (Ullmann) – 24. Valeš (Marek), 43. Klucho (Valeš), 54. Veselý (Marek)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Mich. Rebro (Kafka) – Heřmanský, Deutsch, Fořt, Svačinka, Hudera, Vítovec, Řehoř, Ja. Kolísko – Komárek, Jak. Kolísko, Slavík – Marek Beneš, Meliš, Svoboda – Ullmann, Brautferger, Wojnar – Váňa.
    FBC Liberec: Svoboda (Stránský) – Klucho, Bitman, Blecha, Veselý, Strobach – Baudish, Hiadlovský, Böhm – Procházka, Valeš, Salát – Hůza, Marek, Šoltys – Böhm, Kořínek, Kroupa – Štěpán.

    Rozhodčí: Jiří Filipčík, Ondřej Filipčík

    Diváci: 380
    bahis siteleri