Třinec – Chomutov 5:1 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:0 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 4:3 (po pr.)
Olomouc – Liberec 2:1 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Sparta – Zlín 5:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
Piráti Chomutov
Pátek 30.09.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:33 Martin RŮŽIČKA - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané pokračují v gólovém koncertu třetí třetiny! MARTIN RŮŽIČKA získal puk napravo u mantinelu, prolétl okolo bránícího Skinnera a prudkou ranou se trefil přesně k levé tyči. Laco byl tady naprosto bez šance – 5:1! Asistence: Jakub Petružálek, Cory Kane.
    51:04 Vladimír DRAVECKÝ - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se rozjeli a čtvrtým zásahem pojišťují náskok! Rákos se zbavil obránce na levém křídle a prudce nahodil puk před bránu. Této nabídky využil VLADIMÍR DRAVECKÝ a šikovně tečoval kotouč přesně do horního růžku zcela mimo dosah Laca – 4:1! Asistence: Daniel Rákos, Kamil Kreps.
    49:53 Martin ADAMSKÝ - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    49:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí ujeli do přečíslení dva na jednoho a znovu se dostávají do vedení o dva góly! Irgl vedl třinecký brejk po levém křídle, počkal na zalehnutí obránce a přihrál před odkrytou bránu MARTINU ADAMSKÉMU! Laco se nestihl přesunout a na Adamského zívala prázdná klec – 3:1! Asistence: Zbyněk Irgl.
    45:37 Marek TOMICA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Konečně se Pirátům podařilo využít přesilovku a zbytek třetí třetiny ještě slibuje pořádné drama! Růžička nabil na modrou čáru Valachovi, jehož ostrou ránu ještě před brankou tečoval MAREK TOMICA a Hrubec nestihl zareagovat – 2:1! Asistence: Juraj Valach, Vladimír Růžička.
    37:55 Erik HRŇA - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá přesilovku a dvě minuty před koncem druhé třetiny navyšuje svůj náskok! Oceláři se vrátili do útočného pásma, Kreps přihrál nad pravý kruh ERIKU HRŇOVI, a ten ranou z první přesně k tyči překonal Laca – 2:0! Asistence: Kamil Kreps, Daniel Rákos.
    31:34 Josef HRABAL - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou v souboji prvního se třetím týmem tabulky do vedení! Martin Růžička získal puk u mantinelu a křížem útočné třetiny přihrál najíždějícímu JOSEFU HRABALOVI. Ten ukázal šikovné ruce, položil si Laca a suverénně zametl kotouč pod horní tyčku – 1:0! Asistence: Martin Růžička, Jakub Petružálek.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 32. Hrabal (Martin Růžička, Petružálek), 38. Hrňa (Kreps, Rákos), 50. Adamský (Irgl), 52. Dravecký (Rákos, Kreps), 54. Martin Růžička (Petružálek, Kane) – 46. Tomica (Valach, V. Růžička)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, M. Doudera, Hrabal, Galvas, Nosek, L. Doudera – Martin Růžička, Kane, Petružálek (A) – Adamský (A), Polanský, Irgl (C) – Rákos, Kreps, Dravecký – Chmielewski, Marosz, Hrňa. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Piráti Chomutov: Laco (Strmeň) – Skinner, Rutta, Kudělka, Flemming, Dlapa, Valach, Mrázek – Vondrka (C), Huml (A), Skokan – Tomica (A), Růžička, Kaše – Poletín, Kämpf, Koblasa – Šťovíček, Račuk, Hřebejk.
    Trenér: Vladimír Růžička.

    Rozhodčí: Petr Lacina, Tomáš Horák – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4 854 (93 % celkové kapacity)
    bahis siteleri