Třinec – Chomutov 5:1 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:0 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 4:3 (po pr.)
Olomouc – Liberec 2:1 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Sparta – Zlín 5:1 (kon.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
HC Kometa Brno
Pátek 30.09.2016, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:16 Vojtěch NĚMEC - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    64:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! V prodloužení se šťastnějším týmem stali hosté, konkrétně VOJTĚCH NĚMEC, jenž dostal kotouč od Kvapila přímo před branku a zcela osamocený měl mnoho času na to, aby si položil Štěpánka a následně rozhodl zápas blafákem do bekhendu! Asistence: Marek Kvapil a Peter Trška.
    59:11 Tomáš ROLINEK - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V Pardubicích vybuchl gejzír radosti! Kapitán TOMÁŠ ROLINEK dostal přihrávku přímo před branku, krásně se uvolnil, rozhodil Vejmelku a zakončil přesně! Asistence: Petr Hubáček.
     
    49:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    To byla hrubka jako hrom! Pardubičtí obránci ztratili puk v mezikruží svého obranného pásma a k puku se dostal JAN HRUŠKA, který střelou švihem trefil mezírku pod rukou Jakuba Štěpánka. Bez asistence.
    49:01 Jan HRUŠKA - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
    35:21 Marcel HAŠČÁK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Když to pořádně sedne, brankář je většinou bez šance! To teď potvrdil MARCEL HAŠČÁK, který dostal přesnou přihrávku na kruh pro vhazování a zápěstím vymetl levý horní růžek Štěpánkovy branky. Asistence: Jozef Kováčik.
    24:26 Tomáš ROLINEK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po nevydařené přesilovce se Pardubice přece jen dostávají do vedení! Alexandre Mallet vyslal z rohu hřiště kotouč před branku, kde číhal TOMÁŠ ROLINEK a trochu se štěstím dostal kotouč do branky přes Vejmelkův beton. Asistence: Alexandre Mallet a David Tomášek.
    20:45 Marcel HAŠČÁK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tenhle gól měl myšlenku! Jozef Kováčik zachoval chladnou hlavu a od modré čáry vyslal před bránu Dynama střílenou nahrávku. MARCEL HAŠČÁK do ní poté pouze vložil hůl a šikovně puk usměrnil za záda dezorientovaného Jakuba Štěpánka. Asistence: Jozef Kováčik, Martin Zaťovič.
    12:03 Petr HUBÁČEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Na druhé straně ještě krásnější úřad Dynama Pardubice! Nicholas Schaus se rozjel s kotoučem prakticky přes celé hřiště, prokličkoval mezi všemi hráči Komety, poslednímu obránci nasadil "housle" a našel před bránou úplně volného PETRA HUBÁČKA, jenž zametl kotouč do prázdné branky! Asistence: Nicholas Schaus a Michal Bárta.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 13. Hubáček (Schaus, Bárta), 25. Rolinek (Mallet, Tomášek), 60. Rolinek (Hubáček) – 21. Haščák (Kováčik, Zaťovič), 36. Haščák (Kováčik), 50. Hruška, 65. V. Němec (M. Kvapil, Trška)


    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (Maxwell) – Schaus, Ščotka, Leduc, Ovčačík, Bokroš, Havlík, Nedbal – P. Sýkora, Redenbach, Klimenta – Bárta, Nahodil, Hubáček – Mallet, Tomášek, Rolinek – Zadina, T. Kaut, Rapáč.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Slavíček) – O. Němec, Štencel, Kováčik, Gulaši, Trška, Malec, L. Vágner – M. Erat, Nečas, M. Kvapil – Haščák, V. Němec, Zaťovič – Dočekal, Čermák, J. Káňa – T. Vondráček, Hruška, Dymáček – F. Dvořák.

    Rozhodčí: Hradil, Pavlovič – Barvíř, Blümel

    Diváci: 8 083
    bahis siteleri