Krnov – Wolves Č. Těšín 8:2 (kon.) | SHK Hodonín B – Uh. Hradiště 4:8 (kon.) | Rosice – Břeclav 9:4 (kon.)
Boskovice – Velká Bíteš 8:4 (kon.) | Uničov – Uh.Brod 2:4 (kon.) | Kroměříž – VHK ROBE Vsetín B 9:4 (kon.)
Vel. Meziříčí – Blansko 5:0 (kon.) | Orlová – Nový Jičín B 14:4 (kon.) | Rožnov p. R. – Bohumín 0:0 (odl.)
konec
SHK Hodonín B
4:8 (2:2, 2:2, 0:4)
HC Uherské Hradiště
Středa 28.09.2016, 14:30 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín B: Luner, Zollpriester – Weber, Talán, Přikryl, Crlík, Výmola (C), Štěpanovský – Cekr, Venclík, Koubek, Ling (A), Šála, Škriba, Jurásek (A), Tomi, Garčic

    HC Uherské Hradiště: Jakubčík, Barvík – Lišaník, Kojecký (A), Foltýn, Janíček, Kubal, Nohál, Šrenk, Fridrich (A), Zlámal, Hruboš, Dobeš, Kršjak, Bednařík

    Rozhodčí: Vepřek – Husák, Šustr.
     
    Zatím se na hrací ploše objevili pouze hokejisté z Uherského Hradiště, domácí organizátoři navíc musejí řešit trable s časomírou, která se rozhodla (doufejme že na krátko) vypovědět službu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:47
    Jelikož na hodonínském zimním stadionu stále nefunguje časomíra, budu vám přinášet alespoň přibližný časový údaj z každého komentáře. Hodonínští hokejisté byli netrpěliví na modré čáře, píská se postavení mimo hru.
     
    01:26
    Zlámal dorážel odraženou střelu od zadního mantinelu, jenže Zollpriester se stačil přesunout k první tyči a vytěsnit kotouč ramenem! První velká šance utkání.
     
    02:10
    Po velké šanci hostujícího mužstva se dopředu vydali i Drtiči a přiměli soupeře k vyhození puku na zakázané uvolnění.
     
    03:03
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou od úvodního buly aktivnější v pohybu, za což jsou odměněni vedoucí brankou! Nohál dokázal podržet kotouč v útočném pásmu při signalizované výhodě a nadvakrát prostrčil puk na osu hřiště k PAVLU KUBALOVI. Ten jej nekompromisním příklepem poslal mezi betony Zollpriestera. Asistence: Filip Nohál.
     
    04:03
    Uherské Hradiště se tlačí i nadále do útočného pásma a vytváří si nemalý tlak.
     
    04:33
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Záhy je to již o dvě branky! Bednařík narýsoval perfektní přihrávku napříč pásmem na hůl PETERA KRŠJAKA, ten bez přípravy zamířil do vrchních pater hodonínské klece. Velice pohledná akce. Asistence: Tomáš Bednařík.
     
    05:17
    Vyloučení v týmu HC Uherské Hradiště (Tomáš Kojecký – 2 min., faul kolenem).
     
    05:28
    Hosté si dokáží vytvářet gólové příležitosti i v oslabení! Do brejku ujel Hruboš, který dobruslil nahozený kotouč a napálil jej golfákem na Zollpriestera! Hodonínský brankář byl na svém místě.
     
    06:45
    Talán se ocitl ve vynikající střelecké příležitosti, naneštěstí pro hodonínskou střídačku mu jeden z bránících hokejistů v pravý čas nadzvihl čepel hole.
     
    07:10
    Vyloučení v týmu HC Uherské Hradiště (Filip Nohál – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    08:15
    Celek Uherského Hradiště je již ve čtyřech, k tomu všemu měl ideální příležitost ke skórování Kubal, který opět ujel nepozorné domácí defenzívě do brejkové situace.
     
    09:10
    Hosté v plném počtu.
     
    09:23
    Koubek vybruslil s pukem na holi podél pravého hrazení, jenže pouze nastřelil hostujícího brankáře přímo do hrudi.
     
    10:15
    Šálova formace nemůže ani po dlouhém střídání slézt z ledu,spolu s Garčicem a Cekrem byli pod obrovským tlakem a raději vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    11:13
    Kršjak výborně hlídkoval před domácím brankovištěm a čekal na nějaké nahození, nakonec se dostal k dorážce sražené střely, se kterou si ovšem Zollpriester dobře poradil.
     
    12:56
    Drtičům se vůbec nedaří přechod do útočné fáze, tentokrát se z pokusu o důrazný forčeking vyklubal úmyslný ofsajd.
     
    13:53
    Vyloučení v týmu HC Uherské Hradiště (Tomáš Kojecký – 2 min., podražení).
     
    14:19
    Bývalý hráč hodonínské juniorky Lišaník dokázal z rohu kluziště osvobodit své kolegy a spěchá na střídačku.
     
    14:29
    SHK Hodonín B právě vstřelil gól! RICHARD GARČIC prokazuje svou kvalitu v záložním týmu a proměňuje třetí přesilovou hru domácích v gól! Hodonínského útočníka našel neobsazeného na levém křídle Ling, garčicovi už pak nedělalo sebemenší problémy rozvlnit síť. Asistence: Ondřej Ling.
     
    16:03
    SHK Hodonín B právě vstřelil gól!
    RICHARD GARČIC se gólově představuje podruhé, tentokráte to bylo díky individuální akci! Hodonínský mladík ukořistil kotouč ve středním pásmu, ze dvou obránců v červených resech si udělal slalomové branky a před gólmanem Barvíkem nezaváhal – zavěsil kotouč přímo pod horní tyč. Bez asistence.
     
    17:43
    Škriba se odhodlal ke střele přes obránce, dokonce si i dobruslil odražený kotouč, jenže běkhendová dorážka skončila pouze na betonech brankáře Barvíka.
     
    18:29
    Hokejisté v modrých dresech výrazně ožili v posledních minutách hry, přidali na pohybu a důrazněji se tlačí do zakončení. Alespoň prozatím to stačilo na vyrovnání skóre zápasu.
     
    19:36
    Hruboš posílal střílenou přihrávku od modré čáry přímo do míst, kde stínoval Fridrich na brankovišti, jenže druhý jmenovaný neusměrnil kotouč mezi tři tyče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Prvních dvacet minut přineslo dvě naprosto odlišné fáze hry. Prvních bezmála patnáct minut zcela patřilo svěřencům Roberta Pochylého, kteří bezesporu kralovali na ledové ploše, což využili na přelomu čtvrté a páté minuty dvěma slepenými brankami. Podobný kousek se povedl i záložnímu mužstvu Baníku zásluhou Richarda Garčice, takže po první části hry svítí na již opravené časomíře nerozhodné skóre 2:2. Další třetina začne přibližně v 15:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Lišaník vystihl rozehrávku Baníku na modré čáře, a přestože měl spoustu času na zpracování puku, vypálil z první. Rána mu vůbec nesedla, kotouč tak tak doplachtil do rohu kluziště.
     
    21:47
    Jurásek dostal kotouč k levé tyči a místo toho, aby jej pokusil procpat za Barvíka, se snažil ještě vyšperkovat celou akci přihrávkou skrz brankoviště na Koubka. Ten trestuhodně míjí odkrytou klec.
     
    23:05
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Po obrovské šanci domácího Škriby přichází trest na opačné straně kluziště! PAVEL KUBAL i s trochou štěstí proskočil mezi obránci, následně před brankářem Zollpriesterem zaházel rameny, poslal jej na opačnou stranu a zakončil do prázdné klece. Bez asistence.
     
    24:10
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté pokračují v nastaveném trendu z první třetiny, a to ve slepených brankách! ADAM HRUBOŠ pohodlně doráží střelu Zlámala, která se odrazil od betonů domácího brankáře. Hodonínská defenzíva Zollpriesterovi vůbec nepomohla, ten se tak marně natahoval proti následné dorážce. Asistence: Tomáš Zlámal, Dalibor Fridrich.
     
    25:51
    Talán sice dobře dobruslil nahozený kotouč na zadní mantinel, ovšem s rozehrávkou již měl daleko větší problémy a jeho pas nenašel žádného adresáta. Hrát tak mohou opět hosté.
     
    26:52
    SHK Hodonín B právě vstřelil gól!
    Je to jasné, RICHARD GARČIC si hlasitě říká o místo v základní sestavě A – týmu! Hodonínský útočník si nejprve prohodil dezorientovaného Janíčka mezi bruslemi a následně vyslal enchytatelný projektil do vzdálenější šibenice! Bez asistence.
     
    27:05
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín B (Adam Štěpanovský – 2 min., držení protihráče).
     
    28:38
    Hokejisté Uherského Hradiště sice drží své pozioce v útočném pásmu, zatím ovšem hrají přesilovou hru pasivně, co se střelecké aktivity týče.
     
    29:05
    Domácí v plném počtu.
     
    29:10
    Vyloučení v týmu HC Uherské Hradiště (Lukáš Foltýn – 2 min., hrubost).
     
    30:06
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín B (Ondřej Ling – 2 min., hákování).
     
    30:45
    Zollpriester si raději pohlídal Kršjakovo nahození ze středního pásma v rukavici za cenu vhazování v obranném pásmu.
     
    31:10
    Foltýn se vrací z trestné laivce, začíná zhruba minutová přesilovka Uherského Hradiště pět na čtyři.
     
    32:06
    Tu hostující mužstvo nevyužívá, Ling je také zpět na ledě a Drtiči jsou kompletní.
     
    32:26
    SHK Hodonín B právě vstřelil gól!
    Spolupráce členů první formace konečně zafungovala, takže v Hodoníně máme opět vyrovnaný stav! Tomi kreativně našel hůl veterána ZDEŇKA JURÁSKA, který se ukázkově opřel do kotouče a výstavní ranou pod horní tyč vyrovnává stav utkání! Asistence: Jakub Tomi.
     
    33:50
    Vyloučení v týmu HC Uherské Hradiště (Peter Kršjak – 2 min., sekání).
     
    34:51
    Weber trestuhodně nechal kotouč za svým pohybem na modré čáře, čehož hosté mohli využít k brejku. Hodonínská lavička si nakonec mohla oddechnout, protože uniknuvší dvojici nevyšla finální přihrávka.
     
    35:44
    Crlík mohl těžit z vynikající individuální akce Tomiho, který nejprve obešel statického obránce Kojeckého a následně vybídl mladého hodonínského zadáka ke skórování. Jen ale "z jedničky" pouze nastřelil Barvíka do hrudi.
     
    35:50
    Hosté v plném počtu.
     
    36:52
    Drtiči vypouští souboje v obranném pásmu a dávají tak soupeři možnost souvislého tlaku.
     
    37:39
    Ovšem pouze do chvíle, kdy se na ledě objeví první formace domácích! Zdeněk Jurásek dostal za jedno střídání tři tutové nabídky ke vstřelení vedoucí branky, ovšem dvakrát jimi pohrdl a jednou dokonce zcela promáchl klouzající puk.
     
    38:51
    Obránce Weber čistě odebírá Bednaříkovi kotouč, a může tak založit útočnou akci směrem na opačnou stranu kluziště.
     
    39:25
    To se ovšem nepovedlo, Hodoňané nedostali kotouč obranného pásma a dostali se pod zámek hostujícího celku. Při první příležitosti vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ani po čtyřiceti minutách nelze jednoznačně tvrdit, které z mužstev má blíže ke třem bodům. Prostřední dějství proběhlo velice podobně, jako to první. Hokejisté Uherského Hradiště v něm vedli o dvě branky po gólech Pavla Kubala a Adama Hruboše. Jenže Oranjes opět dokázali vyrovnat, v sedmadvacáté minutě zkompletoval hat-trick Richard Garčic a o šest minut později se k němu do seznamu střelců připsal Zdeněk Jurásek. Další třetina začne přibližně v 16:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Ling byl na brankovišti poněkud důraznější, než by se líbilo jeho bývalému spoluhráči z hodonínské juniorky Lišaníkovi, který jej několikrát počastoval žduchnutím do zad. zatím bez odezvy hodonínského forvarda.
     
    41:20
    Jurásek si chtěl obhodit Foltýna mezi kruhy, jenže hostující útočník jeho úmysl postřehnul a dobře jej vykleknul.
     
    42:28
    Lingův přechod přes útočnou modrou čáru nepatřil mezi ukázkové, píská se postavení mimo hru, buly nařízeno ve středním pásmu.
     
    42:51
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté si opět berou své vedení zpět zásluhou DAVIDA ŠRENKA! Uhersko-hradišťský útočník převzal kotouč od Nohála v rohu kluziště, vybruslil s ním na osu hřiště a bekhendem procedl kotouč výstrojí brankáře Zollpriestera až za brankvoou čáru. Asistence: Filip Nohál.
     
    43:49
    Škriba ideální přihrávkou z prvního doteku zařídil svému mužstvu hladký průchod středním pásmem, kotouč může vyvážet Koubek.
     
    45:07
    Hosté v posledních třiceti vteřinách zcela zamkli svého soupeře v obranném pásmu, ze sevření Hodonín vysvobodila až obětavost Štěpanovského, který zblokoval Šrenkovu ránu příklepem.
     
    45:32
    Garčic mohl přidat již čtvrtou branku, když se k němu příhodně odrazil kotouč v bezprostřední blízkosti brankoviště, jenže jeho tvrdé zakončení příklepem neskutečně lapl gólman Barvík!
     
    46:06
    Kršjak je dnes velice nepříjemným hráčem pro domácí defenzívu. Je zarputilý, bruslivý a důrazný zejména v předbrankovém prostoru. I nyní dělal paseku před Zollpriesterem na hranici brankoviště, dokud jej nezneškodnil Štěpanovský.
     
    47:18
    Zollpriester vyráží nepříjemnou přízemní ránu z hole Hruboše mimo hrací plochu, vhazování v obranném pásmu Hodonína.
     
    48:37
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Absolutně neuvěřitelná situace, po nahození kotouče od modré čáry oba hodonínští zadáci naprosto nesmyslně vyrazili vpřed a propadli. FILIP NOHÁL s Pavlem Kubalem tak dlouho osamoceni doráželi kotouč, až jej dotlačili za brankovou čáru. Z branky se raduje první jmenovaný. Asistence: Pavel Kubal.
     
    49:48
    Vyloučení v týmu HC Uherské Hradiště (Pavel Dobeš – 2 min., hákování).
     
    50:40
    Jakub Tomi hraje dobrý zápas směrem dopředu, v přesilovkovém postavení našel dobře postaveného Linga mezi kruhy, který ale pouze nastřelil brankáře Barvíka.
     
    51:48
    Hosté v plném počtu, krátce po návratu Dobeše na led hosté vyhazují puk přes všechny čáry – icing.
     
    52:25
    Šrenk se vůbec nedohodl s Kojeckým na tom, kam že si to má sjet pro přihrávku, proto se situace opakuje. Píská se zakázané uvolnění, vhazování před Barvíkem.
     
    53:03
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Kubal přenechal do tandemu na levém kruhu kotouč DAVIDU ŠRENKOVI, který puk otřel o nejbližšího bránícího hráče a poslal jej tak trochu se štěstím mimo dosah Zollpriestera ke vzdálenější tyči. Asistence: Pavel Kubal.
     
    53:27
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté definitivně rozhodují o tom, že si s sebou povezou domů všechny tři body. Kapitán DALIBOR FRIDRICH dokázal dorazit střelu Zlámala u bližší tyč a upravuje tak skóre na rozdíl čtyř branek. Asistence: Tomáš Zlámal.
     
    55:43
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín B (Ondřej Ling – 2 min., podražení).
     
    56:30
    Gólman barvík nerozehrál vyhození hodonínských vůbec dobře a málem namazal Garčicovi na čtvrtý gól, tomu kotouč naštěstí pro Uherské Hradiště sjel pod čepelí hole.
     
    57:16
    Garčic se dokázal individuálně prosadit napodruhé, udělal vynikající kličku za bruslemi na dlouhou ruku, ze které dokázal pouze orazítkovat jednu z tyčí brankové konstrukce za Barvíkem.
     
    57:43
    Drtiči jsou kompletní, Ling již krouží na ledové ploše.
     
    58:51
    Zlámal se prohnal kolem Crlíka s neuvěřitelnou lehkostí, jeho krásné akci chyběla pouze gólová tečka v podobě přesného zakončení.
     
    59:26
    Vyloučení v týmu HC Uherské Hradiště (Tomáš Bednařík – 2 min., hrubost).
     
    Konec zápasu.
     
    Po šedesáti minutách je o vítězi rozhodnuto! B – tým hodonínských Drtičů dokázal s celkem z Uherského Hradiště držet krok jenom dvě třetiny, poté se strhla gólová smršť hostí, kteří dokázali během jedenácti minut vsítit čtyři branky.
     
    To je ode mě vše, rád bych vás touto cestou pozval ke sledování večerního přenosu, od 18 hodin vyjede ke svému mistorvskému utkání domácí A – tým, který se střetne s Draky ze Šumperka. Utkáním vás slovem provede můj kolega Ivan Hochman. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za přízeň a přeji hezký zbytek středečního dne. (16:38:22)

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 15. Garčic (Ling), 17. Garčič, 27. Garčic, 33. Jurásek (Tomi) – 4. Kubal (Nohál), 5. Kršjak (Bednařík), 24. Kubal, 25. Hruboš (Zlámal, Fridrich), 43. Šrenk (Nohál), 49. Nohál (Kubal), 54. Šrenk (Kubal), 54. Fridrich (Zlámal)


    SHK Hodonín B: Zollpriester (Luner) – Weber, Talán, Přikryl, Crlík, Výmola (C), Štěpanovský – Cekr, Venclík, Koubek, Ling (A), Šála, Škriba, Jurásek (A), Tomi, Garčic.
    Trenéři: Zdeněk Jurásek, Petr Krupica.

    HC Uherské Hradiště: Barvík (Jakubčík) – Lišaník, Kojecký (A), Foltýn, Janíček, Kubal, Nohál, Šrenk, Fridrich (A), Zlámal, Hruboš, Dobeš, Kršjak, Bednařík.
    Trenér: Robert Pochylý.

    Rozhodčí: Vepřek – Husák, Šustr
    bahis siteleri