Vsetín – Třinec 4:10 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 2:1 (po pr.) | Chomutov – Kladno 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Ústí n/L 7:5 (kon.) | Havířov – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Kometa Brno – Pardubice 3:2 (kon.)
Žďár n/S – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | PZ Kladno – HC Plzeň 2:5 (kon.) | Letňany – K. Vary 7:3 (kon.)
HK MD Šumperk – Warriors Brno 3:1 (kon.) | Sparta – Kobra 15:0 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 6:5 (kon.)
Olomouc – Zlín 3:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
15:0 (5:0, 7:0, 3:0)
HC Kobra Praha
Středa 28.09.2016, 16:30 • Incheba aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    59:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z protiútoku zahrozili domácí a podařilo se jim pokořit hostujícího gólmana i po patnácté v zápase. Z předbrankového prostoru se prosadil PATRIK PRYMULA. Asistence: Marek Bláha, Marcel Čížek.
     
    59:20
    Střeštíkovi se podařilo zavést kotouč do třetiny domácích. Přihrál Rubešovi, jenže ten nedokázala překonat Švehláka střelou zápěstím.
     
    58:06
    Sparťané se nyní udrželi delší dobu před Schneiderem, vyslali na něj několik nebezpečných pokusů, avšak ani jeden neskončil patnáctým gólem. Hostující brankář raději kryje touš.
     
    54:02
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Bureš – 2 min., sekání).
     
    52:33
    Domácí Rubeš se prosmýkl před hostujícího gólmana, zblízka vystřelil, kotouč se vznesl do vzduchu, ale nepřevalil se za záda Schneidra.
     
    45:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    DAVIDU VITOUCHOVI se z levého úhlu podařilo najít skulinku v nehlídaném prostoru brankoviště a bez problému zakončil. Bez asistence.
     
    40:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Týmy se ještě ani pořádně nerozjely po druhé přestávce po ledové ploše a SIMEON GLUZMAN už střílí třináctý sparťanský gól! Na poslední chvíli se mu podařilo zavěsit inkasovaný touš za Schneidera, který nestihl pokrýt celý prostor brankoviště. Asistence: Václav Rubeš.
     
    37:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    ERIKU ČERMÁKOVI se podařilo prokličkovat skrze obranu hostující týmu, která se mu jeho únik pokusila překazit zákrokem mimo rámec pravidel fair play. I tak se ale sparťanskému střelci podařilo puk prostrčit mezi beton a levou tyčku brankové konstrukce. Máme tady druhý sparťanský hattrick! Asistence: Jakub Kumpošt.
     
    36:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Čížek z pravého rohu ledového plochy nahrál do mezikruží připravenému ERIKU ČERMÁKOVI, který tvrdým projektilem překonal i druhého brankáře Kobry. Asistence: Marcel Čížek, Patrik Prymula.
     
    31:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po vyhraném buly se ke kotouči přihnal MICHAL KLIMO, který z pravého kruhu na vhazování prostřelil i brankářskou dvojku hostí. Výměna brankářů se hostím prozatím příliš nevyplácí. Asistence: David Vitouch.
     
    30:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    MARCEL ČÍŽEK se může radovat z hattricku! U levé paty obdržel puk od Čermáka a okamžitě využil příležitosti, když Ondrík ležel v brankoviště. Sparťanský kanonýr neváhal a žabičkou mu puk přehodil přes pravý beton. Bez asistence.
     
    29:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Patrik Prymula přenechal puk MARCELU ČÍŽKOVI, který si prudkou střelou připsal druhý zářez v tomto utkání. Asistence: Patrik Prymula.
     
    27:30
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    21:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Čermák z pravé strany přihrál MARCELU ČÍŽKOVI, který zakončil v podstatě do prázdné brány. Asistence: Erik Čermák
     
    20:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    DAVID VITOUCH vypálil zprava v mezikruží nepříjemnou ránu na hostujícího brankáře, Vitouch ještě čekal na teč na levé straně před brankovištěm, ale puk se nakonec i bez jeho pomoci proskákal za záda Ondríka. Asistence: Ondřej Pšenička, Marek Bláha.
     
    19:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    SIMEON GLUZMAN sebevědomě zpracoval přihrávku Rubeše z levého kruhu a těsně zamířil přímo pod horní spojnici brankové konstrukce. Asistence: Václav Rubeš.
     
    17:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta si během první třetiny vytváří již čtyřbrankové vedení prostřednictvím ONDŘEJE PŠENIČKY. Hostující mančaft naprosto podléhá nátlaku domácího týmu. Asistence: Michal Klimo.
     
    16:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Čermák vybruslil před Ondríka, kde nahrál připravenému PATRIKU PRYMULOVI. Ten z první okamžitě vystřelil. Asistence: Erik Čermák, Marcel Čížek.
     
    12:33
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Najman – 2 min., držení protihráče).
     
    12:22
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jaroš – 2 min., vražení na hrazení).
     
    6:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Čížek přenechal kotouč před samotnou hranicí brankoviště ERIKU ČERMÁKOVI, který vystřelil přímo nad lapačku Ondríka. Asistence: Marcel Čížek, Roman Vandirek.
     
    2:06
    Sparta právě vstřelila gól!
    Z levého úhlu před brankovištěm vystřelil JIŘÍ OBADAL, jehož projektil prosvištěl přímo mezi betony hostujícího gólmana Ondríka. Asistence: Simeon Gluzman, Václav Rubeš.

    Martina Martinková

    Petra Pilbauerová

    Branky a nahrávky: 3. Obadal (Gluzman, Rubeš), 7. Čermák (Čížek, Vandirek), 17. Prymula (Čermák, Čížek), 18. Pšenička (Klimo), 19. Gluzman (Rubeš), 21. Vitouch (Pšenička, Bláha), 22. Čížek (Čermák), 30. Čížek (Prymula), 31. Čížek, 32. Klimo (Vitouch), 37. Čermák (Čížek, Prymula), 38. Čermák (Kumpošt), 41. Gluzman (Rubeš), 46. Vitouch, 60. Prymula (Bláha, Čížek)


    HC Sparta Praha: Švehlák (Černý) – Bureš, Truhlář, Bláha, Vandirek, Najman, Slavíček, Guryevskiy, Zemchenkov, Kumpošt – Prymula, Pšenička, Klimo, Čermák, Čížek, V. Rubeš, Obadal, Vitouch, Gluzman.
    HC Kobra Praha: Ondrík (od 31. Schneider) – Fiala, Cichoň, Střeštík, Suda, Skalík – Ribarovski, Jaroš, Koval, Kuracina, Doležal, Šubert, Kapal, Ksandr, A. Rubeš.

    Rozhodčí: Vojtěchovský – Karda, Zháňal
    bahis siteleri