HC Plzeň – HC Litvínov 5:1 (kon.) | Slavia – Kladno 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Kolín 5:1 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 1:3 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 2:3 (0:1 po s.n.) | Zlín – Třinec 7:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 3:0 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 2:0 (kon.) | Chomutov – Sparta 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Vsetín 7:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
HC Sparta Praha
Pátek 30.09.2016, 18:00 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    59:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně je prázdná branka trefena! Jevgenij Pika nechal kotouč za sebou, JAKUB KÖVER se k němu dostal a dojel s ním až do branky.
     
    47:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je tu rychlý obrat! JAKUB NAVRÁTIL obdržel puk a najel si s ním až před branku. Následně se mu střelou do protipohybu povedlo dát třetí branku domácího celku. Asistence: Tomáš Koblížek.
     
    47:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se v singalizované výhodě prosazují! Za brankou byl jeden z domácích faulován, ale akce pokračovala. Puk se dostal k levé tyčce, odkud poloprázdnou branku trefil JAKUB VESELÝ! Asistence: Jakub Köver.
     
    35:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla krásná kombinace hostujícího celku! Matěj Flídr si najel před branku, kde přihrávkou k pravé tyčce vyzval ke skórování ŠTĚPÁNA ČECHA, jenž se střelou po ledě nemohl mýlit! Asistence: Matěj Flídr a Jegor Gnusin
     
    16:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je nakonec využita! K puku se na modré čáře dostal JAKUB WOJNAR, kterému se střelou do horního růžku branky povedlo vyrovnat! Asistence: Filip Hadamczik a Miroslav Dani.
     
    11:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Individuální akce chomutovského celku končí první brankou střetnutí! JAKUB KÖVER se hnal po levé straně do úniku, kde udělal kličku obránci a následnou střelou k tyčce otevřel stav utkání. Asistence: Jakub Veselý.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 12. Köver (Veselý), 48. Veselý (Köver), 48. Navrátil (Koblížek), 60. Köver – 17. Wojnar (Hadamczik, Dani), 36. Čech (Flídr, Gnusin)


    Piráti Chomutov: Skokan (Dobeš) – Štochl, Seeman, Procházka, Kleiner, Studený, Jarý, Záruba – Köver, Černý, Lauko, Günter, Hradecký, Navrátil, Veselý, Koblížek, Ouřada.
    HC Sparta Praha: Míčan (Škorpík) – Simotics, Bureš, Vízner, Hadamczik, Hanuš – Wojnar, Šišolák, Nacházel, Gnusin, Dani, Flídr, Pika, Schwamberger, Arnošt, Kropáček, Čech, Vorobjev, Pavel.

    Rozhodčí: Zubzanda – Gerát, Fiala.
    bahis siteleri