ELITE PRAHA – Královské Vinohrady 5:4 (po pr.) | Bohemians - NE – Liberec 5:1 (kon.) | Chodov – Ostrava 9:5 (kon.)
Olomouc – Panthers 5:3 (kon.) | Jičín – Židenice 4:2 (kon.)
po prodl.
ELITE PRAHA
5:4 (1:3, 0:0, 3:1 - 1:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Středa 28.09.2016, 12:00 • Sportovní hala Děkanka, Praha • ČEZ Extraliga žen • 3. kolo
     
    62:27
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. PETRA NOSKOVÁ dostala míček za obranu Vinohrad a tváři v tvář Vyrobíkové si věděla rady. Na její kličku do bekhendu byla brankářka Vinohrad krátká. Asistence: Aneta Šmídová.
     
    52:25
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    A je rázem opět vyrovnáno. Šest vteřin před návratem Vranové z trestné lavice dokázala dorazit míček do domácí branky ANETA TVRZNÍKOVÁ. Bez asistence.
     
    51:39
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Tak to se na to podívejme. Hubáčková předvedla čemu se říká bojovnost. Domácí hráčka vybojovala míček za brankou Vinohrad a poté ho naservírovala přesně na hokejku IVANY MIKLÍKOVÉ, která ve vlastním oslabení obrací stav utkání na stranu Elite. Asistence: Zuzana Hubáčková.
     
    44:58
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Je rázem vyrovnáno. Z rohu dostala před branku nabito ELIŠKA REISCHLOVÁ, která propálila Vyrobíkovou střelou po zemi. Asistence: Petra Nosková.
     
    44:12
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Předchozí neproměněná šance domácí hráčky mrzet nemusí. O chvíli později se dokázala prosadit KRISTÝNA VRANOVÁ. Asistence: Eliška Reischlová.
     
    14:02
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Domácím se daří snížit. Co je to důraz na brankovišti nyní předvedla ANETA ŠMÍDOVÁ. Asistence: Eliška Reischlová.
     
    07:05
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Chyba v obraně Elite znamená třetí branku Vinohrad. Jedna z domácích hráček špatně rozehrála. Míček poslala přesně na hůl ZUZANĚ MACUROVÉ, která to z první napálila přímo za záda Gécové. Bez asistence.
     
    03:07
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Aktivita se hostujícím hráčkám vyplácí. Nyní zakončovala z dorážky do odkryté klece PETRA HONZOVÁ. Asistence: Aneta Tvrzníková
     
    02:25
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky předvedly rychlý kontr, který zakončila přesnou střelou NATÁLIE BARTOŠOVÁ. Asistence: Kateřina Trunečková.

    Alan Šrámek


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. A. Šmídová (Reischlová), 45. Vranová (Reischlová), 45. Reischlová (Nosková), 52. Miklíková (Hubáčková), 63. Nosková (A. Šmídová) – 3. Bartošová (Trunečková), 4. Honzová (Tvrzníková), 8. Macurová, 53. Tvrzníková


    ELITE PRAHA: Gécová (Zelená) – Divišová, Vranová, M. Nováková, N. Mrázková, Hubáčková, Hnátová – A. Šmídová, Pechánková, Nosková – Vejdělková, Ryman, Miklíková – Fellerová, Neubergerová, Reischlová – Denková, Veharová.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (A. Kutnarová) – F. Kutnarová, Sladkovská, Čermáková, Lingová – Reichová, Macurová, Tvrzníková – Jarešová, Honzová, Trunečková – Bursová, Bartošová, Zelníčková – Šádková, Bartůňková, Vavřinová – Dobisíková, Trunečková.

    Rozhodčí: Jan Knap a Martin Kněžík

    Diváci: 60
    bahis siteleri