ELITE PRAHA – Královské Vinohrady 5:4 (po pr.) | Bohemians - NE – Liberec 5:1 (kon.) | Chodov – Ostrava 9:5 (kon.)
Olomouc – Panthers 5:3 (kon.) | Jičín – Židenice 4:2 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
9:5 (1:0, 6:4, 2:1)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Středa 28.09.2016, 16:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen • 3. kolo
     
    54:00
    Chodov právě vstřelil branku!
    Další pohledná a hlavně rychlá akce domácích, která končí brankou. Řepková v situaci 2 na 1 v plné rychlosti přihrála na nabíhající KAROLÍNU SUCHOU, která bez problémů dopravila míček na místo určení. Asistence: Karolína Suchá.
     
    52:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovské hráčky vystihly rozehrávku soupeřek a po krásné kombinaci na jeden dotek zakončovala do prázdné branky TEREZA URBÁNKOVÁ. Ostravská lavička ještě reklamuje způsob, jakým chodovské florbalistky zachytily jejich rozehrávku, ale rozhodčí neviděli nic, co by bylo v rozporu s pravidly a branka tak platí. Asistence: Magdaléna Klímová.
     
    45:51
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Míček z hole Šuranyiové pomalu projel kolem několika chodovských hráček až ke zcela volné Káčové, která přehodila Provázkovou a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Zuzana Šuranyiová.
     
    37:58
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hostující hráčky bleskově odpovídají. MARKÉTA VRLÍKOVÁ pláchla svým strážkyním a sama proti Provázkové si věděla rady, když nic nevymýšlela a střelou švihem rozvlnila síť za zády chodovské brankářky. Bez asistence.
     
    37:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tožičková předvedla pěknou individuální akci, na jejímž konci oslovila TEREZU URBÁNKOVOU, která neměla problém trefit odkrytou ostravskou branku. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    35:56
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky ale nakonec přesilovku využívají. TEREZA URBÁNKOVÁ chytře nastřelila míček před branku, odkud ho do vlastní branky ztečovala jedna z bránících hráček Ostravy. Asistence: Petra Beránková.
     
    33:36
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Před brankovištěm Provázkové zůstal volně poskakující míček, který obránkyně Chodova nedokázaly odpálit do bezpečí. Toho využila MARTINA PODROUŽKOVÁ, která ho poslal za záda bezmocné Provázkové. Asistence: Zuzana Šuranyiová.
     
    30:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    MARTINA ŘEPKOVÁ se uvolnila od mantinelu a tváří v tvář Tomšové nezaváhala a posílá svůj tým do tříbrankového trháku. Asistence: Karolína Suchá.
     
    27:55
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Jeden gól za druhým nám nabízejí aktérky zápasu. ANDREA PASTUŠKOVÁ se nyní řídila heslem: "Když nevíš co s míčkem, vystřel." a její projektil zapadl za záda Provázkové. Bez asistence.
     
    27:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po pravém křídle se prohnala KAROLÍNA SUCHÁ, která střelou na bližší tyč nad rameno Tomšové zvyšuje na 4:1. Bez asistence.
     
    24:56
    Chodov právě vstřelil branku!
    Poté, co se domácí florbalistky ubránily hostující přesilovce, navyšují svůj náskok. po přihrávce Řepkové se do černého trefuje GABRIELA TOŽIČKOVÁ. Asistence: Martina Řepková.
     
    22:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí si ale berou vedení bleskově zpátky, když střela GABRIELY TOŽIČKOVÉ proskákala až do branky. Asistence: Magdaléna Klímová.
     
    21:24
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Neproměněné trestné střílení nemusí hostující florbalistky vůbec mrzet, neboť v následné přesilové hře dokázala Provázkovou překvapit NELA ŠKOPKOVÁ. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    09:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí florbalistky otevírají gólový účet dnešního utkání, když se z předbrankového prostoru dokázala prosadit MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ. Asistence: Tereza Urbánková.

    Lukáš Vacuška

    Branky a nahrávky: 10. Plášková (Urbánková), 23. Tožičková (Klímová), 25. Tožičková (Řepková), 28. Suchá, 31. Řepková (Suchá), 36. Urbánková (Beránková), 38. Urbánková (Tožičková), 53. Urbánková (Klímová), 54. Suchá (Řepková) – 22. Nela Škopková (Pastušková), 28. Pastušková, 34. Podroužková (Šuranyiová), 38. Vrlíková, 46. Káčová (Šuranyiová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Ranochová) – Jiráková, Pitterlingová, Tožičková, Vrbová, Suchá, Lacková, Klímová, Urbánková, Plášková, Řepková, J. Vávrová, Beránková (C), Jůzová, Syslová, Tůmová.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Holubová) – Kahánková, Vavrečková, Kotzurová, Podroužková, Jurečková, Zuzaníková, Kajfoszová (C) – Vrlíková, Šrotová, Šuranyiová, Šablaturová, Nikol Škopková, Nela Škopková, Káčová, Kapcová, Pastušková.

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek a Martin Reichelt
    bahis siteleri