Kladno – Ústí n/L 3:0 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 1:3 (kon.) | Benátky n/J – Prostějov 3:4 (0:1 po s.n.)
Havířov – Přerov 2:3 (po pr.) | Slavia – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Jihlava – Kadaň 4:2 (kon.)
Třebíč – Most 2:3 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 01.10.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí důrazně umlčuje pár kritiků za střídačkami, kteří na hráče řvou, ať se hýbají a jak už to tak bývá, připojují pár hanlivých výrazů. Říha dal puk na Diviše a útočník, který včera nastoupil v extralize, jej přistrčil na FILIPA DUNDÁČKA. Mladý bek se nacházel asi tři metry před modrou, vystřelil a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Josef Skořepa, Richard Diviš.
     
    30:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Potřetí v utkání a podruhé ve druhé třetině se Dukla ujímá vedení. Čachotský přes Protasenju předložil kotouč před branku pro JOSEFA SKOŘEPU, který tyto situace má rád a potvrdil to svým třetím gólem v sezoně. Jihlavský bojovník po dvou trefách v prvním kole proti Prostějovu dává po sedmizápasové odmlce třetí gól v sezoně. Asistence: Tomáš Čachotský, Anatolij Protasenja.
     
    24:14
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Také nyní nachází Sportovní klub na vedení Dukly poměrně rychlou odpověď. Kůs přihrál středem pásma na DARKA HEJCMANA, který si najel blíže k brance a po led se trefil k pravé tyči Svobody. K přesné asistenci u prvního gólu nyní přidává kadaňský útočník přesný zářez, na kterém má podíl Kůs, nejproduktivnější hráč SK. Asistence: Jaroslav Kůs, Jaroslav Trefný.
     
    20:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Satirickou komedii Oscara Wildea s názvem "Jak dobré je míti Filipa" může Dukla s troškou nadsázky přejmenovat a místo jméno Filip dosadit ANATOLIJ PROTASENJA. Ten ve čtvrtém zápasu po návratu do Jihlavy dává čtvrtý gól, když zakončil kombinaci první jihlavské lajny střelou mezi betony Krále z pravého kruhu. Asistence: Josef Skořepa, Tomáš Čachotský.
     
    02:02
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí se dlouho z vedení neradovali, přesně řečeno 52 vteřin. Jihlavští hráči si nepohlídali prostor před brankou, kde dostal od Hejcmana kotouč obránce ŠIMON SZATHMÁRY a jihlavský odchovanec zblízka prostrčil puk do branky i přes Svobodovu vysunutou hokejku. Jihlavský odchovanec tak srovnává stav zápasu. Asistence: Darek Hejcman.
     
    01:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Že by se tedy na změnu stavu muselo dlouho čekat, to vůbec. Již po sedmdesáti minutách hry se prosazuje Jihlava, když Dundáček poslal puk na střed útočné modré, kde zůstal zapomenutý LUKÁŠ JÍCHA. Útočník Dukly si sjel ke Královi a tváří v tvář gólmanovi trefil přesně levou šibenici. Asistence: Filip Dundáček.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Jícha (Dundáček), 21. Protasenja (Skořepa, Čachotský), 31. Skořepa (Čachotský, Protasenja), 52. Dundáček (Diviš, Říha) – 3. Szathmáry (Hejcman), 25. Hejcman (Kůs, Trefný)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Sáblík) – Bilčík, Kaláb, Marcel, Říha, Dundáček, Grebeňuk, Půža – Protasenja, Skořepa, Čachotský (C) – Diviš, F. Seman, Důras – Jícha, Stoklasa, Březina – Danišovský, Síkela. Trenér: Petr Vlk
    SK Trhači Kadaň: Král (Lukeš) – Szathmáry, Trefný (C), Šimek, Tomeček, Blaha, Havel, Černý – Chrpa, Hejcman, Kůs – Vaněk, Zadražil, Beránek – Hlava, Vrána, Osmík – Wágner, Berger, Ringler. Trenér: Jaroslav Beck

    Rozhodčí: Valenta – Jílek, Šperl

    Diváci: 937
    bahis siteleri