Vítkovice – Jihlava 2:3 (0:1 po s.n.) | Písek – Mountfield HK 1:11 (kon.) | Kolín – Pardubice 0:9 (kon.)
Chomutov – Letňany 4:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 1:7 (kon.) | Jihlava – Olomouc 6:3 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 2:3 (kon.)
Havířov – Zlín 0:4 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 2:4 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 7:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:3 (4:1, 0:2, 2:0)
HC Olomouc
Sobota 01.10.2016, 13:00 • Tréninková plocha HZS, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava vyhrála nad Olomoucí 6:3 během pátečního a sobotního dvojzápasu bere pět bodů z šesti možných, se s Vámi loučí a hezkou sobotu přeje Tomáš Lysý. (15:25:09)
     
    Jihlava ve třetí třetině nakonec uhájila tři body, když v padesáté minutě zvýšil na rozdíl dvou gólu Tomáš Vala a v závěru utkání upravil na konečných 6:3 znovu Tomáš Vala, jenž tak zkompletoval svůj hattrick.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    13 vteřin před koncem je tu ještě současné vyloučení. Tomáš Holiš z Olomouce jde ven za vysokou hůl a domácí Jindřich Kardoš dostává dvě minuty kvůli hrubosti

    Na vyloučení: 8-7.
     
    59:00
    Do konce zápasu chybí šedesát vteřin. Po výhře juniorky Dukly nad Zlínem zůstanou tři body v Jihlavě i v utkání staršího dorostu.
     
    58:12
    Protože Jihlava využila přesilovku, hrají oba týmy v plném počtu.
     
    58:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. V mlýnici před brankou se po Filipově přiťuknutí prosazuje TOMÁŠ VALA a vrací svému týmu náskok, který měla Jihlava po první třetině, a navíc dokončuje v dnešním utkání hattrick. Asistence: Jakub Filip.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny, Dukla kombinuje před brankou soupeře.
     
    57:16
    Jihlavu čeká v závěru přesilová hra. Tomáš Dajčar nechal ve středním pásmu v souboji s protihráčem koleno, to vypadalo také hodně nebezpečně. Sudí vylučují obránce hostí na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 7-6.
     
    56:17
    Vyloučení na obou stranách. Miroslav Skopal nejprve sekl útočníka Dukly Dominika Adama, který na to reagoval a jde ven za nesportovní chování. Oba dva dostávají dvě minuty.

    Na vyloučení: 7-5.
     
    55:54
    Tohle bylo hodně tvrdé naražení na mantinel za brankou Galušky, kterého se dopustil jeden z jihlavských hráčů na Martinu Pěchovi. Kapitán hostí po chvíli odjíždí na střídačku a je v pořádku.
     
    55:00
    Po zakázaném uvolnění se hra stěhuje po levici Šťastného.
     
    53:56
    Jihlava hraje v plném počtu.
     
    53:37
    Až v závěru přesilové hry Olomoučtí zahrozili. Ve velké tlačenici před brankou si nejlépe počínal jihlavský gólman Daniel Šťastný, jenž vyrazil pokus Janečka a vzápětí i Skopalovu dorážku.
     
    52:43
    Nejenže se Olomouc ještě nedostala k ohrožení branky soupeře, nyní navíc zahrála útok na zakázané uvolnění.
     
    51:56
    Na dvě minuty jde ven Jakub Filip, mládežnický reprezentant. V útočném pásmu se provinil faulem loktem a je z toho šance pro Olomouc na snížení.

    Na vyloučení: 6-4.
     
    51:34
    Galuška je venku z branky, hosté dostávají výhodu a poté budou hrát přesilovku.
     
    50:18
    Navíc nepříjemnou ránu Jindry z pravého kruhu Galuška zneškodnil vyrážečkou a zachránil tak svůj tým od šesté pohromy.
     
    49:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava je znovu blíže třem bodům. Adam poslal puk do jízdy na TOMÁŠE VALU, který si před brankou počínal vskutku nádherně a jakýmsi dloubáčkem zvedl puk nad Galušku do horní části branky. Excelentní zakončení. Asistence: Dominik Adam.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Adam (Jindra, Úlovec), 8. Vala (Vála), 12. Filip (Kadleček), 14. Kardoš (Veleba), 50. Vala (Adam), 59. Vala (Filip) – 17. Skopal, 21. Holiš (Pěcha), 28. Aulehla (Mader, Klesla)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Vrátný, Vála, Veleba, Trávník, Havelka, Marek – Jindra, Adam, Daňhel – Filip, Kadleček, Hrbatý – Vala, Slabý, Kardoš – Úlovec. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Olomouc: Galuška (8. – 14. Fajgl) – Kažimír, Holiš, Vosátko, Dajčar, Klesla, Mader – Janečko, Pěcha, Skopal – Paťava, Kořenek, Krátký – Kalač, Karpíšek, Aulehla – Štefka, Kret. Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Pilný – Kotlík, Šťastná
    bahis siteleri