Vsetín – Třinec 4:10 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 2:1 (po pr.) | Chomutov – Kladno 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Ústí n/L 7:5 (kon.) | Havířov – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Kometa Brno – Pardubice 3:2 (kon.)
Žďár n/S – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | PZ Kladno – HC Plzeň 2:5 (kon.) | Letňany – K. Vary 7:3 (kon.)
HK MD Šumperk – Warriors Brno 3:1 (kon.) | Sparta – Kobra 15:0 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 6:5 (kon.)
Olomouc – Zlín 3:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
15:0 (5:0, 7:0, 3:0)
HC Kobra Praha
Středa 28.09.2016, 16:30 • Incheba aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že Sparta na domácím ledě rozstřílela výsledkem 15:0 hostující Kobru Praha, se s Vámi loučíme a u dalšího online přenosu na počtenou! (18:33:05)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z protiútoku zahrozili domácí a podařilo se jim pokořit hostujícího gólmana i po patnácté v zápase. Z předbrankového prostoru se prosadil PATRIK PRYMULA. Asistence: Marek Bláha, Marcel Čížek.
     
    59:20
    Střeštíkovi se podařilo zavést kotouč do třetiny domácích. Přihrál Rubešovi, jenže ten nedokázala překonat Švehláka střelou zápěstím.
     
    58:06
    Sparťané se nyní udrželi delší dobu před Schneiderem, vyslali na něj několik nebezpečných pokusů, avšak ani jeden neskončil patnáctým gólem. Hostující brankář raději kryje touš.
     
    56:55
    Ani jednomu mužstvu se nedaří dostat do zakončení, hra se nyní odehrává na rozhraních středního a útočného pásma na obou stranách.
     
    55:41
    Kobře se přesilovka nedaří, domácí dobře napadají a dostávají se i do své útočné třetiny.
     
    54:35
    Fiala střílel od modré čáry, jenže kotouč našel jen hostujícího clonícího hráče, Sparta se vzápětí osvobodila.
     
    54:02
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Bureš – 2 min., sekání).
     
    52:33
    Domácí Rubeš se prosmýkl před hostujícího gólmana, zblízka vystřelil, kotouč se vznesl do vzduchu, ale nepřevalil se za záda Schneidra.
     
    51:12
    Kobře se podařilo probojovat před Švehláka, nicméně Sparta ji do šance nepustila.
     
    49:50
    Proti Švehlákovi vyráží Kapal, tomu ale umístění do střelecké pozice komplikuje neodbytná sparťanská defenziva. Ani na třetí pokus se mu nedaří vystřelit a nebezpečí je tak zažehnáno.
     
    49:38
    Z boje o puk se od mantinelu vítězně osvobodil domácí Truhlář, puk ale zůstává v obranné třetině Sparty.
     
    45:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    DAVIDU VITOUCHOVI se z levého úhlu podařilo najít skulinku v nehlídaném prostoru brankoviště a bez problému zakončil. Bez asistence.
     
    44:02
    Hostující Koval vyváží puk, ale jeho týmu se v útočné třetině hraje s velkými obtížemi. Zakrátko se dění přesouvá zpět před Schneidera.
     
    40:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Týmy se ještě ani pořádně nerozjely po druhé přestávce po ledové ploše a SIMEON GLUZMAN už střílí třináctý sparťanský gól! Na poslední chvíli se mu podařilo zavěsit inkasovaný touš za Schneidera, který nestihl pokrýt celý prostor brankoviště. Asistence: Václav Rubeš.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dramatického zvratu jsme se nedočkali ani v této třetině. Sparta doslova drží Kobru pod krkem, která od ní schytala dalších sedm branek. V polovině zápasu se z brankoviště poroučel devětkrát pokořený Ondrík a na jeho místo nastoupil Schneider, který ještě do konce prostředního dějství schytal další tři góly. Útočných akcí Kobry, které by byly alespoň trochu nebezpečné, je jako šafránu. Vypadá to, že o výsledku utkání je již rozhodnuto.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Martina Martinková

    Petra Pilbauerová

    Branky a nahrávky: 3. Obadal (Gluzman, Rubeš), 7. Čermák (Čížek, Vandirek), 17. Prymula (Čermák, Čížek), 18. Pšenička (Klimo), 19. Gluzman (Rubeš), 21. Vitouch (Pšenička, Bláha), 22. Čížek (Čermák), 30. Čížek (Prymula), 31. Čížek, 32. Klimo (Vitouch), 37. Čermák (Čížek, Prymula), 38. Čermák (Kumpošt), 41. Gluzman (Rubeš), 46. Vitouch, 60. Prymula (Bláha, Čížek)


    HC Sparta Praha: Švehlák (Černý) – Bureš, Truhlář, Bláha, Vandirek, Najman, Slavíček, Guryevskiy, Zemchenkov, Kumpošt – Prymula, Pšenička, Klimo, Čermák, Čížek, V. Rubeš, Obadal, Vitouch, Gluzman.
    HC Kobra Praha: Ondrík (od 31. Schneider) – Fiala, Cichoň, Střeštík, Suda, Skalík – Ribarovski, Jaroš, Koval, Kuracina, Doležal, Šubert, Kapal, Ksandr, A. Rubeš.

    Rozhodčí: Vojtěchovský – Karda, Zháňal
    bahis siteleri